Vermis oldugunuz link çalışmıyor malesef bir kontrol ediniz lütfen
Yazdırılabilir Görünüm
yine elektrik kesintisi mi ? bu olay birtürlü düzelmediki suan düzelsin,
tedaşda farkında ama,
yakında zorunlu jeneretör satmalarsa şaşmam ))
insaf yani 14.2.2007 yılının konusuydu bu..tarihlere bakıp eleştirin..akılının biri direğe cıkmış..ne yapalım yani kesilmesin elektırk ölsünmü...
Bu elektrige ne oluyor? Günde 3-4 defa kesiliyor.
Parasını ödememişsindir. İstanbulda artık parasını ödemediğin de hiç beklemeden anında kesiyorlar yani son ödeme tarihini bir hafta geçirdiğiniz zaman elektriğiniz kesiliyor.
şu knuyu güncelleyelim ne oluyor bu nizipteki elektriğe yine birgün hava kararsın hafif bir rüzgar çıksın aha elektrik gitti ne oldu bakım yapık yeter ya ne bitmez bakımmış bu bugün allahtan sabır diliyorum reciever ım da yandı yeter yaaaa
Elektrik dağıtım şirketleri özelleşiyor biraz sabredin belkide hepten karanlıkta kalırsınız.Bakalım özel sektör cebini doldurmaktan yeni yatırımlar yapacakmı.
....:) m.enes dert ettiğin şeye bak..onunda çözümü bulundu 1 ek madde eklendi...haberin yokmu...tedaş yani kamu kurumu özelleşen yerlere kamu yararı gözeterek yine yatırım yapacak..:) devlet iyileştirecek düzeltecek..özel şirketler kaymağını yiyecek..:)
ben
pazar günü
sabır diliyordum
reciever ı alıp
tedaş ın önüne
atacaktım...
bugun yine gitti... Bilgisayarım Allah'tan bozulmadı...yoksa ben bozardım...
siz zeytinlik mahallesine gelinde görün.günde en az 20 defa gidiyo
dün gece neydi o ölye yaw şehirde tamamen gitti iyi ki kış değil kış gelirse ...