neyse hadiyin benim itiraf reyiónuna gidelim orda bi kac itiraf düsünelim usaklar:))secret senide bekliyorum
Yazdırılabilir Görünüm
neyse hadiyin benim itiraf reyiónuna gidelim orda bi kac itiraf düsünelim usaklar:))secret senide bekliyorum
motorlar toplanamaz çünkü nizip trafiği çok kötü insanlar işlerini motorsikletlen görüyor. Oda kaldırılırsa trafik allak bullak olur.
'herkese' katkılarından dolayı teşekkürler....ha bu ara da boroboro gizlibahçeye kızmadım...
önemli değil..ben konu bütünlüğü bozulmaması amacıyla söylemiştim..senin için sorun degılse benım içind edeğil..ok
Şimdiye kadar lise caddesinde bir kaza olduğunı duymadım belediyenin şehir içinde bir otopark yapması lazım dar olan sokaklarımız arabalarında yola park etmesi sonucu trafik iyice daralıyor. Bunun için eski fıstıkhalı yıkılıp otopark yapılacaktı daha yapılacak 4. seneye girdi
yahu arman abi bi bildigimiz var diye actım konuyu... benim evim ordadır abi gördüğüm seyler var babama da motor carptı 3 ay yerde yattı adam.. motorların toplanması onerisini derman kardesim sunmuş nerde acaba gelse de bi yapsa acıklamasını..Ayrıca Boroboro hassasiyetin için cok tessekkur ederim...
Arkadaşlar eskiden nizipte motor çalma olayları meşhurdu hala devam ediyormu yoksa bittimi.Çünkü benimde motorum belediyenin önünden çalınmıştı.Bulunmadı gerçi ama çok üzülmüştük.Zorla aldırmıştık rahmetli babama.
yoğun istek üzerine geldim sayın arkadaslar=) motorlar toplansın dedim evet ben bunu yeşil nizibimin temiz havasını ve insanımızı düşündüm ve kazaların daha aza indirgenmiş bir durumda olabilecegi düşüncesiyle yorumumu yapmıştım... yürümek saglık açıssından harşka bir spordur bilmeyen yoktur.. yine diyorum arkadaşlar benim sadece bir öneri... selamaleyk..
anlayısından dolayı tesekkürler dilruba
hakket nolcak bu lise cadesinin hali :)
secret garden cok kızmışş heralde bütün mesajlarını siliyor...:) neye ve kime inat...???
kopyaladiklarinizi nasil silsin kizcaz:)))gelin bedirya dezyaya gidek
doganesmeray üyeye inat..
histtt konunun disina cikmayin:))
lise caddesinin sorunu o cadde ortadan kalkarak giderilebilir.üst caddeyi kullanirlar olur biter.bu isin sakasi
sürücüler yayalar kendini bilmedikce trafik sorunu ortadan kalkmaz tek lise caddesinde degil nizipin hic bi yerinde kurallara uyulmuyorki.
kasis yapılsa ki çözüm değil..yanından geciyolar..(bende motor kullanırken yanındanki boşluktan gecerdım motoru yatırarak..:)...) çözüm değil..trafik ısıgı ve mobese konulursa bıraz olsun rahatlar saınırım