2004 yılında interneti karıştırıken görüp üye oldum. ne olsun birbirimizle gçinip gidiyoruz nizip.com ile :)
Yazdırılabilir Görünüm
2004 yılında interneti karıştırıken görüp üye oldum. ne olsun birbirimizle gçinip gidiyoruz nizip.com ile :)
vallah işin aslı şu hakim bey:)) bir gün nizip.com maci vardı be benimde namım tahh derviş abeye ömer abeye kadfar gitmiş olcak kii gazateci arkadaşlarlan mac varmış ona cağrıldım ve o macta oynamanın da kurulı varmış buda nizip.com üye olmak gerekiyormuşş bende üye oldumm:DD bukadar bir dahaki hikayemde sizlere a_Lee arkadaşımızlanda nasıl tanıştığımı anlatırımm...! cünki cok büyük bir pişmanlığım da ondannn..:))
insan gurbette olunca hasret gidermek için elbetteki nizip sitesi arıyor bende öyle yapmıştım iyiki yapmışım
arkadaşlara bizim orda zeugma diye bi tarihi eser çıktı dedim inanmadılar...bende google da onlara göstermek için yyazdım bi baktım nizip.com çıktı...tabi hiç çaktırmadan sanki siteyi önceden biliyormuş gibi bazı fotoları yazıları gösterdim sonra da üye oldum:)ondan sonrası malum:)sitedeki konuların aktiflik sırasını bilmediğim için:)en son açılan konudan başlayarak yorum yazmaya başladım...tabi daha sonra öğrendim aktif konular diye bi yer olduğunu:)tşkler mehmet abi böyle bi sitede bizleri buluşturduğun için...
BEn teşekkür ederim saldıray. Sizler gibi değerli dostlar kazanıyorum.
mehmet abi (admin) peki sen www.nizip.com ile nasıl tanıstın nasıl oldu bu anlatırmısın
1.sayfada anlattım ya .
Asıl ben seni tanıştıranı merak ediyorum:p
İlk siteye Girdiğim günler akLıma geliyor, sitede bizlerden yaşca büyük abiler düşüncelerini fikirlerini ve nizip sevdalarını dile getiriyorlardı.Nizip.com un nasıl Kullanıldıgını bilmediğim için 30 dk filan durur canım sıkıLır cıkardım. haksızda degilim cünkü eski portal cok karmaşıktı insan çözemiyordu bi türlü, buda sıkıntı yapıyordu. gel zaman git zaman Portal değişte, Nizip.com daha çözünülür daha kolay bir şekile girdi ve o zamandan Beri internet hayatının coğunu Burda Geçirmeye BaşLadım... Nizip.com olmasaydı Belkide Şu anda Bir Oyun sitesinde ya TavLa Oynuyordum Yada Msn BiriyLe ChatLeşiyordum... İyiki Varsın www.nizip.com
nizipli_mehmet sayesınde tanıstım
Bana Orhan abi tavsiye etti bence şu an keşke tavisye etmeseydim die düşünüyodur :D
kardeşim tavsiye etti.bende de bağımlılık yaptı tabiii.:D
Google'a nizib yazdik, nizip'ten resimlere bakmak icin, sonra bu site cikti, ben üye degildim, internetlede alakam yoktu, hatta forumun ne oldugunu burda ögrendim. Baktim enteresan konular var, yorum yazmak icin üye olmak lazimmis, bende üye oldum, bir yildir burdayim;)
İyiki varsın Zuhal.... Allah googlenin tırnağını taşa değdirmesin....