1988 yili mezunu arkadaslar varmi .Erdal YILDIRIM
Yazdırılabilir Görünüm
1988 yili mezunu arkadaslar varmi .Erdal YILDIRIM
ben1976-1977 yılında yatılıda başladım 8yıl okudum hocalarım namık kemal alper,neriman alper,a.kadir uluçay,mualla demiray,seher arıtürk(sarıca),pervin erkan,mehmet küçük,ismail doganer, güzel günlerdi hürmetle ellerinden öpüyorum
Arkadaşlar bende yibo mezunuyum o okulda çok güzel günlerimiz oldu. Özellikle öğretmenlerim 1. Sınıf Öğretmenim Mustafa PİŞKİN, Meral TAŞIYICI, Saih OĞUZ ve Fatma ÇAM ÖĞRETMENİM hayattalarsa sağlık ve sıhhat vefat ettiler ise Allah'tan rahmet diliyorum .Salih hocamı yaklaşık 1 yıl önce dördüm elinide öptüm gayet sağlıklı idi.Ortaokulda ise hocalarım Mualla DEMİRAY,Müslüm KAHRAMAN ,Seher ARITÜRK, Pervin ERKAN. Mehmet KÜÇÜK, Emin TAHTASIZ,Hasan ÇOKBEKLER., Behsat ATASOY,Yüksel PARLAR, Kökten soyadlı bir tekniyen vardı .Ayrıca ahçı Verdi amca ,mustahdem Sıddık Dayı Sıddık Dayı vefat etti biliyorum Allah rahmet eylesin.Diğerleride yaşıyorsa Allah sağlık ve sıhhat versin vefat ettilerse Allah rahmet eylesin.
nihat ben 93-94 mezunuyum herkese selamlar eski günleri çok özledim hatırlanmak dilegiyle
12 hazıran 2013 geleneksel hale getiriyoruz tüm dostları ve arkadaşları bekliyoruz tel 0532 553 86 59 yaşar polat NİZİP belediyesi
[QUOTE=bahriii;86049]slm arkaadslar.ben bahri çiftçiler.2002 mezunuyum.tanıyanlar varsa konusabılırız.selametle.[