Her yere biz yetişecek değiliz onlarada sen yap:mad:
Yazdırılabilir Görünüm
Sevgili Müslüm abim; Ben müslüman olarak nerede haksızlığa uğramış bir kişi, bir topluluk bir millet varsa üzülürüm.Haksızlığa uğramış kişi müslüman olursa kahrolurum,nerede bir haksızlık görsem şu 3 şeyi yapmaya çalışırım ya elimle müdahele ederim, ya dilimle müdahele ederim yada kalbimle buğz ederim... Eğer ben bu saydığım 3 şeyi yapamıyorsam dilsiz şeytandan ne farkım kalır...Ben hayatımı elimden geldiğince kur-an'a göre yaşamaya çalışıyorum...Benim yemek yemem, tuvalete girip çıkmam, eve girip çıkmam diğer vesair dünyalık işlerim ve uhrevi işlerim kur-anın emrettiği Allah resulününde örnekliğinde şekilleniyor...Elbette bir kur-an mümini adayı olarak baktığım, gördüğüm yorum yaptığım her ciddi şeyi kur-an'a göre yada senin deyiminle müslümanlığa göre yorumlamak zorundayım...Niyemi ? Çünkü ben inanıyorum ki ölüm var, ben inanıyorum ki ahiret var ben inanıyorum ki sorgu sual var...Ben merkezli değil biz merkezli yaşamak zorundayız.Çinde zülme uğrayan türk diyorsun suriyeye gelince müslüman oluyor...Burada sanki başka şey anlatmaya çalışıyorsun...Bizim için ırkçılık bu ümmetin helak sebebidir...Zulüm hangi ırktan hangi dinden kime yapılırsa yapılsın kabul edilemez...Zulüm; Çinde bir dinsiz türkede yapılsa kabul edilemez, Suriyede yaşan müslüman arap'ada yapılsa kabul edilemez İsrailde yaşayan bir yahudiyede yapılsa kabul edilemez.Zulüm zulümdür... Konu çok derin bugün müslümanın diye geçinen devletler bir araya gelseler elele verseler birlik olsalar dünyanın hiçbir yerinde bir kurt kuzuyu kapamaz bir kişiye dahi haksızlık yapılamaz.Son sözüm her olayı senin deyiminle müslümanlığa getirmek zorundayız .
Yani müslüman değilse koy dötüne öyle mi
"15 Mart 2011 de başlayan direniş 3. yılına girerken;
Suriye Rejimi Her Gün
1.568 Vatandaşı
Vatanından Mahrum Bırakıyor."
Yoruma gerek var mı?!...
Cenabı Allah c.c müslümanlara firaset versinde şu iş bir an önce bitsin,o müslümanlar orada hergün katledilirken kuzu boğazımıza düğümlenir...