al işte çocuğa haber anlatmaktan sa deveye hendek atlat :-))))
gölge huzeyfe gölge o
Yazdırılabilir Görünüm
al işte çocuğa haber anlatmaktan sa deveye hendek atlat :-))))
gölge huzeyfe gölge o
iyi yapmışsın gezmekle görmek le orhan kardeş bir gün bu kardeşini de hatırlada birazda beni gezdir,bir yazı geçirdin zeugmda ama bana bir mangaldan bir şiş bile yidirmedin alacağın olsun.... :-).
Abi emrin olur ,başım üstüne.
önüne gelene emrin olur diyon orhan abi.BENCE SEN Bİ KEBABCI AC SÜRÜMDEN KAZANIRSIN
Bir zamanlar bana da demişti,taşbaşı gezdireceğim diye.... :))
sevgili dostlar buraya yazmam nekadar doğru bilmiyorum amma BİLDİĞİM ŞU Kİ ORHAN KARDEŞİM KADAR GÜZEL İNSAN İÇİN BEN SÖYLENECEK İFADE BULAMITORUM BU KADAR FEDAKAR SEVGİ İÇİN BU KADAR ÖZ VERİLİ İNSAN ÇOK AZ BULUNUR.SEVGİLİ NİZİPLİLER VE SEVGİLİ NİZİP COM ÜYELERİ KARDEŞİMİZE DÖRT ELLE SARILALIM
BEN GÜZEL ALLAHIMIN BANA BÖYLE BİR DOST VERDİĞİNE GÜNLERDİR HAMDÜ SENA EYLİYORUM.MEVLA HER BÖLGEYE SENİN GİBİ BİR DOST VE SALİH BİR KARDEŞ NASİP ETSİN SELAMLAR
fatih abi,
bizde seni sevik ama,sanırım ORHAN bizden daha önde geliyor.
ama teşhisine katılmamak elde değil?
hele bir de sorun?orhan bey ,kimin öğrencisi?
sevgi ile kalın.
Abilerim Allah sizlerden razı olsun,sevginize layık olmaya çalışacağım. İnanın sizlerde benim için aynısınız. Hepinizi gerçekten çok seviyorum.
Abilerim Allah sizlerden razı olsun,sevginize layık olmaya çalışacağım. İnanın sizlerde benim için aynısınız. Hepinizi gerçekten çok seviyorum.
metal abi gerçekten oralar harikaydı ömrüm boyunca unutumayacagım herkezin gelip görmesini isterdtim Nizipe saygılar
Nizip com da tanıdıgım Orhan ABİYİ,Gökhan abiyi,İbrahim abiyi(Metal),Saldıray abiyi,Fatih abiyi(Nizipli kurt),ve ve veÇOOOOOOOOKmuhterem HACI ABİYİ (NİZİP 72)VE BÜTÜN ÜYELERİ VEDE ADMİNİ TANIDIĞIMA ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM YAŞANSIN NİZİP COM VE BÜTÜN ÜYELER.
Edited by - mehmet hikmet on 06.09.2006 17:09:54
Edited by - mehmet hikmet on 06.09.2006 17:12
<div align="justify" METAL KARDEŞİM..........BUNDAN SONRA GÖNDERİLEN FOTOLARIN ALTINA ARKADAŞLARIN İSİMLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.ÇÜNKÜ HİÇ BİRİNİ TANIMIYORUM.</div
arkadaşlar artık bende varım buradayım,gayri dayanamam ben bu hasrete ya benide götürün ya siz de gitmeyin....orhan kardeş beni de unutma haa yoksa küserim......
sevgili ahmet bey bizlerde sizleri seviyoruz selamlar
LEN MSOYARIK HANİ BEN