Hiiiiiiiç merak etmeyin bu millet öyle büyük bir milletki herkesin hak ettiğini avucuna koyacaktır.Yine aslanlar gibi akp iktidarna yol verecektir.
Yazdırılabilir Görünüm
Hiiiiiiiç merak etmeyin bu millet öyle büyük bir milletki herkesin hak ettiğini avucuna koyacaktır.Yine aslanlar gibi akp iktidarna yol verecektir.
Kardeş sen akşam uyurken dikkat et pencereyi falan açma sonra rüzgar vurunca böyle enteresan rüyalar görebilirsin
senin amacın ne sen şimdi onu söyle madem benim söylediklerime karşı çıkıyon bakalım senin düşüncen ne kimlere hizmet ediyorsun onu bileyim ona göre senle konuştum yanlış bi anlaşılma olduysa hakkını helal et aman sende dikkat et akşam pencereyi felan açık unutma yoıksa gümbürtüye gideceksin?
NEYİN PEŞİNDESİNİZ ANLAMIŞ DEĞİLİM O KADAR OKUDUĞUM HALDE...
yani bende anlamış değilim bu kardeşimizin amacı ne şimdi aklıllarda soru bırakıyor bu kardeşimiz akp zihniyetinde olanların Mustafa Kemal ATATüRK'ün kemiklerinin sızlamasıyla ne alakası var onu anlayamadım ben burda şunu anlıyorum akp zihniyetinde olanlar Atatürk'ün düşmanı imiş gibi bir mana çıkıyor. ne alakaysa. neyse şu cümleye bakın akp iktidarı bir dönem daha hükümet başkanlığı yapsa çok merak ediyorum aceba yaşayacak bir vatanımız sığınacak bir bayrağımız olurmu akp bir dönem başkanlık yaptı çok şükür yaşayacak bir vatanımız sığınacak bir bayrağımızda var daha da olacak inşallah onda ümitvar olunuz bu vatanı senin zihniyetinde olanlara bırakmayacağız sen merak etme kardeşim bu hükümet şu ana kadar öne gelen engellerin hepsini aştı bunuda aşar abdullah gülde cumhur başkanı olunca herşey yoluna girecek ve islamiyete yapılan darbeler kalkacak sen bundan bahset hiç demiyorsun din elden gidiyor gitmiş basit ve sıradan bi okadar da sorunsuz şeyleri sorun yapıyorsun yazık yazık peygamber efendimiz(A.S.M) dini kimlere teslim etmiş şimdi kemikleri sızlıyordur. yaşıyor olsaydı belkide derdi ki bu mu hakikat kahramanları....................................................
sevgili kardeşlerim TÜRKİYE de DURUM BÖYLE.
1.AKP
2.CHP DEĞİŞİKLİK OLABİLİR.
3.SP
4.MHP DEĞİŞİKLİK OLABİLİR.
5.DP
6.GP
7.DİĞERLERİ..................................................................................................................?
SEÇİMDEN SONRA UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİK OLABİLİR.
kardeşim 5 yıl bu adamlar hizmet verdimi. verdi. ne yaptığını ben mi sana açiklim git araştır. en azından adama yaptığının hakkını ver.sözüm başbakana sadece (biri varki Nizip'i temsil ediyo aklı sıra bir gün gelmedi nizibe buna değil) birde şu var eğer sen başka birine tüm kalbin ve samimiyetinle daha ii olacağına inanıyorsan yaşında tutuyorsa oy hakkında varsa ona ver. düşünce özgürlüğü kimin hesabına kim gelirse ona verir. başbakan adayları gibi birbirimize ta atmaya gerek yok. onlar hep birbirlerini suçlarlar. bizde öyle olmayalım en azından ben değilim akp hükümeti bence en azından çalıştı adama hakkını verirsin. bir işçi al dükkanına çalışsın çalışsın akşam olunca yömiyesini vermeden gönderirsen. bu hak yemektir. ama inandığın ve güvendiğin başka biri varsa ona ver. zaten ne sadece senin nede benim oyumla olmaz. tüm düşüncelerin oyladığı gelir.Saygılarımla...
yılmaz korkmaza:
akp sizin gibi sağlık bakanlığı elinde diye dönemin en büyük vurgununu yapmadı naptı vatandaşa hizmet yaptı ibrahimin dediği gibi araştır ve gör... gel akp bir 5 sane daha iktidarda iken gör sığınacak bir bayrak mı yok yoksa güçlü bir türkiyemi var eğer senin dediğin olursa var gücümle senin partine çalışırım ama olmazsa sen gelip beni tebrik et yeter bize çalış demiyorum..
tamam mı abisi...
Gerçektende mhp iktidarında acaba Nizipe çakılan bir çivi varmı merak ediyorum, eğerki varsa lütfen mhpye toz kondurmayan arkadaşlar bunu icraat olarak bize anlatsınlar. belki son haftaya girmişken yaptığınız icraatlar karşısında fikrimiz değişir
MHP li arkadaşlarımız var ama her ne hikmetse sesleri çıkmıyor ama yeri gelince biz mhp liyiz derler sadece onlar değil diğer partilerede şaşıyorum acaba chp Nizipte oy alabilecek mi chp li arkadaşlara sesleniyorum bizi aydınlatırlarsa sevinirim
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RvzInNI48P0[/YOUTUBE]
Tertemiz kavgasız barışscıl,vatandaşın birbirinin görüşüne saygı duydugu,kardeşçe bir seçim olmasın canı göülden istiyoruz....
Şu an Nizipte olmayı çok isterdim. Nizibin o seçim atmosferini çok özledim valla.
Anladığım kadarıyla Nizip'te eski seçim havası kalmamış, insanlar AKP ye oy vereceği için üzgünler.