-
alıntı:
"quote" Tarhan demişki:
http://www.resimload.com/141228/E_04.jpg[/IMG]
İftar menüsünden bir görüntü
Edited by - Tarhan on 10/12/2006 08:01:33 AM Ya siz tanıyorsunuz diye kimsenin ismini yazma geregini
duymadık orhancığım. sağdaki kasapoğlu soldaki rüstem dir.
bizim ahmetle ne alıp veremedigin var hala anlamışdegilim.
sanırımvicdan azabı çekiyorsun :)))))
-
Allah muhabbetinizi arttırsın. Afiyet olsun.
Bu arada Oktay abimizin ellerine sağlık tabi felsefe ve ahmet er'de boş durmamışlar yani.
-
kalles orhan yemege gelemedin diye yuklenme o kadardaha bayrama var acmam agzımı pist nankor kedi........murdar desende o cıgerden yiyemedınya.....
gecenin fiyaskosu olduk ama yemeklerin kac derece sıcaklıkta pistiğini aynı anda kac kişiye yemek verildigini soyleyen yok kasada ben yoktum masa basındada degıldım.........
sevgili felsefe kardesım ıyı bılır nerde oldugumu
benim icin yıllardır gurbette olan biri ıcın cok cok ıyı bır ıftardı.
gelenlerın ayagına saglık gelmeyenlere tesekkurler( yemeklerı yıyemesekte bıze kaldı OHHHHHH)neyse............. EYVALLAH
-
Resimdekileriden biri Yalçın mı acaba ?
-
evet ta kendisi..onu da istanbula transfer ettik...orhan için temaslarımız devam ediyor :))))))
-
COSKUN kardes ıftar resimlerının bırıncısınde soldakı kısı evet yalcın onu kasdedıyorsan
-
YERİME GÖZLERİNDEN ÖPERMİSİN :))))
-
Ramazan Abi bir daha ki yemeğe kesin geleceğim,sizi Ahmetten kurtarmak için bu fedakarlığı yapacağım. Ya bakın bunu kimseye yapmam ha ?
-
bir haftadır siteyi ziyaret edememiştim kaçırdık güzelim iftarı...ramazan abi neden daha önce haber etmedinki...güzel bir iftar olmuş...
-
bir hafta degil sen bir aydır yoksun :)))))
-
yok be abi arada giriyorum...
-
Dostlar,
İftar sonrası Osmanın arayıp bulaşık yıkıyorum deyince şaka yapıyor sanmıştım ama fotoğrafı görünce...
Selamlar Saygılar
-
Bir her bir araya geldigimizde online sana bağlanıyoruz
Ahmet'cigim.Bu konumunu muhafaza et...kıymetini bil.:))))
-
Oktay Kardeşim,
Akşam yoktum ama ;
Allah ziyade eyler inşallah.
Biz azalttık Allah çoğaltsın.
Herşey için sonsuz teşekkürler.
Selamlar Saygılar