Sizce okulumuz eski adına kavusmalı . Sizlerin görüşlerini de aLamak istiyorum ? .
Yazdırılabilir Görünüm
Sizce okulumuz eski adına kavusmalı . Sizlerin görüşlerini de aLamak istiyorum ? .
canım bu konu ile ilgili forum mevcut.selamlar
bak utandırdın beni
HER KONUDA OLDUĞU GİBİ BU KONU DA SADECE AÇILIR VE KAPANIR.KİMSE BİRŞEY YAPMAK İÇİN ÇALIŞMAZ.GÜNDEM OLUŞTURMAK O KADAR.
kubitürk kullandığın resim hasan çapan anadolu lisesi ama. hem ttürkan ömer olmuş, Nizip lisesi olmuş ne farkeder ki. önemli olan hizmet vermesi. isim değil bence.
hem ayrıca isminde Nizip ismide geçiyor. Nizip türkan ömerokan lisesi. değil mi ama?
BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM.83-84 NİZİP LİSESİ MEZUNUYUM.BU HABERİ OKUYUNCA ÜZÜLDÜM.İNŞALLAH YETKİLİLER BU HATAYI DÜZELTİRLER.TEŞEKKÜR EDİYORUM
free selam
2 laf var.2 sini de söyleyen sensin:))))))
bak öğlee,sıcak,iyi güldürdün beni:)))
kardeş,ben ilk mesajı yazdım.foto falan eklemedim.moderatör abi çeki düzen verdi saolsun
o ekledi fotografı.tabi tek farkedende sen değilsin:))).
biz genel anlamda davamıza dönelim.bu foto konusu sen bende kalsın oke:)))
a.e.ol
Free kardeş istersen resme bi daha bak..ben Nizip lisesi
görüyorum..yanılmış olmayasınız :)))))))
tarhan abi mükemmelsin:))))))))))))))))))))))))))))))
süpersin be abi.eyvallah TA
TA:))
TAŞMIŞ BİRAZ EEE;:)))))kalıba sığmamış yazı abi:)))
selam Nizip li hemşerilerim.
.
vefasız alone nerdesin yav?..hiç arayıp sormaz mısın.Neyse selamlar.
ARKADAŞLAR BU MESELEYİ BURADA KAPATMAYIN. BU KONUYU CİDDİ CİDDİ TARTIŞALIM. LÜTFEN OKS KILAVUZLARINA BAKILSIN İÇİNDE MERKEZ İL VE İLÇELERİN ADI OLMAYAN OKUL VAR MI? HODRİ MEYDAN.
.
Sevgili dostlar,bütün kalbimle size katılıyorum güzel Nizibimizin okumuş aydın insanları ile övünürken ve öz geçmişlerini zikrederken adını zikrettiğimiz Lisemizin ilçemizden adının silinmiş olması yaz tatilinde iken beni çok derinden yaralamıştı..
Semper kardeşiminde dediği gibi ilçemizin her insanın aşağı nyukarı okuyup mezun olduğu okulun Nizip tarihinden silinmiş olması gerçekten çok acı,hiç unutmamak lazımdırki,Çınarların bütün güzelliği YAŞLARI İLE ÖLÇÜLÜR. .
YETKİLİ KARDEŞLERİMİZİN TEKRAR KONUYA HASSASİYETLE YAKLAŞIK DÜZELMELERİ KONUSUNDAKİ ÇALIŞMALARI İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SELAMLAR.
şu andaki takımın havası gayet iyi yeni hocamızla birlikte inşallah kalan 8 maçın sekizinide alıp gaziantepi en iyi şekilde grup maçlarında temsil edeceğiz bütün Nizip spor taraftarları buna inansın biz futbolcular olarak buna inanıyoruz bende Nizip sporda oynuyorum şu an .