yanı okulda hoca hep bana sarkı soyletırdı demekkı guzelmıs yoksa karga gıbı sesım olsa kım cekerdı o azabı
Yazdırılabilir Görünüm
yanı okulda hoca hep bana sarkı soyletırdı demekkı guzelmıs yoksa karga gıbı sesım olsa kım cekerdı o azabı
demi karqa kalmazdı etrafta eeee baska ne konusalım
e sen bana kısmet bulacan bu bır yemege goturecen bu ıkı baska bı sozun varmı?
hmmmm walla sende çok masraflı oldun sana önce bir kısmet bulalım o da bizi yemege götürür iki işi birden halletmiş oluruz hemde ben masrafa girmemiş olurum nasıl fikir ama
tabı o da guzel olur bak yakısıklı bulacam dedın
tamam yaqısıklı buluruz ama parasıda olsun yoksa bulasıkları biz yıkarız :D
bence de yanı bulasık yıkamaya hıc nıyetım yok bu soguk hava da:)
neyse sana bir tane bulamazsak bizim lokantaya gideriz yeni actık ben patronum orada para sorunu olmaz aşçımız başak bulaşıkçımızda yüksel senin haberin var mı .. ????
eevet duydum hanı bana iş mıksam alacagın olsun yanı ınsan bıze de haber verır kısmete gelınce saka yı bırakalım ben halımden memnunum bekarlık sultanlık:)bu arada hemen bana iş ayarla
tamam sana kısmet i bıraktık bir iş bulalım nelerde calısmak istersin
ya sen bır iş bul işte ama yeterkı acıkta kalmayayım aylak aylak gezmeyeyım yanı
inşaatta çalışabilirmisin buraya yeni inşaat yapılıyor da sonra baska eleman lazım olursa sana haber verririm :D
ya ınsaatta ne yapacam mıksam hıc kızlar ınsaatta calısırmı bende lokanta da iş ıstıyom yoksa olmaz bana ne
selammmmmm ghost ve mikoooo
tamam elemanlarla bir görüşelim senin isi ayarlarız
hadi ben kaçtım artık yarın görüşrüz kendine ii bak allaha emanet ol akşamkki maç için bol bol dua et eve dikkatli git iyi akşamlar see you later :D