Abi ibo kardeşimi inlermi çarpmış cinlermi yoksa seçim mi ?????
Yazdırılabilir Görünüm
Abi ibo kardeşimi inlermi çarpmış cinlermi yoksa seçim mi ?????
Yam bu huzi nın de soyunmadıgı iş yok ki.Şimdide siyasete atılımış demek o halde rakip olabiliriz:D
Hahaha.Tarhan kardeşim sen derdine yan;Sen git Eskişehirte hızlı tren raylarını incele istersen yanınada Huziyi al kimse şüpelenmesin canımmmmmmmmmmm.Selamalr
Ramazan abi ve Ahmet abinin çalışması esnasında görüntülenmiş ama ben bunun hangi köprü olduğunu çıkaramadım, ama şu gerçek ki köprü malesef tutmuyor ve Ramazan abi panik yapma hallederiz demesine rağmen kara kara düşünüyor.:D
Haaaa bu arada Ramazan abi hani Nizipede bir raylı sistem yapacaktın yaaaa, abi kalsın istersen, tutmaz mutmaz neyimize gerek.:D
Huzii!.. Bizden kaçamazsın aslanım... Pardon horozum... :)
[IMG]http://www.Nizip.com/gallery/files/415-hUZ3.GIF
Ve Ramazan tarhan Eskişehir anılarını tazeler
abı huzı ne ıcın aday olmus tavukları koruma partısınden mı? :D :D
Eyvaaah düello başladı ;)
adminim dikkat et bu düello sanada sıçramasın.:D
BEN RAKİPLERİMİN ZEKİ,ÇEVİK VE ATILGAN OLANINI SEVERİM.. :)))) AMA GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA İBOCAN ARKADAN VURDU BENİ..FSoYARİK HAYATTA YAPAMAZ BUNLARI :))))) GÖRÜSÜN SEN İBO...GÖRÜŞTÜRECEGİM DANİMARKALI KIZI UNUT SEN...
ALLAH RAZI OLSUN ETLERİNİ FAKİR HASTALARA YEDİRİRİM.SELAMLAR
ramazan abi günahımı alıyorsun :)
SALLA SALLA TARKAN PARDON TARKAN KARDEŞİM TİTRET.........
MALESEF BU KARDEŞİNİ HAFİFE ALDIN SEVGİLİ RAMAZAN KARDEŞİM TAVUKLA HOROZLA SENİN NE İŞİN VAR GEL BAK
ETRAFINDA NE GÜZEL DOSTLAR VAR.BAK BURSAYA GEL SANA KUZU KESEYİM
HUZEYFE SANA TAVUK BİLE KESMEZ.
HEM SONRA ESKİ DOST DÜŞMAN OLMAZ
ÇEYİZİ YOK KIZ ANASI GİBİ GECENİN 2 SİNDE SİTEYE GİREN HUZEYFE İLE NE İŞİN VAR
SAFLARI DFEĞİŞTİT VE SIKLAŞTIR.ÖPTÜM KARDEŞİMİ
huzos subutay abımı ne yapacaksın tekrar mı ezık duruma dusmek ıstersın subtay abımın yanında :D
He he ...:D
İbocan snın sinirlenecegini zannetmiyorum seviniyordur o seviniyordur....:D
Harikasın Kasım kardeş..süper olmuş valla..bi de fsoyarik da işlin içinde haberin olsun...bulsalar onuda iyi bi benzetecekler..bunlar tam çete... :)))))
Teşekürler bende artık atmamayı düşünüyordum....:D