-
bay felsefe karde?im,ben kolay kolay k?r?lmam.hepimiz karde?iz,gaye insanliğa hizmet ise o halde bende var?m.insanl?k için olan her?eyde tuzum olsun isterim.bu beni mutlu eder .üzerime dü?en neyse ba?üstüne,
dü?ünceler farkl? olabilir ama.gayeler ayn?d?r.amaç yararl? olmaksa ,sizlerlen beraberim.sevgiler........
-
Dostum,
Ahmet AKSOY Bey'e,
?mam Hatipliler Derneği hakk?nda benimde çok net bilgim yok.Ama Kurban Bayram?n?n 3.günü Mezunlar Günü düzenlenmektedir.
Sizi de aram?zda görmek bizi memnun edecektir.
?n?allah orada daha uzun görü?ürüz.
Selamlar,Sayg?lar,
-
ba? üstüne karde?,k?smet olursa muhakak gelirim.selamlar
-
Dostlar,
Osman karde?im "Ahmet karde?im bu bayram s?rf senin için geleceğim.Yaln?z 1 gün kal?p tekrar döneceğim." diyor.
Hay?rd?r in?allah.
Allah sonunu hay?r eylesin.
Art?k Osman'? y?kma anlam?nda ban yard?m edersiniz değilmi?Yoksa Osmanla ba?etmek zor...
Selamlar Sayg?lar.
-
Ağam Zab?taya Müdürmü oldun .
Beni y?kmaya çalışıyorsun. .
.
-
Dostum,
"Y?kmak"sözcüğünü alt etmek,yenmek anlam?nda kullanm??t?r.Yoksa zab?tal?ğa özenmedim.
Sade bir vatanda??m.
Selamlar,sayg?lar
-
evet,arkada?lar,N?Z?P ?MAM HAT?PL?LER DERNE?? ,KUR,AN SOHPET? düzenliyor,konu.yusuf suresi ???ğ?nda kuran sohpeti
konu?mac?,prof.dr.ali AKPINAR.
YER,BELED?YE DÜ?ÜN SALONU
TAR?H.06.01.2006.
TÜM HEM?ER?LER?M?Z DAVETL?D?R.
herkese selamlar.ALLAH a emanet olun
-
Dostlar,
Hepinizin Mübarek Kurban Bayram?n? en içten dileklerimle kutlar mutluluk ve esenlikler dilerim.
Selamlar,Sayg?lar
-
(Bekir ?en'e ithaft?r)
bizden iyileri vard?r
yada bizimle ayn? i?i yapanlar vard?r
rekabet yapmak zorunda kalmal? m?y?z?
kar??m?zda bize yapt?klar?m?za kar??l?k verince her ?ey bazan zor olur.
bu anlay?? ...
rakip istemiyorum...
herkes sadece beni dinlesin...
benim söylediklerim hep doğrudur....
her?eyi yanl?zca ben bilirim...
kimse benim yapt?ğ?m i?ler için bana fikrini dahi söylemesin
Ne bileyim yazd?m akl?ma geleni
Bizim forumda olan olmayan herkesin tüm dünyan?n
Hepinizin bayram? kutlu olsun
Sayg?lar?mla
-
Dostlar,
Okuldaki mezuniyet gününde gözlerim herkesi arad? ama maalesef bu y?l 85-86 mezunlerından kat?lan ?hsan Ağcan,Re?at Çetinkaya,Yusuf Nalçac?,Ömer Keskin,Bahri Doğan,Mehmet Aslanoğlu ve ben vard?m.Diğer arkada?lara ne oldu bilemiyorum ama gelen olmad?.
Selamlar Sayg?lar
-
Sevgili Ahmet öncelikle tüm arkada?lar?mdan bu toplant?ya gelemediğim için özür diliyorum. Ayr?ca hepsini doya doya kucakl?yorum. ?unu bilesinki ben s?rf orada olmak için bayram?n 2. gününü ye?ilköy havaalan?nda gaziantep uçağ?na binmek için bekledim. Ancak uçak kalkmad? ve ben antebe gelemedim. Her yerin uçağ? kalkt? ezurumun van?n bile ama sadece antebin uçağ? kalkmad?. K?? nedeniyle seferi THY iptal etti.
Bizi orada 4 saatten fazla beklettiler ve düzgün bir çözüm üretemediler. Ben THY'den bu acziyeti beklemezdim.
Ancak bir gün (eğer ben ölürsem çocuklar?mada vaziyet ettim onlar kat?ls?n)o toplant?ya kat?lacağ?m.
Abi yav hiç imam gelmemi?. Niyekine yemek falan var demediniz herhalde. Yadacamiye yard?m toplanma olanağ?da orada göremediler... Yok imamların bahanesi ne olaki merak ettim. Gerçi baz?lar? 28. bele? hac?na gitmi?tir ama neyse .. Fazla yorum yazmamay?m en iyisi çarparlar falan.
Selamlar ve Sayg?lar
-
Rabbim nasip ederse seneye biz de gelmeyi dü?ünüyoruz.Mehmet ÖZEL ile sözle?tik. Ama bizim arkada?lardan neden bu kadar az kat?l?m olduğunu anlayamad?m.Onlara sadece "AFFER?N(!)" diyorum.San?r?m daha önemli ileri vard? her herhalde.
Selamlar,sayg?lar.
-
merhaba arkada??m ,iyimisin izmirdehavalar nas?l.buras?çok soğuk3 haftad?r kar dinmedi.neyse kendine çok iyi bak selamlar-sayg?lar .
-
-
Dostlar,
nerelerdesiniz.Birden bire kayboldunuz.
selamlar sayg?lar