Hoş Geldin
Yazdırılabilir Görünüm
Hoş Geldin
aramiza hosgeldin hüseyin..
ama sen daha önce baska nickle üye degilmiydin..neyse keyifli paylasimlar...
hoşbulduk arkadaşlar..sıcakkanlı olmanız güzel..
Hoşgeldin aramıza
Millet istihbaratçı gibi çalışıyor, hemen de nerden bildiniz eski üye diye.
merhaba mavi buz kardeşim.
eski ya da yeni farketmez,aramıza katılman daha önemli,hoş geldin.
gelene kapımız açık,niye geldin demeyiz.hoşgeldiniz siteye...
yukarıda baya bir tahmin trafiği var ne alaka eski bir üye oluşu yada ikinci nicki kullanmaya başladığı benim aklıma böyle bişey gelmezdi doğrusu
hoşgeldin sefa geldin
hoş geldiniz ben de ist dan
tekrar hoşbulduk herkese..yalnız yukarda biraz karışıklık var gibi:) kimisi eski üye demiş kimisi yeni üye..konuya açıklık getireyim arkadaşlar, kimsenin kafasında da soru işareti kalmasın..bu mavibuz üyeliğimi almadan üç dört gün önce başka bi nick alıp üye olmuştum buraya ama pek kullanma fırsatım olmadı o nick'i, sonra da bunu açtım..yani diğerini iptal edip bunu açtım diyebilirim..daimi olarak bu nicki kullacağım..sitede yeni olduğumu bilmenizi istiyorum..forum kısmını yeni yeni çözdüğüm için kendimi henüz tanıtabildim..onun dışında; sizi hep böyle canayakın görmek dileğiyle baylara bayanlara ve birde bana bu siteyi öneren secret'a sevgiler:)
ey nizip forumu :)
cümleten selamunaleyküm
uzun bir süreden beri foruma üyeyim ama hep e-postama gelen haberleri okumakla yetiniyordum.. son gelen postada ağustos ayında akçakent yani bize göre ançeket te bir toplantı yapılacağını öğrendim... internete fazla giremiyorum ama eğer toplantınıza kabul ederseniz o tarihte oralarda bir yerlerde olabilme imkanım var sanırım katılmak isterim :)
Alperen MOR (Gaziantep-Nizip-Kocatepe ( Tırfal ) köyünden Kör Osmanın Oğlu Osman Hocanın Oğlu)
:):):):):):):):):)
bu arada sanırım forumun yaş ortalaması benden baya bi büyük ama olsun antepli olsun daştan olsun felsefemdir :)
şunu da belirtmek isterimki ben Ispartada Süleyman Demirel Üniversitesinde Öğrenciyim eğer ki oralarda varsa hemşehrilerimiz tanışmaktan görüşmekten buluşmaktan bilakis mutluluk duyarım... telefon numaramı da vereyim eğer sakıncası yoksa arkadaşlar bana ulaşabilsinler 0555 848 52 96