Yazdırılabilir Görünüm
slm millet
a.slm canım :)
Alıntı: efsane Nickli Üyeden Alıntı a.slm canım :) slm canim nasilsin ya görüsemiyoz bitürlü nasilsin ne var ne yok
milletttttt ordamısınız
a.slm nizip sevdalısı
Alıntı: niziplisaide Nickli Üyeden Alıntı slm canim nasilsin ya görüsemiyoz bitürlü nasilsin ne var ne yok cok iyiyim sağol canım sen nasılsın.derslerle + diğer unsurlarla ğraşıyorum:)dersler bitsin daha cok grşrz inş.sen de ne var ne yok.özletme kendini;)
Alıntı: efsane Nickli Üyeden Alıntı cok iyiyim sağol canım sen nasılsın.derslerle + diğer unsurlarla ğraşıyorum:)dersler bitsin daha cok grşrz inş.sen de ne var ne yok.özletme kendini;) efsane ona izin yokmuş girmeye :D:p :D:p :D
Alıntı: efsane Nickli Üyeden Alıntı cok iyiyim sağol canım sen nasılsın.derslerle + diğer unsurlarla ğraşıyorum:)dersler bitsin daha cok grşrz inş.sen de ne var ne yok.özletme kendini;) bende sizleri özledim arkadaslar ama bu aralar isler yogun oldundan pek giremiyorum ins siz sinavlarinizi hayirlisi ile bitirin benim islerde azalmis olur :) bol bol görüsürüz
Slmm Arkadaslar
Alıntı: nizipli_mehmet Nickli Üyeden Alıntı efsane ona izin yokmuş girmeye :D:p :D:p :D yaaa kardesim sende tutdurdun izin yok izin yok diye aaaaa:):) isler yogun, eczanede isler cok aksamlari eve gelince yorgun oldumdan pek giremiyorum
selam hayal
Nasılsınız
iyim sagol sen nasilsin