millet nerde ya bugün hedefim 10 nizipli kardeşlerimle tanişmak
Yazdırılabilir Görünüm
millet nerde ya bugün hedefim 10 nizipli kardeşlerimle tanişmak
valla okuyan ustune alınsın:) neyse ya varya oyle bı uykum varkı kardesım ya canım ne cektı bılıyon mu fevzı hanı varya peynırlı kadayıf ay super olurdu:)
şöle üstünede bol fıstıkkkkk pendiri bollll gevrek pişecek ama :D:D:D
vallaha kardeşim ben gider yerim hatta arkadaşı arıyom bileeee :D
sen kendine bakkkkkkk ;)
nızıp sevdalısı ıns tanısırsın ben ankara dan naz:) 6 senedır ankaradayım ama bu sıteye uye oldugumdan berı oyle sıkı dostlar kazandım kı anlatamam hep yanımdalar saolsun oyle sıtem ettıgıme bakma onlara takılıyorum hepsı bırbırından guzel ınsanlar
iiiiiiii ya cok özledim nizipi bunumda tütüyor ha en son 3 ay önce orda 1 hafta kalmıştımama insan özünden dönemiyorki
nizipsevdalısı buralar bu ara tenhaaaaa hafta sonu iyi olur
bogazında kalsın benım canım cektı asıl sen nasıl kardessın ya:(
haaaaa evet zaten bende 3-4 aydır sohbetlerinizi okuyor ve cok hoşumada gitti bende kendime soruyorum nizipte böyle güzelikler varda benim haberim yokmuş ankarada ne yapmaktasın
:D:D:D:D:D:D:D
başka aktif oldugunuz sitede konular nelerdir
ya ben hemen dısardan okuyorum hemde öss ye hazırlanıyom yurt dısına gıtmek varda hedefımde bakalım. aılemle burdayım yanı hem de calısıyorumda bu aralar işten ızın aldım
burda gök gürlüyoooo :D:D:D:D
ha anladım iiii güzel ya inşallah hedeflerine nail olursun ve öss de 295 alırsın
hadı ya bura da gunes var ama soguk hava sankı kıs gerı geldı.
bu arada hangı konularda aktıf oldugumuzu sormussun ben bu aralar pek gıremesemde 3 gul 3 uye var orda baska dedıkodu hattı var en cok aktıf sohbette ama
naz hosgeldin canim nasilsin