hosbulduk seyhmus bey sağolun
Yazdırılabilir Görünüm
hosbulduk seyhmus bey sağolun
Hoşgeldin bacu!... Nerlerdeydin?!..:)
hoşgeldin siteye bende uzun zamandır siteye giremiyordum secret nerde yaa uzun zamandır yazmamış hayırdır başına bişey mi geldi
hosbulduk hidayet ve hosbulduk ebruli:)
burcu canim aramiza tekrar hosgledin...umarim burda güzel paylasimlarin olur..
yanliz bisey diyecem sana bu site hakkinda cok kötü biyer oldugunu söyleyen bir arkadasin vardi sana buraya cok takilmamn gerektigini söylemisti..bize öyle demistin hatirliyormusun..
bende sana hatta burda öyle bisey olmaz cok güvenli cok iyi bir yer demistim degilmi..
insallah hersey güzel gider...
hb tekrar canım evet bi arkadasım kötü demedi sadece çok samimi olma herkesle diye beni uyardı bende neden öyle dedi anlamadım ama insallah güzel olur hersey:(
Hoş geldiniz demek isterdim ama anladığım kadarıyla sizin geleli baya bir olmuş. Öncelikle sitemizden biraz bahsedeyim. Nizip.com sitesinde genel bir anlayış vardır. Bu sitede herkes birbirini tanımasa da muhabbetler çok renklidir. İnsan ilişkilerinde dürüstlük, ahlaki değerlere saygı ve hoş görü ön plandadır. Yalancı insanlar hiç sevilmez buralarda. Bu saydığım ilkeleri benimsemeyen yani ortama ayak uyduramayan üyeler kısa sürede gözden kaybolurlar. Israrla kendini kabullendirmek isteyenler ise herkes tarafından dışlanırlar ve ister istemez siteden ayrılmak zorunda kalırlar.
Sitede yazışırken ve paylaşımlar yaparken bahsettiğim konulara dikkat etmenizi öneririm.
Hoş geldiniz
Nizipte benim bir akrabam var Ömer ATALAY onun eşide Muğlalı...Hoşgeldin bakalım.. gerçi her ne kadar ben Nizipte bulunmasamda...
tekrardan hos bulduk arkadaslar...
Kusura bakmayında okuduğum 26 mesajın neredeyse hepsinde bir stem,karalama,korku,art niyet,gibi olumsuz mesajlar var, yine bir bayan üyeye karşı alınan tavırmı bu yoksa bilmediğimiz başka şeyler mi var.
Sorular:
1- Daha önce üye olduğunuz anlaşılıyor, neden eski üyeliğinizle devam etmediniz,
2- Berfinimi'in söylediği siteyi kötüleyen kim,
3- Mavi Şahin neden sinsilik kokusu aldı,
4- Sihirli aşk2 nin son mesajında ne vardıda mehmet tarafından değiştirildi,
5- Sitede samimiyet zaten olamıyor, çünkü üyelerin büyük bir çoğunluğu sanal,
6- Eğer nizip.com hakkında hala böyle olumsuz görüşler varsa biraz daha kendimize çeki düzen verneniz gerekmezmi.
MÜSLÜM ABI , bu soruya benim cevap verme zorunlulugum yok degilmi...Arkadas kendisi belirtirse daha iyi olcagini düsünüyorum..
berfinim 84 zaten sorular sana değil arkadasım bana soruluyo istersem cevaplarını ben veririm yada öngörmüyo ise vermem oke.. ikincisi üstte o sinsilik seninle alakalı olabilir dedim üstte silinen yazımda mavi şahinden için ..üçüncüsü müslüm abi ben ne yazıyosam gördüğümü duyduğumu yazıyorum yazılarımın tamamınında arkasındayım... lütfen kimse artık meseleyi uzatmazsa sevinirim hadi herkese mutlu günler ben kaçar byeeee