Mahmut bu işte senin parmağın varmı.
Yazdırılabilir Görünüm
Mahmut bu işte senin parmağın varmı.
keşke kız arkadaşım var deseydim diye içimden geçiyo lakin ben kısa kesmek istedikçe emmi uzatıyo dibine kadar lafını:)
puuuuf ya kömürlen mi yazılmış benim kaderim
zaten ben çok kızıyom bu otobüs firmalarına bekar erkekler bekar kızlala yan yana oturtulmalı ama yok hemen kızıyolar:) ne lan hiç mi kız görmedik
iii tamam görmedim ben abazanım:)
sevilmeden sevmeyi özledim
sanki seni beni boğar mı ve sanki yeniden doğar gibi ve bazen ölür gibi şu aşk denilen şimdi dicen ne alaka otobüs firmalarıyla aşkın ama ünv. olanlar bilir o otobüs aşklarını
bileti alırsın okulda ağzının suyunu akıtan kız aha bi bakmışsın lan senin memleketliymiş:)
vayyy vayyy
dont panic konuyu sulandırma git kendine konu aç bu konuyu dağıtma herkes senin gibi hayalperest değil zaten herkes pollyanacılık ta oynayamaz...
tamam.benbaskan abi
ama ben peter panım ;) bu arada.
senbaşkan ben panic dont panic;)
SEÇ turizme ne diye email atalım anlamadım.
bir kaç yolculuğum son derece iyi geçmişti, artık nizipten seç ile yolculuk yapmak istiyorum.
Seç'e nizipte şube açması için istek
Yaaa.. var ya... Ölürsem, yani kalpten malpten gidersem, mübessibi sen olursun!..
Ya arkadaş, İbrahim Sadri'nin ; 'Cihat Köfte Salonu' kitabından alıntı gibi konu anlatıyorsun..
Allah Allah!..
Ben de senin yaşlarda isterdim ki bir kız (mimkinse bekar) otursun yanıma (Kessinlikle bir art ni'yet yok(!)) da hasbihal edelim yol bitsin diye
düşünürdüm am,a nedense yanıma kep 'Odun' gibi yontulmamış adamlar otururdu...:mad:
Derdini anlıyom ama, bu konuda, BEN Turizm ne yapabilir öyle değil mi?...:):p:D
Siz konuyu böyle sulandırırsanız BEN turizm bizi hiç kaale bile almaz.
herkes slm ramazan şerifleriniz hayırlı olsun tüm islam alemin ramazan şerifleri hayırli olsun
Yav şimdi Nizipte olup Ramazanda teravihten sonra ciğer dürümü yemek vardı.
İşin gücün yeme:) Bu mahmudoların hepsimi böyle:D