ODTÜ deyim...makine de son sınıfta...yeni gelen arkadaşlar falan olabilir...bi sıkıntı olursa elimden gelen bişe olursa yardımcı olmaya çalışrım....
Yazdırılabilir Görünüm
ODTÜ deyim...makine de son sınıfta...yeni gelen arkadaşlar falan olabilir...bi sıkıntı olursa elimden gelen bişe olursa yardımcı olmaya çalışrım....
Biz de bir zamanlar üniversitede okumuştuk, sağ sol çatışmaları yüzünden eğitim falan almıyorduk, her gün ya taranıyorduk yada bombalanıyorduk gün geçmiyor bir arkadaşımızın yada hocamızın ölüm haberini alıyorduk, çok kötü günlerdi, şimdiki öğrenciler çok şanslı, okullarınızn kıymetini bilin, bir an önce okulları bitirip, vatana faydalı insanlar olun.
Bende Sakarya Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği 3. sınıftayım yardımım olursa sevinirim yusufziyakaya@hotmail.com adresinden erişebilirsiniz
selam arkadaşlar ben de ığdır üniversitesi muhasebe mezunuyum ailecek ığdırda oturuyoruz bu tarafta okuyan arkadaş varsa yardımcı olabilirim
merhabalar bende ısparta süleyman demirel üniv. tıbbi dok.ve sekreterlik okuyorum ama benim ki uzaktan egitim nizipte internet ortamında derslere giriyorum
slm arkadaslar ben halıl balcı kocaelı üniversıtese bılgisayar mühendıslıgınde okuyorum.... turkıyenın sanayı baskentı bu kente ozellıkle muhendıs olmak isteyen arkadasları beklıyorum.... bir nizipli olarak elimden gelen yardımı yapacağımdan hıc supelerı olmasın
slm ben mersin üniversitesinde okuyorum mersine gelen arkadaşlara yardımcı olurum......
Ktü bilgisayar mühendisliği.
Hangi üniversiteyi kazandınız, tanışın
Arkadaslar benim yigenim dicle universitesi matematik bolumunu kazandi nizipli olupta orada okuyan arkadaslarimiz var mi?