Askı da ekmek kampanyası zamanla herkes duyacak ve azar azar kampanya bir çığa dönüşü dönüşür inşallah
Yazdırılabilir Görünüm
Askı da ekmek kampanyası zamanla herkes duyacak ve azar azar kampanya bir çığa dönüşü dönüşür inşallah
inşallah zamanla hedeflenen noktaya varılır.
nrt haberleri ne oldu boro bilgin yokmu??
biliyodum böyle olucagını emindim hatta kan bekleyen insanlar var okadar kızılay bagırıyo sürekli kan bagısı yapın diye ama duyan yok organ bekleyen çok insan var ama bagıslayan yok ac olan insanlar var ama yardım eli uzatan yok bu kadar mı duyarsızlastık bu kadarmı köreldi vicdanlarımız ve merhamet kapısını kapattık bunlar 3-5 kişilik iş değilki........
Secret o kadar karamsar olma Nizipli yardımı sever sen hiç sakatına özürlüsüne bu kadar sahip çıkan bir halk gördünmü, inşallah bu kampanyada yerini bulacak, sadece haber verilemiyor kimseye nedense NRT ilgisiz kaldı bu konuya eğer NRT bu konuda bir girişimde bulunmayacaksa Nizip'in değişik yerlerine yazılar asıp duyurulabilir.
Konu açıldığından beri Nrt yayın yapacak!!!Neden yayın yapmıyor?Kim ilgileniyor bu yayın konusuyla?
Kimsenin direk olarak ilgilendiği yok, ben üç defa ilgili fırınla görüştüm tamam dediler sonra NRT ile görüştüm onlarda başüstüne dediler...
NRT çekim yapmaya fırına gitmiş o anda fırın sahiplerinden kimse yokmuş, çekim yapamadan geri dönmüşler. Bende tekrar NRT'ye bir daha gidin diyemedim fırın sahipleri ile randevulaşmaları lazım. Durum bundan ibaret.
Nizipin hepsi kaç km2 neden birbirleriyle buluşamıyorlar, bu randevulaşma çok zor bir iş değilki, İstanbul deseniz olabilir ama Nizipte insanların birbirlerini bulmaları bu kadar zor olmasa gerek. Tabi istenirse.
askıda ekmek kalmadı. hale cekim yapılamadı galiba önemsemedi nrt
zaten kampanyayı yürüten fırın sayısı 1e düşmüş...
NRT haber ekibi, fırın sahiplerini fırında bulamayınca geri dönüş yapmışlar, sonra da çağıran olmayınca haliyle gitmemişler.
yarın yada ertesi gün öğle vakti boş olan bir abimiz yada kardeşimiz sözkonusu fırına gidip ordan NRT' yi arayıp Metin beyle görüşsün 15 dakika içinde haber ekibi gelir ve gerekli çekimler yapılır. Sanırım kimsenin feda edebilecek yarım saati yok.
Ben gündüzleri boş değilim yoksa bizzat kendim gidip organize ederdim ama malesef gündüzleri okul ve köy proğramı çekimi için nizip dışında oluyorum.
yarın öğle yemeği saatlerinde boş olan birisi Allah rızası için yarım saatini bu işe ayırsın lütfen.
NRT irtibat telefonları : 517 20 63 - 517 63 20
Sanırım bu konu kapanacak.
fazla ilgi görmedigi kanatindeyim bencede kapanacak
karamsarlığa kapılmayalım arkadaşlar..
bir ekmek bile olsa proje devam etmeli.
bencede kapanacak gibi :(