Esera79 u gerçekten yürekten tebrik ediyorum...
Benimde aklımda cevaplanmayan sorulardan biriydi.Çok güzel bir noktaya Parmak basmış.
ARkdaslar yapılmsı gerekeni zaten söylemiş bendem desteklemek düşer....
Yazdırılabilir Görünüm
Esera79 u gerçekten yürekten tebrik ediyorum...
Benimde aklımda cevaplanmayan sorulardan biriydi.Çok güzel bir noktaya Parmak basmış.
ARkdaslar yapılmsı gerekeni zaten söylemiş bendem desteklemek düşer....
ya benimde aklıma takılan olay sitede 2003 ylında yapılan üyelikler de var ama aktif olarak katılan ve sürekli takipçilere bakıyorum hep yeni üyeler bu site yenimi canlandı veya eski üyeler neredeler
biz yokken onlar vardı
bugün yine gördümki çok kişinin bu konuya dikkat ettikleri bile yok yine formlar aynı tas aynı hamam herşey çorba misali.......!!!!!!!
lütfen biraz açtıgınız konulara dikkat edin yahuuuuuuuu geyiklerden vazgeçin artık o tarz konu çok var zaten......!!!!!!!!!!!!
ya benimde aklıma takılan olay sitede 2003 ylında yapılan üyelikler de var ama aktif olarak katılan ve sürekli takipçilere bakıyorum hep yeni üyeler bu site yenimi canlandı veya eski üyeler neredeler
eser ablacım katılıyorum sana
Bazı kategorilerin renklerini soluklaştırdık. Dikkati diğer konulara çekmek için böyle bir önlem aldık. Farklı düşünceleri değerlendirebiliriz.
bu iyi oldu ama daha fazla bişey yapmak gerekiyo gibi geliyo bana
örnek veriyorum
alttaki üyeye sor
alltaki ne sever
alttaki hangi takımı tutuyo
alttakine meslek bul
yani daha varda aklıma gelen bunlar örnegin bunların hepsi aynı sayfa içinde yapılabilir doluluk yapmaya gerek yok:(
Abi bence renkleri soluklaştırmak iyi bir çözüm değil. Bir bölüm, diğerlerinden daha fazla alaka görüyorsa ilgi gören bölüm üzerinde değişiklik yapmaktan ziyade ilgi görmeyen bölüm üzerinde çalışmak daha uygun olmaz mı? Diğer bölümleri daha ilgi çekici hale getirmek için neler yapabiliriz? Bunu tartışmamız lazım.
Hadi ben bir öneri sunayım. Sizin de bildiğiniz üzere galeri ve kütüphane bölümlerinde çok kıymetli fotoğraf ve belgeler olmasına rağmen gereken alakayı görmediğini düşünüyorum. Çünkü ilgili bölümlerde forumda olduğu gibi rahatça yazışabileceğimiz bir ortam yok. Daha doğrusu oranın dizaynı, bir konu üzerinde tartışmak için ideal değil. Burada sizin emeğinize karşı bir yorum yapmıyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ama adı geçen iki bölümün biraz daha görsel olması bize birşeyler kazandırabilir.
Farklı fikirlere her zaman açığım. Dizayn konusuna gelince bunlar bazı hazır şablonların değiştirilmesi veya melezlenmesiyle elde edilmiş tasarımlardır. Bizler heryeri alıştığımız için kolay geliyordur, bunada hak veriyorum. bu nedenle misafirlerin veya yeni üyelerinde görüşlerinini alınmasında fayda var.
ya teyze bak bu ortalığı hep sen karıstırıyon ha milletin keyfie ne diye karısıyon sen ne dicen gençliği...
karışmayın siz miksam kardeş hem sen ne dion :D
huseyın ayıp ama teyzeyle oyle konusulmaz bıraz daha buyuklerıne karsı saygı lutfen
Sıkıntı birazda nizip.comun ummadığımız birşekilde büyümesinde. Şuan 500 mb veritabanı, 350 mb foto bankası, 5000 konu 70.000 mesaj, 8000 üye .....
Forum kategorileri, ilanlar, telefon ve adresrehberi, Foto galeri, Tarihte bugün, Nizip veZeugma hakkında bilgilerin derlenmesi derken amatör düşünmeti bırakıp profesyonel hizmetalmaya başladık. Bundan sonrası siz değerli kardeşlerimizin yönlendirmesiyle şeklillenecektir. Farklı neler yapılabilir düşüncesini abartısız her dakika düşünmekle birlikte gelecek her fikri tartışmaya hazırım.
bak bu konuya değinen cok arkadaşımız oluyor ama dinleyen pek olmuyor yani boş boş konu açılmasınada kkarşı değilim aslında cünki konu acıyor acmasınada hemen arkadasından aynı kişi gene konu acıyıor bi bakmışsın onunda arkadasından konu acmış asıl şikayetci olmamız konu buu.... yoksa burası form sayfasıı tabi bircok şey olcak herkonuda olcak....
her konuda olacak tmm ama burası normal bır forum sayfası değil biz memleketimiz olan nizipi tanıtmaya yönelık bır forum sayfası kullanıyoruz konulan genclerın bolumu sadece bıraz ortam yumusasın gulelım eglenelım acısından konulmus yanı burası geyık yapılmak amacıyla acılmadı tamam konu acılıyor acılması bır sey dedıgımız yok bız burada aynı içerikli olan konuları birbirleriyle birleştiriyoruz yanı sırf bu konu gereksız dıye sılmıyoruz konuyu ılgılı yere tasıyıp bırlestırıyoruz yaptıgımız bu...
Bu siteyi senmi açtın ?? nizipli_mehmet
ne oldu kardes neden sordun kı?
[quote=nizipli_mehmet;100473]her konuda olacak tmm ama burası normal bır forum sayfası değil biz memleketimiz olan nizipi tanıtmaya yönelık bır forum sayfası kullanıyoruz konulan genclerın bolumu sadece bıraz ortam yumusasın gulelım eglenelım acısından konulmus yanı burası geyık yapılmak amacıyla acılmadı tamam konu acılıyor acılması bır sey dedıgımız yok bız burada aynı içerikli olan konuları birbirleriyle birleştiriyoruz yanı sırf bu konu gereksız dıye sılmıyoruz konuyu ılgılı yere tasıyıp bırlestırıyoruz yaptıgımız bu...[/quote
siz benim ne demek istedigimi pek anlamamışsınız gülüp eglenecemiz konular elbetteki olacak abartmamak şartıyla,benim söyledigim şey daha fazla nizipe yönelik olsun,sitemizi daha fazla nasıl kalkındırabiliriz olması lazım özellikle gurbettekiler için bu site çok önemli, yani faydası olmayan anlamsız yere mesaj kirliliginden kalabalıklıgından bahsediyorum.aynı konuya benzer 10 konu sayfası var zaten kişi gelip o sayfaya yazmak yerine yeni başlık altında konu açması benim istegim bunların önüne geçilmesi ayrıca siz bunları yok birleştiriyoruz ilgili yerlere taşıyoruz bunları adminimiz yaparken neden boşuna zaman harcasınki zamanı bırakın dakikalar bile bazen çok önemli biz adimine yardımcı olacagımıza birde onu neden ugraştıralımki bizim onlara en büyük yardımımız kendimize dikkat ederek bişeyler yapmamızdır degilmi ....????
işte bahsedelin yazının altında bile atışıyoruz hepimiz birbirimize saygı duyalım lütfen....
bence de haklısın valla
mehmet benim cevabımda düzeltme yapmıssın kardeş ögrenebilirmiyim nedenini
arkadaşlar benim konu başlıgımdaki yazının rengini falan degiştirmişler bu degiştiren arkadaşa söylüyorum ne hakla benim yazdıgım yazıyı degiştiriyosun sen git kendi yazılarınla ugraş şimdi ben yazımı tekrar eski hale getiriyorum duymayanlara duyrulur
mehmet de benim mesajlarda düzelltme degiştirme felan yapmış ama nedenini yazmamış
yada bir yanlış görüp düzeltceksenizde sebep var oraya neden düzelttigini yazsınlar bir zahmet
mesaj kirliliği diyoruz ama maşallah 4, sayfada
esera79 sizinle tartışmak istemem. benim ne demek istedğimi anlamış olmanız gerek. Konun başlığı mesaj kirliliği 4.sayfa msj var ve bi tanesi konun içeriğni yansıtmıyor. herkes konu için bir msj yazsa ki bizim okadar yazan üyemiz yok.
Abi Siz öyle Diyorsunu Ama Sizde Cevap Yaziyorsunuz Eger Bu Konuyu Baykot Ediyorsaniz Mesja cvp Yazmayarak Gösterebilirsiniz ...