Hastanemizi bu seviyeye çıkaranlardan Allah razı olsun.
Yazdırılabilir Görünüm
Hastanemizi bu seviyeye çıkaranlardan Allah razı olsun.
Her kes hak etiğini görecek bundan zere kadar endişem yok. Yanlız bence DERVİŞ kardeşin dediği yanlış yorumlanmış.Her halde yazının tamamıda zan edersem DERVİŞİN değil.
OYSAKİ DERVİŞ KARDEŞ SAYIN DÜRÜMCÜ AMCA ACİLİ YAPARKEN BENİM İKİ KARDEŞİM DOKTOR YOKLUĞUNDAN ANTEBE GİDERKEN YOLDA VEFAT ETİLER BİRDAHA BÖYLE ACILAR OLMASIN DİYE ACİL ÜNİTESİNİ YAPTIRDI. OYSAKİ BAKIYORUZ GECENLERDE SAYIN DÜRÜMCÜ AMCAMIZIN AMCASI OĞLU YİNE ANTEBE SEVK ETİRİLDİ VE YOLDA ALLAHIN RAHMETİNE KAVUŞTU.ALLAH MEKANINI CENET ETSİN amin.. İŞTE BEN VE DERVİŞ KARDEŞ GİBİLER BUNU SÖYLEMEK İSTEDİK AMA İNSANLAR ................. OLDUĞU İÇİN BÖYLE YAZMADILAR.... SAYIN DÜRÜMCÜ AMCAYA SAYĞILAR SUNAR İNŞALLAH UZMAN DOKTOR İÇİNDE GİRİŞİMDE BULUNMASINI İSTERİM.BİR DİĞERİ ŞU ANDA NİZİP DEVLET HASTANESİNDE KARDİYOLOJİ BÜLÜMÜNÜN ÜNİTESİ YOK LÜTFEN SAYIN YETKİLİLERDEN RİCA EDİYORUM BU ÜNİTE ACILSIN.......ALLAH SAĞLIK VE SELAMET İÇİN CALIŞAK HER KESTEN RAZI OLSUN amin
İbrahim kardeş konuda küçük bir yanlış anlaşılma vardı ve düzeltildi. İki tarafta birbirinin gönlünü aldı. Hayırdır seni biraz sinirli gördüm :) Asıl konumuz kimin nasıl yazdığı değil, Dr. sayısını arttırmak için çaba sağlanmasınahatırlatmadır. Lütfen bu konuda yazalım.
.
Waaawwwww...... ibram abim gelmiiiiiiiş.... Yahu nerdesin sen be abicim.... Sakallarına kurban olduğum,bizleri öksüz koyma... Tamammı...?.
"dogan hocanin" buna bagli bir yazisi var, bendeniz onu site anasayfasinda gorunmesi uzerine gorus belirtmistim ama dikkate alan olmadi!....
eger ses getirmek istiyorsaniz ve de dikkate alinmak, magazinden ote biseyler yapmalisiniz!.....
'Nizip.com denildiginde insanlarin seslerini duyurabildikleri bir adres oldugunu bilmeleri ve yetkililerin dikkate deger bir yer oldugunu dusunmeleri gerektigine inaniyorum!..
gerisi 'akif beye' kalmis!....
Yusuf bey butüreleştrileri site yönetimine eleştiriler konusunda tartışırsak daha sağlıklı sonuç alırız.
Doktor konusuna gelince, ilçemize birçok doktor geldi ve diğerleri içinde çalışma yapılıyor. Fakat bu açık hiç bitmeyecektir :)
Doğan hocam gibi değerli ve sözü yerini bulan bir abimizin yazdıkları bizim için onurdur.Nizip.comun seviyeli ortamınıgördüğü için değerli yazılarını esirgemiyor. Köşe yazıları bölümüne yazdığı için bir sonraki yazısı geldiğinde diğeri ile değiştiriyoruz.Önceki yazılarıda kendi bölümünde duruyor.
HACI MEHMET BEY,KEŞKE DİYORUM BAZILARIDA SİZİN GİBİ KONUYA DUYARLI OLSA..!!
BU KONU AÇILDIĞI GÜN, BİRİLERİ YAZININ BAŞ(LIĞ)INDAN,KIÇINDAN! SAĞINDAN, SOLUNDAN OYNAYA OYNAYA KONUYU BERBAT ETTİ. ama OLSUUNNN canı sağolsun.... Yeterki birileri kendini tatmin edebilsin. Aslolan nete girdiğinde zevk alabilmektir...Her ne kadar karikatür çizemesekde,yazı yazmasını becerebiliyoruz..YANİ ANLAYACAĞIN BİZ DE KENDİMİZİ TATMİN EDEBİLİYORUZ...
Senin gözlerinden, Ramazan Abimin! ellerinden öperim!
SELAMETLE...
alıntı:
"quote" admin demişki:
İbrahim kardeş konuda küçük bir yanlış anlaşılma vardı ve düzeltildi. İki tarafta birbirinin gönlünü aldı. Hayırdır seni biraz sinirli gördüm :) Asıl konumuz kimin nasıl yazdığı değil, Dr. sayısını arttırmak için çaba sağlanmasınahatırlatmadır. Lütfen bu konuda yazalım.
.
SELAMLARSevgili, derviş kardeş bende yanlış anlaşıldığın kanatindeyim hatta eminim.zaten karşılıklı görüşülerek konuda düzelmiş sevgili kardeşler;
saglık bakanlığı branşlara göre personel dağılımı ile ilgili PDC dediğimiz standar dağılım sağlayarak hastanelerin kadro yataksayılarına göre hekim ve diğer sağlık personelini yerleştirmeye çalışıyor ancak daha yolun başındalar bu işi milli eğitim az çok halletti sayılır fakat bu personel dağılımını ehil insanlar belirleyemiyor.
zaten TÜRKİYEDE işler ehline teslim edilmediği için bu çileyi çekiyoruz Yani ankarada oturan bir Tedavi hizmetleri genel müdürü ile bir personel genel müdürü ve dahası müsteşar Nizibin harita yerini bilmiyorki Orada bir beyin cerrahi uzmanının bir ortapedi uzmanının ne kadar kıymetli olduğunu takdir edebilsin
Dostlar bu hususta yapabileceğiniz çok şey var ancak başarabile imkanınız çok a z . bu girişim yani ilçenin kaymakamı milletvekili belediye başkanı dahi devreye girse nizibe gelip giden o doktorun torpili ilde daha fazla olarak karşınıza çıkıyor.dahası doktor istifa ile tehdit ediyor çünkü özel hastane imkanı devletden daha fazla
EĞİTİM VE ALLAH KORKUSU LAZIM EĞER İNSANLARIN SİNESİNDE YASASIZ VİCDAN TESİS EDEBİLİRSEK O ZAMAN ÜLKE OLARAK MÜKEMMELİ KOVALARIZ
Fatih bey özel hastane kozu veya kendi muayenehanesinde çalışma kozu doktorların elinde var. Son derece haklısınız.Peki neden bir doktor özel hastaneyi tercih eder. Sorunumuzun çözümü bence bunun içerisinde yatıyor. İmkanları çok olduğundan, bundan dolayı hasta sayısının fazla olmasından , bundan dolayıda gelirinin fazla olmasından.
Ozaman bizim büyüklerimiz Nizip Devlet hastanesinin imkanlarını arttıracaklar. Zaten bunun içinde uğraşıyorlar. Değerli büyüyümüz Mehmet Cankesen abinin dişinden tırnağından arttırıp da ilçemize kazandırdığı acil ünitenin binası gerçekten görülmeye değer. Sayın Hasan Çağıl doktorumuzunda hastanemizi geliştirme çabaları hepinizce malum. Gerek belediye başkanım gerekse Milletvekilim Mehmet SARI, bu hastanenin gelişimi için (tabir yanlış kaçmasın) adeta yırtınıyorlar. Zaten bu çabalar sonucu hastane bu seviyeye geldi ve sonucunda hasta sayısı 5 yıl öncenin 10 katı civarında. Bugün Birecik'ten, Suruç'tan civar ilçelerin tamamından ilçemize hasta geliyor.
Hastanenin bu durumunun doktorlarımıza iyi anlatılması lazım. Bu işler önce gönül işi sonrasında da gelir işidir. Doktorlarımızın geliri arttıkca ilçemize gelmekten tereddüt etmeyeceklerdir.
Umarım söylemek istediklerimi anlatabildim.
Arkadaşlar bunu asıl yök e söylemek
YÖY efendi doktor sayımız az
Nolur ellerini ayaklarını kravatını öpeyim
bize birkaç tıp fakültesi daha aç
mevcutların sınıflarını arttır
nolur elleini ayaklarını kravatını öpeyim
YÖK efendi sen bizim efendimizsin
senin her yaptığın doğruda
hani sümerece hititce latinceokulları yerine
tıp gibi mühendislik gibi okullar açsanız
Ben elbette hititce sümerce binlerce bilimsel kaynak var bunları öğrenmemiz gerektiğinden he ne kadar eminsem de bu dillerin ülkemiz için bilimsel ilerlememiz için bunların yanında tıp gibi mühensilik gibi az önemli konularda insan da yetiştirmemiz gerektiğiini acizane elbette siz daha iyi olanı düşünürsünüz.
Yani cümlem uzun oldu toparlayamadım
YÖK efendi size yazınca heyecanlandım
hani o yüzden
yoksa hani bir az da sümerce bimediğimden olsa gerek
Tıp yada mühendislik okullarını yine de arttırsanız
YÖK efendi sen bizim efendimizsin
nolur elleini ayaklarını kravatını öpeyim
Saygılarımla
felsefe abim yazı çok güzel olmuş...
sayın yetkililer şu anda nizibimizde göz dru yoktur buda Nizip için büyük bir ayıptır lütfen bir an önce bir göz dr u istiyoruz.