Allah razı olsun Ahmet Bozkurt'tan.Beni alıştırdığı günden beri zevkle içiyorum.Artık evde de yapmaya başladım.Önüme gelene tavsiye ediyorum.Galiba satışları biraz da ben patlattım.Mükemmel bir içecek.başka laf yok!
Yazdırılabilir Görünüm
Allah razı olsun Ahmet Bozkurt'tan.Beni alıştırdığı günden beri zevkle içiyorum.Artık evde de yapmaya başladım.Önüme gelene tavsiye ediyorum.Galiba satışları biraz da ben patlattım.Mükemmel bir içecek.başka laf yok!
bende nerde ise tüm şerbetçilerin fotoğrafını çektim en yakın zamanda buraya atarım;)
eline sağlık mustafa kardeş...
telli helva istiyom ben yaa kim göndericek?Valla çok özledim ben ya küçükken rahmetli babamdan almaya giderdik çok severim yaa...
teyzecim ananen orda söyle gelirken sana getirsin orda oldugunu unuttun ben hatırlatim ben de yaş fıstık istedim inşallah bulur
MUSTAFACAN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİZİ MUTLU KILDIN. ALLAH SENİDE MUTLU KILSIN.
mustafa kardes eline saglıkta dayının biri cola reklamı yapmıs hehe farkkına varmadınmı.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satıyo tadı tuzu yok anlayacagınız işi bilenden alın bence....
:dbende Biliyorum Kardes Siho Yu Da Ben Cola Demedimki Zaten Cola Reklami Yapiyor Dedim Iyi Oku Bence Kardes:d
Haklısın oruçluk işte idare et:)
tşkler mustafa paylaşım için
evet MUSTAFA kardes kim takar kolayıda biraz muhabbet olsun dedik sen beni iyi tanırsında burda olmaz tanısmak yolda karsıma cıkma sakın cola aldırırım sana ramazandan sonra tabii :)
ne yani bizi kolaylamı korkutacan...:) bu arada meraklandım şimdi özelden yazsana...
mustafa teşekkür ederiz,ha birde yıllar olmuştu şıhoyu görmeyeli ihtiyarlamış valla.......
Valla bende pek sevmiyom ama resimleri görünce çok sevindim bide damağımda acaip bi lezzet bırakmasa sevecem de....Konuyu açan kardesime çok tşk ediyorum....Mechulll kardesim nasılsın seni özledim be yaaa kendine iyi bak...herkese sevgiler...
Çocukluğumuzdan kalan hatıralar....Nizip'ten çıkalı seneler oldu...Ancak bir kaç yılda bir geliyoruz...Memlektimizin tatlarını hep özlüyoruz...
mayagül maya EYVALLAH MISTAFA
yav kardeşim insan oruç olunca böyle şeyler görmemeli ne kadarda tatlılar aman allahım
Mustafa bey kardeşim,araştırmaların için teşekkürler.
neden ekmek çeşitleri ramazanda ilgi görür hiç bunu düşündünüzmü
Bence Ramazan Ayinin En Güzel Tarafi Paylaşmak Iftara Yakin Bir Zamanda Komşularin Birbirine Yemek Göndermeleri Ne Kadar Güzel Bir Düşünce Keşke Ramazandan Sonrada Devam Etse Insanlar Komşularini Hep Sevindirse.
Aradan tam Bir yıl geçti ve Ramazan yine geldi. Dün Akşam İlk top sesini duyduk.
Eskiden sahurda sokak sokak gezerek franca (somun) ekmek satarlardı. Davulcular evin lambası yanmadan kapıdan gitmezlerdi. Davul dedim de aklıma aptal Bileç geldi, yaşıyormu acaba ? Benim düğünümde davul çalanlardan birisi oydu. HAYIRLI RAMAZANLAR dünyanın heryerindeki NİZİP'li hemşehrilerim.
Davulcu bilec sen sağol vefat etti ilgili link...
http://www.nizip.com/showthread.php?...ighlight=bilec
Şimdi yine akşamları meyan şerbetini torbalarda satıp,geceleri cigercilerin dumanı her yeri kaplıyormu?Selamlar