![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BİDE BUNLAR VARDI BU EŞYALARI ALABİLMEK İÇİN:)
Yazdırılabilir Görünüm
Paylaşımda özellikle resimleri ile katkıda bulunan sevgili pala ve başak kardeşlerime teşekkürler. Hele o facit hesap makinası beni 1976 yılına, sağlık eczanesinde Ömer Pekmez abimin yanında çırak olarak çalıştığım yıllara götürdü. Sonradan bunun elektroniği çıktı isede, fiyatı yüksek olduğundan sadece bankalar bunun şeritlisini kullanırdı. İnşaallah şeritli olanı bankalarda duruyorsa eğer, ekleyen bir arkadaşımız olursa çok sevinirim.....
Başak bunlar sizdemi koleksiyon mu yapıyorsunuz teşekkürler paylaşım için...
mustafa abi resmini çektiğim eski eşyalar komşumuzun nizip.coma resmini çekip atmak için istedik saolsunlar verdiler
ramazan amcaya elif teyzeye çok tşk ederim saygı ve sevgilerimi sunarım
mustafa abi bizim fotoğraf makinası alınırken verdiğiniz fikirden dolayı size çok tşk ederim makinadan çok memnunum iyiki size sormuşlar saolun saygılarımla annem ve babamdan size slm lar
abdurrahman örskıran abi bende size tşk ederim saygılarımla
hatırlıyorum nede güzel şeylerdi aslında hayatlarımızın birer parcalarıydı ama hızla degişen dünyamız gibi nizipte degişiyor keşke degişmese içim sızladı daaaaaaaaaaaaaa
başak bunları hazırladıgın için teşekürler en azından gecmişe yolculuk yaptık emegi gecenler sagolsunlar
eski esyalar ne güzel ya yavass yavas yine hersey eski zamanda kullanilanlar gibi oluyor.
ve su an türkiyede avrupada bu eski kullanilan esyalari tarihi olarak heryere takiyorlar cok güzel bence bunlarin degerini kiymetini bilmek lazim:)
Beni alıp eskilere götürdü bu resimler, eskiden hayatın tadı vardı, yaşam mücadelesi çoktu ama zevkliydi, şimdi her şeyi makinalar yapıyor, hiçbirşeyin tadı kalmadı.
gercekten öyle önceden hastalik diye birsey yokmus nedne hersey dogal ve hersey el yapimiydi katki maddeleri zararli maddeler kullanilmiyordu.
ama simdi millet kullanilan yenilen herseye biseyler katiliyor .
saglik diye birsey kalmiyor...