Abi kapıyı demirciye söyledim yapıyor. Masrafı bilahare yazarım
Yazdırılabilir Görünüm
Abi kapıyı demirciye söyledim yapıyor. Masrafı bilahare yazarım
arkadaşlar yuvadaki çocukların daha çok sevgi ve şefkate ihtiyaçları var.onlarla birebir ilgilenmek en güzeli.mümkünse birer ikişer evlerimize birer günlüğüne misafir edebiliriz.bu onların daha çok hoşuna gidecektir.
yaw bu kapı işi bence çocukların yararına değilde yurt yararına oluyomuş geliyor bana
Arkadaşlar CUMA günü çocuklarla iftar edeceğiz inşallah. Yapılan kapı yarın inşallah takılır. Ayrıca herkes kendince yapmak istediği birşeyler varsa hazırlığını yapsın. Haaa bu arada kapı parasını unutmayalım:) Yalnız İftar için yemek hazırlığı falan yapmayın. Müdürümüz ADEM hoca yemeği biz verelim dedi.
mehmet abi masrafı yazcaktı
Siteye yeni üye olmama ve bir çoğunuzu tanımama rağmen bu yaptığınız< çalışmalar inanın beni çok duygulandırdı bende elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım eğerki bir mahsuru yoksa sizce bende bu çocuklar ile eğlenceli vakitler geçirmek istiyorum bu iftara bende katılabilirmiyim
herkes ne verirse mi katılıma göre pay mı edilcek abi
ömer kardeşim teşekkürler çok güzel bir konuya değinmişsin ama kimsesiz çocuklarımızı sadece bayramda hatırlamayalım ayda bir ziyaret edip bir kaç oyuncakla filan sevindierlim organizasyonu sen yap ne düşüyorsa baş tacı hadi bakalım iş başına
bece iyi bir düşünce sonuna kadar arkanızdayız?
Yav Bu kapıya bir de boya lazım sayın admin raflardan bir kutu boya götürüsün artık
Sen boyarsan olur :)
Kapı takıldımı rasim
Kapı Takıldı
Ben Boyarım
Gündüz gözünden gel gör.
Eğer banada yapılacak bir iş düşerse örneğin kapıyı boyayacak kimse yoksa ben boyayabilirim
Kerem sen gel yeter kardeşim.
Arkadaşlar akşam yurtta üçbeş arkadaş iftar yapacağız. Müsaitseniz katılın, oradan da kalkar Orhanlara taziyeye gideriz. İnş..
Kapı takıldı şu anda boyanıyor yarı oldu Allah hayırlarınızı kabul etsin...
Artık sende atarsın üç beş kuruş. Demirci sat başı gelip biriken parayı alıyor.
abi ne kadar birikti yada ne kadar borcumuz kaldı birkaç arkadaştan isteyelim açık fazla ise...
öğrendiğim kadarıyla açık baya çokmuş saygıdeğer arkadaşlar gelin yazdıklarımız havada kalmasın çorbaya tuzumuzu biberimizi atalım...
paraları havuza aktaralım vermek isteyenler admine ve ömer kısaya verebilirler onlar gerekli yerlere ulaştıracaklardır...
inşallah havada kalmayacak Mustafa:)
ömer kardeşim bizlere ne düşüyorsa söyle görev bölümü yapalım
ne kadar eksik varsa hepsini ben karşılarım verendende vermeyendede allah razı olsun herkese teşekkürler saygılar
seve seve başladık bu işe.yanlız iftar yemeğine katılamadım. masraftan dolayı fazlasıyla başım gözüm üstüne
iftar yemeği için yurt müdürü adem beye tşkler
şunuda unutmamak lazım çocuk esirgeme kurumu müdürü adem bey ve çalışınlarına çok teşekkür ederiz.
ömer Bey Yemeğe Katilamadim Ama Her şey Için Teşekkürler
Bu gün yuvanın ikinci kapısıda nizip.com sayesinde yerine takıldı Allah yardım edenlerin ve islam aleminin dualarını kabul etsin Allah Şehitlerimizin ailelerine de sabır versin. Bu bayram günü müslümanları sevindirenleri Allah sevindirsin . Müslümanı üzenleride Allah ıslah etsin.....
2.yi Kim takdırdıysa Allah hayrını kabul etsin :)
Arkadaşlar herşey forumda yazı yazmak değildir!...
Maddi destekte bulunan Ömer kısa,sevilmarket Hamza Dörtbudak,Hakanşahin,Yılmazkorkmaz,C.ALİ ve MURAT murnes kardeşlerimizden Allah razı olsun... Adminim bende üzerine birşeyler katıp yarın size takdim ederim.Selametle kalınız.
derviş abi Konunun Başındada dediğim Gibi verdiğimiz sözün her zaman arkasında Bulunuyorum. Ömer Kısa nın İnceliğini Takdirle Karşılıyorum ama Bizimde Verdiğimiz bir söz var bu yüzden kendi güçümüzce bir katkı sağlamışsak ne mutlu bize. Yardımda Bulunan ve Bulunmayan tüm katılımcı arkadaşlara Teşekkür ederim.
Ayrica Bu Konuda Gerek Maddi Gerek Manevi Olsun Yardimlarindan Dolayi Devriş Kardeşime Sonsuz Teşekkürler Daha Doğrusu Tüm Emeği Geçen Arkadaaaşlara Sonsuz Teşekkürler
gerçekten örnek bir davranış.emeği geçenlere teşekkürler.allah razı olsun...
Sevgili ömer Kardeşim Bu Ince Düşüncen Için Sana Teşekkür Ederim. Bizleri Ve Daha Doğrusu Tüm Yardimseverleri Yardima Davet Etmişsin Bu çok Güzel Bir Olay. Yardimlar Için Benim Size Tavsiyem Bu Yurdun Bir Derneği Var Ve Bu Derneğin Başkani Da Babam ÖMER ÇEVİKBAŞ'tır. Yardimlar Konusunda Babamla Temesa Geçerseniz Bence Yapacağimiz Yardimlarin Daha Isabetli Nasil Yapilabileceği Konusunda Bizlere Yardimci Olacaği Düşüncesindeyim. Bu Konuda Bana Da Ne Düşüyorsa Her Türlü Yardima Seve Seve Hazirim. şimdiden Hepimize Kolay Gelsin. Ahmet çevikbaş
Yardımseverlerden Allah Razı Olsun
Sevgili arkadaşlar...
Bu güzel düşünce ve yardımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim.
Malumunuz olduğu üzere bu çocuk yuvasında 26 yavrumuz bulunmaktadır. Bunlar kimsesiz veya ailesi tarafından bakılamayan, Anne, Baba şefkatinden uzak yavrularımız.(Gerçi yuva yönetici ve personelleri kendi çocukları gibi bakım yapmaktalar.)Ancak, ne yapsak yapalım gerçek anne-baba gibi olma şansımız yok. Fakat, onların özlemlerini, seviçlerini ve sıkıntılarını
paylaşarak onlara yardım ederek bu duygu yoğunluğunun yükünü hafifletebiliriz.
Bizde bu duygularla Bayramın 3.günü hem onlarla bayramlaşmak hem de sevinçlerine ortak olmak amacıyla Nizip Sağlık-sen temsilciliği olarak bir ziyaret düzenledik.Onlara çeşitli oyuncaklar hediye ederek, bir nebze olsun gözlerinde seviç ve mutluluk parıldaması görmek bizi mutlu etti. Bu arada çocuklar topluma kazandırma derneği başkanı da bu ziyaretimizde bizi yalnız bırakmadı. Bu çocuk yuvasına ziyaretlerin belli günlerle sınırlı kalmaması tüm sivil toplum örgütlerinin bu konularda duyarlılık göstermesini bekliyoruz.
Bu çocukları topluma kazandırarak onları yarınlara hazırlamak hepimizin Dini,Vicdani ve İnsani görevidir...
Arkadaşlar, müdür beyin işaret ettiği üzere kapının birini takdırdım.
eline sağlık abi
onlar bizim çocuklarımız