ADMİN ABİ GELMEYİ GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORDUM AMA İŞTE AKSİLİKLER ÜST ÜSTE GELİYOR.KISMET OLURSAİNŞALLAH YANINA GELECEM ABİ.MERAK ETTİM KİMİ BEN SANDIN?
Yazdırılabilir Görünüm
ADMİN ABİ GELMEYİ GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORDUM AMA İŞTE AKSİLİKLER ÜST ÜSTE GELİYOR.KISMET OLURSAİNŞALLAH YANINA GELECEM ABİ.MERAK ETTİM KİMİ BEN SANDIN?
Beyler bende çok ama çok memnuniyetimi bildiriyorum. Ramazan Tarhan bey'in Admin abinin O nazik tutumları ve Bursadan gelen beyefendinin o güzel sözleri bir başka güzeldi. Ama herşey açık açık konuşulmuyordu. Buda Nezaketin verdiği bi şey olsa gerek. Bir kaç arkadaş bilmeyerek bazı tutumlar sergiledilersede hoş karşılamak gerek. Aklı selim ile yaklaşmak en olgun insanın vasfıdır. Luzumsuz şeyler değil, sanal bile olsa bir gün gerçeğe dönüşeceğini bilmek ve kelimleri dahi seçerek kullanmak gerek..
slm arkadaslar gercekten bu gecede olmayı bende canı gonulden ısterdım ama gercekten is yogunlugum dolayısıyla ve baska sebeblerden dolayı gelemedım..........ha bıde korkmustum aslında ist.dan ta nızıp'e kadar gıdeceksın ve ac kalmakta vardı gecede sadece hasbelı as olacaktı onunda etkısı oldu ama goruyorumkı arkadaslar hasbelıasa o meshur nızıplının damak tadı eklenınce bayagı degısıklıkler yasamıs bızım hasbelıas patlıcanların arasındamıydı o hasbelias fotolarda pek fazla bellı olmuyo ama neyse ısın sakası buydu ama gercekten guzel bı gece oldugu ve muhabbettın bol oldugu fotolarada bellı oluyor işlh.bıdakı toplantıya katılma sansım olur ......
RUSTEM CANKESEN
Rüstem bey,size teşekkür etmeyi unutmuşum özür dilkerim. Tatlılar gerçekten harikaydı. Ben sizin yerinize de yedim,haberiniz olsun :) Sakallı kardeşim senin bu gecede olmanı çok ama çok isterdim,fakat sen sanki yanımızdaymış gibi sürekli senden bahsedip,güldük.
Haberg kardeşimizinde Nizip' geldiğini fakat kalamadan gittiğini duyduk,inşallah bi daha ki sefere onuda görmek isteriz.
Noir Doiser senden ümidimizi kestik . Nüfusu kaydını İstanbul'a gönderecem haberin olsun.
Aramızda olmayan ve fakat sürekli kendisinden bahsettiğimiz Huzeyfe'de olsaydı gece başka olacaktı ama onuda başka bir gecede bekleriz.
Alibey2727 kardeşimiz yine gelmedi,kendisini tanıma fırsatımız yine olmadı sağlık olsun.
Yankesat abimiz yine gizemli kaldı.Onunda bahsi geçti .
Ama buradan yinelemek istiyorum,FELSEFE abimizle tanışmayı herkese tavsiye ederim. Allah kendisini yaratırken sanki mayasına şeker koymuş. Şekermi şeker bir abimiz.
Geceye emeği geçen vede iştirak ederek renklendiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Çok güzel bir muhabbet ortamı vede sanalda başlayıp canlı olarak devam edecek samimi dostluklarında kurulmuş olduğunu görmek geceye ayrı bir lezzet vermişti.
Gönül isterdeki tüm site üyeleri orada olaydı. Ve güzel, seviyeli,hoşgörülü vede içten samimi sohbettimizin tadına varaydı.Ama inşallah birdahaki sefere diyelim. Tüm arkadaşlara tekrar teşekkür eder ve saygılarımı sunarım.
gerçekten çok güzel bir geceydi. gerçi işlerin çokluğundan
kimseyle muhabbet edemedim. Ama o ortamda bulunmak bile güzeldi.bu ortamı bize sağlayan kardeşimizden allah razı olsun.
ayrıca üyeleriçerigirerken herkesi habersizde olsa mavi kontrolünden geçirdim
bazı arkadaşlar yeri bulmakta zorluk çekmişlerşükür sonunda kavuşma gerçekleşti.
gece çok güzeldi hiç görmediğimiz abi ve genç arkadaşlarla tanıştık
yaşasın nizip.com
Memed abi beni çok kötü yakalamışsın, Allah esirgesin çapıt kimin deperken yakalamışsın. Eeeeee ne yapalım ekmeğini yedik bişey diyeceğimiz mi kaldı. Eyvallah.
geceye ,öncülük eden,ilgi gösteren ve katılan tüm dostlara teşekkür ederken.çalışan emek gösteren emekçileri kutluyorum.admin e ayrıca teşekkürler.
ahmet aksoy
Nizipcom. sahiplerinden
ESSELAMÜN ALEYKÜM NİZİPLİ KARDEŞLERİM VE CANDAN ARKADAŞLARIM,ÖNCE BEN KENDİMİ TANITAYIM BEN ANKARADA POLİS MEMURU OLARAK GÖREV YAPAN BİR NİZİPLİYİM,RESİMLERE BAKTIĞIMDA İÇİMDE BİR HÜZÜN OLUŞTU ÇÜNKÜ ESKİ OKUL ARKADAŞLARIMDAN BAZILARINI GÖRDÜM ÇOK SEVİNDİM VE HÜZÜNLENDİM.AHMET KARADAĞ İMAM HATİPTEN ARKADAŞIM,KASIM BÖLER ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDEN ARKADAŞIM,BAHRİ HOCAM SENİDE UNUTMADIM SENİNDE RESMİNİ GÖRDÜĞÜME ÇOK SEVİNDİM,BEN MUSTAFA ÖZDEMİR.ANKARADATBMM DE GÖREVLİYİM.BANA BİR İŞİNİZ DÜŞERSE EMRİNİZDEYİM.TEL:05054004898
NİZİPLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR......
Dostlar,
Öncelikle böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Admin Kardeşime olmak üzere teşrif buyuran tüm üye misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Herşey çok güzeldi.
Selamlar Saygılar.
Özde abi hoşgeldin aramıza...Nizip.com'un oluşturduğu platform sayesinde bende sizin gibiuzun zamandır görüşemediğimbirçok arkadaşıma rastladım burada... ve de istedik ki bu tanışma faslı dahada geniş kitle halinde olsun diye gecemiz organize edildi. Nizip.com daki dostluk ve beraberlikler çok farklı oluyor inşallahsürekli aramızda bulunursanız bu farklılığı sizdegöreceksiniz...
NİZİP COM. toplantısının olduğu günün gecesi sitede online olanlara baktım ve orhan ak kardeşimizi gördüm
mailini MSN'e aldım ve biraz konuştuk,
Kaçırdığım için 2 kat daha fazla üzüldüm,
biraz dedikodu yaptık, meğer bursa'da Nizip'liler derneği varmışta haberimiz yokmuş yaaaa
hemen gidip üye olacağım, bir sonraki toplantıyada inşallah katılacağım
saygılarımla
ilker kayar
makina müh.
Bursa'ya yolunuz düşerse muhakkak beklerim,
.
HOŞBULDUK METAL KARDEŞ İNŞALLAH BUNDAN BÖYLE BENDE BURALARDA OLACAĞIM,GERÇİ DAHA ÖNCELERİDE TAKILIYORURDUM ANCAK İŞ GÜÇ İŞTE...
HERKESE SELAM VE SAYGILARIMI SUNARIM.ÇOK DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİME...
NİZİPLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR....
"Bold" Öncelikle sizlere merhaba böyle bir gece hazırlamak kimsenin harcı değil. geceniz çok hoş olmuş ben Nizipte olmadığım için iştirak edemedim. zaten daha yeni üyeyim ben umarım başka gecelerde sizlerle bir araya gelmeyi temenni ederim hepinize saygı ve selamlarımı sunarım "Title" .
Özde27 ve newzelland hoşgeldiniz aramıza. Mevla nasip ederse bir sonrakine katılırsınız inşallah. Bu arada sakallı kardeş boğazımızdan nasıl geçtiğini son resim gayet güzel anlatmıyor mu? Vah hakanım keşke burda olsa diye üzüle üzüle yuvarladık mübarekleri.
hiç deme coşkun abi aklımaher sakallı geldiğinde dürümümü daha bir iştahla yedim, hele baklavaları.... cankesen abimizede çok teşekkür ederiz tatlılar için.
burda en çok ilgimi çekenler,osman,hacci,derviş ve pala kardeş oldu
Neden acaba Sn.Aksoy biraz açabilirmisin?
tşk coşkun kardeş eksik olmayasın
HOŞBULDUK AMA GERÇEKTEN ÇOK HOŞ BULDUM,GURURLUYUM VE MUTLUYUM BÖYLE HEMŞEHRİLERİM OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜRLER COŞKUN KARDEŞ....
NİZİPLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR......
alıntı:
quote Ahmet karadag demişki:
Neden acaba Sn.Aksoy biraz açabilirmisin?
???????????????????????????????
az kaldı orhan abi çok yakında aranızdayım inşallah...
Gerçekten bu organizasyonu hazırlayan admin abimize ve yardımını esirgemeyen ramazan tarhan ve dürümcü emmiye sonsuz şükranlarımı iletirim.
Gecenin süprizi bana Felsefe abim ve pala dayı idi gerçekten çok şirin abilerimizdi ben felsefe abinin yazılarını okurken yaw yine abim felsefi bir şeyler yazmış geçeyim derdim ama felsefe abimi tanıyınca artık onun ne kadar açık yazdığınıanladım sadece ön yargılarım varmış :))
pala dayımın gerçekten kaliteli bir abimiz olduğunu anladım siteye sadece gönül dostluğu için girdiğini bazıları gibi reklam ve rand için girmediğini anladım..
fsoyarik abimin içtenliğinide unutmamak lazım geceye o güzel konuşmasıyla damgasını vurdu gerçekten ağzından bal damlıyor abimizin her konuya bir hikaye ile bağlaması daha güzel...
Ve semper benim çok sevdiğim bir hocammış görünce şok oldum yine eskisi gibi gençlere değer veren bir abimiz artık abi okul bitti ya :DD
saldıray kardeşimizde benim akrabammış işte Nizip.com böyle bir şey hiç görmediğin birini karşına çıkarır ve kaynaşıtırır sağol Nizip.com sağol admin sağol rtarhan sağolun tüm kardeşlerim ...
Edited by - admin on 29.08.2006 2:27:06 PM
akhenaton abii hiç seni unutur muyu:))bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Nizip.com ailesine....
Ooooooo burada muhabbet o biçim , duygulandım valla.
ah aaahhhh nerden çıktı bu nişan yav.... baksana sen şu muhabbete.... adamın içi gidiyor vallaa...
admin abi kusra bakmayın o kadar denk getirmeye çalıştım ama kısmet meselesi işte.....
Kulağını çınlattık,sen olmasanda Gökhan yerine bi ton yemek yedi. İçin rahat olsun :)
ORADA OLMAK ÇOK İSTERDİM. AMA ŞARTLAR UYGUN OLMADIĞI İÇİN GELEMEDİM.AMA ŞUNU SÖYLİYEYİM ÇOK KISKANDIM. HERKESE SELAMLAR İNŞALLAH BİRDAHAKİ SEFERE.NİZİP'E KUCAK DOLUSU SELAMLAR( BAHÇE NEREDEYDİ?) MURAT KISA.
Akıl sahibi olan insan 'dünü arar, bugünü yaşar, yarını arzular' ataletini yenen, çalışkan ve fikir sahibi insanlar olayları iyi tetkik ettikleri için arzuladıkları yarına ermeleri daha kolay olur. Siz kıymetli arkadaşlarımın da çabalarını bu yönde olduğunu görmek sevindirici, mutlu edici ve huzur vericidir. Elbette yarınlarSiteye gönül veren ve kimseden karşılık beklemeden hizmet eden değer sahibi kişiler sayesinde daha yaşanabilir olacaktır. Güzel günlere ulaşmamız dileğiyle. Selam ve Dualarla...
şahindokuyucu
Gecede benim en çok dikkatimi çekende AHMET AKSOY'UN habire KONUŞ DERVİŞ** demesiydi. Derviş kardeşim epey konuştu.
Ama sevgili Aksoy konuş Derviş demeye devam etti . daha ne konuşacaktı sevgili Aksoy merak ettik valla.
Birde Coşkun kardeşim bahçeyi bulamayıp epey karanlıkta yol almış vede yorulup acıkmış. Dürümleri öyle iki iki yuvarlaması ondanmış. Birdahaki sefere seni ben getirecem coşkun kardeş neme lazım gene kaybolursun falan.
sevgili ALAKUŞ,
bence derviş ,benim beklediğimi konuşmadı,ama yinede hepinizin hakkını koruyacak şekilde konuştu,tebrik ederim.
birde bakim son günlerde ******lık başını almış gidiyor.sence bu ne demek?sevgili alakuş,sende benim gibi hiç merak ediyormusun?
biz hiç bir zaman Nizip com u,çıkar için kulanmadık,kulanana da asla musade etmeyiz.birileri kendine peyyyyyyyyyyyyy çıkartmasın.
sevgi ile ,kardaş
DERVİŞ KONUŞSANA...................
Ahmet abinin gazeteci yazar olduğunu unuttun galiba metal kardeşim :))
Sevgili Alakuş abim yolumu yemekten sonra kaybettim, gecenin karanlığında çayı takiben taaaa kınçekente kadek getmişim, o gece yaşadığım çaresizliği hayatımda yaşamamıştım, nefesim kesildi. Motorun anası ağladı tarların içine girdim, bir müddet gittikten sonra kestirmeden gideyim diye tarlaya sürdüm motoru, fakat karşıma bir tepe çıktı onca yolu geri döndüm. Yaw ben şu üyeleri bir arayayım gelsin beni bulsunlar diyecem, nerde olduğumu bilmim ki gelin beni bulun diyeyim. Benzin bitecek, köpekler havlıyor hava karanlık, yol bozuk dahası yol yok. Bekçiler "ülen gecenin bu saati ne gezin burda" dese "otobos beklim" diyemiycem, direkmen hırhız muamelei göreceyik, Bir yere geldim kepir torpak elenmiş un kimin olmuş mübarek dizime kadek gömüldüm. Bir ara düzgün bir asfalt yola çıktım get baban get yol bitmiy,yol gidiy kör gidiy hesebi, Onca yolu geri döndüm. sonra moteri tarlalara vurdum otobanta çıktım. yol karanlık her yer issiz le dedim çok çok antebe giderim oğlum bas. ama mübarek benzin bitmek üzere gözüm yoldan çok ibneye tövbe ibreye bakiy le bir bagtımkine yatılı bölgenin lommaları yaniy, yatılı bölegeye geldim. Şükürler olsun ki yolu buldum. Evime güzel evime ulaştığıma inanamadım. Kabüs gibiydi (yemek hariç)
Velhasılı kelam kepeze olduk. Anlaşılan biri eyi beddea etmiş.
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
ne olmuş yani?
Coşkun Bey,
Durumunun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum Gerçekten geçmiş olsun.
Selamlar saygılar
coşkun abi geçmiş olsun böyle güzel bi geceden sonra bunları yaşaman üzücü olmuş...bi daha ki sefere hep beraber seni bırkır ondan sonra dewam ederiz:))
COSKUN ABİİ EYYİ OLMUŞ:=))))
alıntı:
"quote" ahmetaksoy demişki:
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
ne olmuş yani? bişey olmamış ahmet abi.. demek istedim ki: ahmet abi gazeteci yazar. o yüzden düzgün yazmasına şaşmamak lazım..
coşkun bai hakkaten gecmiş olsun yaw:)) çok tarji_komik bir olay:))
AKHANATON KAFAN İYİMİ