İyi Güzel de İnşaası 3 yıl önce biten Fakülte binası hala bomboş bir vaziyette duruyor...Üstelik 4 kişili de Özel Güvenlik Görevlisi olarak Boş Binanın güvenliğini sağlıyor...
Yazdırılabilir Görünüm
İyi Güzel de İnşaası 3 yıl önce biten Fakülte binası hala bomboş bir vaziyette duruyor...Üstelik 4 kişili de Özel Güvenlik Görevlisi olarak Boş Binanın güvenliğini sağlıyor...
Valla Nizip'e bi üniversite açılması çok zor gibi G.Antep Üniversiteside sahip çıkmıyo hayırlısı diymm artık. Ama şehrimizde bi üniversitenin olması çok güzel olurdu...İnşallah ilerde olur...Herşey YEŞİL NİZİP için...SEVGİLER...
Üniversiteli arkadaşlar haklılar bu konuda yanlız halkımızı eleştirmeninde hiçbir faydasıda yok. çünkü şunu çok iyi biliyoprum nizipte bir fakülte olduğunu bilmeyende çok kişi var. Bilmeyen kişilerin başındada Millet vekilimiz, kaymakamımız, belediye başkanımız, ve diğer nizibin önde gelen insanları, yeri geldiği zaman nizibe üniversite getireceğiz felan diyen insanlarımız bir yurt yapmaktan bile acizler. Alt yapısı olmadan yapılan bir iş ancak bu kadar olur. Ben kendim adıma bir nizipli olarak nizip meslek yüksek okulu öğrencilerinden özür diliyorum. Bu arada şunuda demek istiyorum. Nizibin sadece ihtiyacı park,piknik yerleri, taziye evleri ve tuvaletler değil. Konuşmakla üniversiteler kurulmuyor. Hakkımıza hayırlısı öğrenci arkadaşlara sesleniyorum siz yinede nizibimizi kötü görmeyin. Nizip halkı gibi halk yokturdur. Sadece bizi yönetenler beceriksizdir.
kim öğrenciye ev vermiyor saçmalamayın ya.......ayrıca yurt olsa ne yapacaksın 70-80 milyona kadar ev kirası varken yurda mı çıkacaksın
nizip türkiye de ev kirası en ucuz olan yerlerdendir....
Nizibimizde üniversite olmalı.Alt yapısı sağlanmalı ve öğrenci yurtları mutlaka yapılmalıdır.