bu parkın çalışmaları çok eksik bence,parkın kahve bölümü yerle bir olmalı bence,burası utanç verici,birde kaldırımlar çok yüksek
orhan bey,lütfen bunları başkan ve imar müdürüne iletin.
park ta ki,pisliği temizleyin ne olur.............
Yazdırılabilir Görünüm
bu parkın çalışmaları çok eksik bence,parkın kahve bölümü yerle bir olmalı bence,burası utanç verici,birde kaldırımlar çok yüksek
park ta ki,pisliği temizleyin ne olur.............
alıntı:
"quote" SİLVERMAN demişki:
park ta ki,pisliği temizleyin ne olur............. tek kelime ile BRAVOOOOOOOOOOO
Zatenyazının temel konusu o parktaki kahve ve diğer binanın yıkılıp parkın önünün açılması ve Nizipin daha güzel bir görünüme kavuşmasıydı fakat konu nerelerden nereye geldi. ben de dahil bir çok arkadaş, o parktaki kahve ve bitişiğindeki binanın yıkılıp güzel bir aile ortamı içerecek parka dönüştürülmesi taraftarıyım,
Üye arkadaşlar lütfen formun geri kalan kısmında bu konudaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de başkanımız konunun ciddi olarak görüşüldüğünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki...
alıntı:
"quote" metal demişki:
Zatenyazının temel konusu o parktaki kahve ve diğer binanın yıkılıp parkın önünün açılması ve Nizipin daha güzel bir görünüme kavuşmasıydı fakat konu nerelerden nereye geldi. ben de dahil bir çok arkadaş, o parktaki kahve ve bitişiğindeki binanın yıkılıp güzel bir aile ortamı içerecek parka dönüştürülmesi taraftarıyım,
Üye arkadaşlar lütfen formun geri kalan kısmında bu konudaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de başkanımız konunun ciddi olarak görüşüldüğünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki... işte bu ,ya
Arkadaşlar Nizipimizin görünümü için çok önemli olan bu konuyu lütfen gündemden düşürmeyelim, sonuç olumlu veya olumsuz her neyse herkes fikir belirtmesi temennimdir...fakat lütfen konu dışına çıkılmasın..
ben,yeni yapılan ,kaldırımlara çıkamiyorum.bu sorunun giderilmesini istiyorum.
sevgili orhan çelik bey?
'ahmetaksoy' hemsehrime sonuna dek katiliyorum....
bu isin yapilmadan evvel dusunulmesi hesap edilmesi gerekirdi!...
yetkililer bu iste sorumludur ve size hukuksal olarak suc islediginizi soyleyebilirim!..
su an 'ahmetaksoy' basvursa inanin hakkinizda [u]yasal islem</u yapilir!..
modern dunyada bu isler cocuk oyuncagi degildir, beyler, burda bize laf yetistirmekle bu isler OLMUYOR!....
.
Dostlar,
Yeni yapılan kaldırımları henüz görmedim.Bu nedenle bir şey diyemeyeceğim.Ama Sn.Aksoy çıkamıyorsa haklıdır.
Selamlar Saygılar
alıntı:
"quote" yusuf demişki:
'ahmetaksoy' hemsehrime sonuna dek katiliyorum....
bu isin yapilmadan evvel dusunulmesi hesap edilmesi gerekirdi!...
yetkililer bu iste sorumludur ve size hukuksal olarak suc islediginizi soyleyebilirim!..
su an 'ahmetaksoy' basvursa inanin hakkinizda [u]yasal islem</u yapilir!..
modern dunyada bu isler cocuk oyuncagi degildir, beyler, burda bize laf yetistirmekle bu isler OLMUYOR!....
. ben,yasal işlem için değil,sadece bir eksiklik gördüm ve iletim.sağolsunlar bu eksikliği giderilecek tir.konu bu kadar.
hem başka tarafa çekmenin bir anlamı da yoktur.
alıntı:
"quote" metal demişki:
Üye arkadaşlar lütfen formun geri kalan kısmında bu konudaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de başkanımız konunun ciddi olarak görüşüldüğünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki...
Abilerim lütfen konu bu olsun
alıntı:
"quote" metal demişki:
alıntı:
"quote" metal demişki:
Abilerim lütfen konu bu olsun tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-yell[/IMG]
yahu 'ahmetaksoy' hemsehrim, biz sana destek veriyoruz, hakkini hukugunu anlatiyoruz, sen nerdeyse bizi suclu ilan edeceksin!...
vallahi guldurdun beni, sagolasin:)..
ayrica tekrar edeyim: bu isler zamaninda DUSUNULMELIDIR!.... ve yapilmalidir!...
yasal olarak TAZMINAT HAKKINIZ vardir, davayi ister acin ister acmayin orasi size kalmis, ben sadece yasal ve insani cercevelerini belirtiyorum!...
alıntı:
"quote" yusuf demişki:
yahu 'ahmetaksoy' hemsehrim, biz sana destek veriyoruz, hakkini hukugunu anlatiyoruz, sen nerdeyse bizi suclu ilan edeceksin!...
vallahi guldurdun beni, sagolasin:)..
ayrica tekrar edeyim: bu isler zamaninda DUSUNULMELIDIR!.... ve yapilmalidir!...
yasal olarak TAZMINAT HAKKINIZ vardir, davayi ister acin ister acmayin orasi size kalmis, ben sadece yasal ve insani cercevelerini belirtiyorum!...
yusuf,
ben hak ve hukuku çok iyi bilenlerdenim.merak etme
yusuf kardeş
yaplan yeri görmedim.fotolarinin çekilip buraya konulmasini rica eder ondan sonra yorum yapmayi düsünüyorum
megersem ahmetaksoyuyildizli sitelere kaptirmisiz, belediyecilerle kolkola girmis, devrimci ruhu evrime ugramis!....
nerede o eski manjetler, nerede eski aksoy, senin deyiminle "seni de degistirdiler" demek!...
Aksoy abimiz,gerçekleri görecek kadar iyi niyetli ve gerçekleri yazacak kadar asil bir insandır. Vesselam
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
Edited by - ahmetaksoy on 7/31/2006 2:16:03 PM
Arkadaşlar konu parktaki çalışmadır, lütfen buraya önerileriniz varsa sunalım. Aksi halde kalp kırılıyor.
Saygılar
PARKIN YANINDAKİ KALDIRIM SEÇİMDEN 2-3 AY ÖNCE YAPILMIŞTI GENE YIKILIP YENİSİ YAPILDI...
PARKA AİLECEK GİTTİK KADIN TUVALETİ KAPALI NEDEN? ÇÜNKÜ BEKÇİ BEYE EZİYET TEMİZLEMESİ ONDAN.?
EVET GÜZELE GÜZEL KÖTÜYE KÖTÜ DEMEK LAZIM...
PARKIN KAHVESİ YIKILMASI HUSUSUNDA FİKRİM GİNE AYNIDIR BİRAZ ZOR YIKILIR.....
BİDE PARKIN GÜVENLİĞİ MALESEF YOK..GECE AİLELERLE BERABER ZİBİDİLERDE TALIYOR...KENARLAR BİRAZ KARANLIK KALMIŞŞ...
DAHA GÖRDÜKLERİMİ YAZACAM..
SAYGILARIMLA
Parkın önündeki kaldırım yıllar öncesine aittir. Ayrıca taşları sökülüp,çok çirkin bir görüntü sergiliyordu. O haliyle çok şikayetler aldık. Parkın değişmesi ile beraber,kaldırımın da yenilenmesi çok güzel bir görüntü oluşturdu. Tuvaletler konusunda gerekli yerlere talimat verildi. Saygılar.
ÇOK TŞK İLKKEZ ORHAN BEY BENİM DEDİĞİM BİŞEYE ONAY VERDİ. BUNADA ŞÜKÜR. :-))))
İNŞ. GERİSİ GELİR....
Kardeşim zamanım olsa her konuya cevap yazarım ama,inanın çok yoğunum. Hatta şu cümleyi yazarken bile, tam beş defa masadan kalktım.
<div align="justify"
O kahvedeki okey taşlarının sesleri 1 kilometre öteden duyulur valla... O kahve Nizip Lisesi'nin kahvesi olmuştu resmen..... Çocuklar okuldan kaçar bilardo denen cinsten bir oyunun müptelası olurlardı.... Hatta bunu kumara kadar taşır... Hesabına dahi oynadıkları olurdu.... Çoğu kez kavga çıkardı.... Anaların-bacıların dillerden düşmediği bir yer haline gelmiş, namus denen asil duygu dillere sakız olmuştu... Zaten Nizip'in en büyük sorunlarından birisi olan küfür alışkanlığı, bu tür mekanlarda nedense gençlerin daha çok hoşuna gidiyordu.... Gençler sigaraya burada alışıyor, okulu asmayı burada öğreniyor, Kenan abimizin yasakladığı "racon" kelimesinide burada dile getiriyorlar... ayakkabısının ökçesine burada basıyor, ilk tesbihini burada sallıyordu.. İlkkez bir aile kızına bu tür mekanlarda yan gözle bakıyor..... İncecik vücuduna ilk façasını burada atıyordu.... Ayakkabısının topuğuna ilk demiri burada çakıyor.... İlk kez çocuk bir ayakkabı boyacısına ayakkabısını boyatıyor, para vermeden tokatlayıp gönderiyordu... Mikrop gibi bardaklardan çay, oralet içmesi nedense hoşuna gidiyordu.... Sigara dumanında gözlerinin yanmasıda cabasıydı....
Bu durum Nizip'te açılan internet cafelerde tüm hızıyla devam etmekte.... Buralara denetim resmen kocaman sıfır.... Ben gidiyorum bakıyorum, görüyorum ve üzülüyorum...Nizip gençlerini Nizip'te doğduklarından dolayı her zaman şanssız görmüşümdür.... Eğitimden, kültürden, yaşamdan, eğlenceden, hayattan,dostluktan,kardeşlikten uzak yaşayan gençler maalesef gözlerde düşman olacak nitelikte insanlar haline geliyorlar... Bu konu çok ciddi.... Gerçekten öyle.....</div
Selamlar,
Hacı Mehmet Okan Parkı,Nizip için çok geniş olmasa da şehrin merkezinde yer alan ve nefes alabileceği bir mekan...
Şu anki kullanımı itibariyle,bence gerektiği gibi kullanılamamaktadır.Bu konu başlığında da tartışılan binalar
alan kullanımını kısıtlamaktadır.Dışarıdan bakıldığında gerek binaların konumu gerekse bitkilerin bakımsızlığı bir park havasını vermemektedir.Park olarak kullanılan alan,yeni düzenleme yapılsa da alt kısımda sıkışıp kalmıştır.
Yeni bir düzenleme ile,parkın dışardan görünümü daha cezbedici ve algılanabilir hale getirilebilir.
Binalar kaldırılıp yerine daha uygun bir köşede ailelere hizmet verebilecek bir mekan oluşturulmalı,daha önce bir arkadaşımın bahsettiği gibi su gösterileri eklenmeli,park modern ve kullanılabilir bir park haline getirilmelidir.
Nizip'in kahvehanelerden çok parklara ihtiyacı yok mu sizce de...
Ayrıca bu köşe,Nizip halkının en çok kullandığı güzergah üzeri..
Bencede o kahvehanelerin hepsi kalkmalı... Parkın havasını bozuyor....
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
alıntı:
"quote" haberg demişki:
<div align="justify"
O kahvedeki okey taşlarının sesleri 1 kilometre öteden duyulur valla... O kahve Nizip Lisesi'nin kahvesi olmuştu resmen..... Çocuklar okuldan kaçar bilardo denen cinsten bir oyunun müptelası olurlardı.... Hatta bunu kumara kadar taşır... Hesabına dahi oynadıkları olurdu.... Çoğu kez kavga çıkardı.... Anaların-bacıların dillerden düşmediği bir yer haline gelmiş, namus denen asil duygu dillere sakız olmuştu... Zaten Nizip'in en büyük sorunlarından birisi olan küfür alışkanlığı, bu tür mekanlarda nedense gençlerin daha çok hoşuna gidiyordu.... Gençler sigaraya burada alışıyor, okulu asmayı burada öğreniyor, Kenan abimizin yasakladığı "racon" kelimesinide burada dile getiriyorlar... ayakkabısının ökçesine burada basıyor, ilk tesbihini burada sallıyordu.. İlkkez bir aile kızına bu tür mekanlarda yan gözle bakıyor..... İncecik vücuduna ilk façasını burada atıyordu.... Ayakkabısının topuğuna ilk demiri burada çakıyor.... İlk kez çocuk bir ayakkabı boyacısına ayakkabısını boyatıyor, para vermeden tokatlayıp gönderiyordu... Mikrop gibi bardaklardan çay, oralet içmesi nedense hoşuna gidiyordu.... Sigara dumanında gözlerinin yanmasıda cabasıydı....
Bu durum Nizip'te açılan internet cafelerde tüm hızıyla devam etmekte.... Buralara denetim resmen kocaman sıfır.... Ben gidiyorum bakıyorum, görüyorum ve üzülüyorum...Nizip gençlerini Nizip'te doğduklarından dolayı her zaman şanssız görmüşümdür.... Eğitimden, kültürden, yaşamdan, eğlenceden, hayattan,dostluktan,kardeşlikten uzak yaşayan gençler maalesef gözlerde düşman olacak nitelikte insanlar haline geliyorlar... Bu konu çok ciddi.... Gerçekten öyle.....</div tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
bravooooo.......................................
Teşekkürler Ahmet Abi... Valla gerçekten artık Nizipli gençler için bişeyler yapılmalı....
haberg ahmet abiden bıravo almışsın .....bende katılıyorum.......
Okan parkı yaptığımız son düzenlemelerle, ailece oturulabilecek harika bir mekan haline geldi,osmanlı parkı yanısıra
Okan parkında da göreve başlayan güvenlik görevlileri,alkol kullananlara karşı emniyet ile işbirliği içerisinde parkın güvenliğini sağlamasıda ortamın daha da huzurlu olmasını sağladı. Yeni yapılan yürüyüş yollarıyla,çocuk oyun gurubu ile,bank ve masalarıyla,çeşmesiyle bay-bayan umumi wc leriyle, güzel görünümlü çim alanlarıyla okan parkı tam olarak hizmetinize açılmıştır.
bizim müdüründe adını bi kerede olsa yazın yaw allah aşkına bi de barış akdoğan adını görelim şu sitede onun icratları yokmu ?
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞKLER
evet yaw çok güzel olmuş okan parkı
Okan parkından sonra osmanlı parkının kafesininde hizmete girmesiyleı, Nizipliler için aile olarak oturulacak ortamların sayısı artmış oldu.ilçemizde bariz şekilde eksikliği hissedilen böyle yerlerin çoğalması bizler için memnuniyet vericidir.
Park bahçeler müdürümüz Barış Akdoğan bey geldikten sonra çevremizdeki yeşilliklerin sayısı arttı ve çeşitlendi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Emeği geçenlerden ALLAH razı olsun,Barış AKDOĞAN ve ekibinide tebrik ederiz...
[IMG] http://img509.imageshack.us/img509/1218/adszbl4.png
Waaaaaaaaaaaaaaaaaw harika olmuş yaw...Artık manitamı alıp takılırız hani,dimi yani.
BENZER Kardeşim bizler BARIŞ BEY'i yaptığı güzel faaliyetleri ile her zaman tebrik etmişizdir. NİZİP COM FİDANLIĞINA yapmış olduğu katkıları bizzat ekim işinede katılarak fazlasıyla göstermiştir. Kendisine teşekkür ettiğimizi ve çalışmalarının takdir ettiğimizi her zaman belirtmişizdir. Yaptığınız güzel işlerden dolayı yeniden çok teşekkürler Sayın BARIŞ AKDOĞAN BEY!!...