orhan abi çok iyi düsünmüş iyi adama ne denir ki
Yazdırılabilir Görünüm
orhan abi çok iyi düsünmüş iyi adama ne denir ki
Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 haftadır şehir dışındaydım,eve gelir gelir gelmez siteye bir girdim o ne yaaa ! Kavga ve tartışmalar almış başını gidiyor. Açıkçası çok üzüldüm ve bazı arkadaşlara aile olduğumuzu hatırlatmak ve kardeşçe yaşamayı tercik etmek yerine kavgacı tutum sergilemelerinden vazgeçirmek adına böyle bişey yaptım. Yani kısacası o anki duygularımı resme aksettirmeye çalıştım. Umarım mesajım yerini bulmuştur.
mesaj yerini buldu heralde abi bazılarına bunu iyice anlatmak lazım
abi ellerine sağlık valla...çok güzel düşünmüşsün...
OrHan abi ellerine SağLık. Çok Güzel bir Fikir. Nerden akLına Geldi Kim akLına Soktu bilinmez ama Hakikatten Çok Güzel Olmuş... Emeğine SağLık...
sizce bu resimde bir eksiklik yokmuuuu:mad:
konuyu açan metal elementi olsaydı beklerdim ama orhan abimden bunu beklemezdim...:mad:
Sus bakim sen,bir de zeytin yağı gibi su yüzüne çıkıyon,yolla bana resmini bende yayınlayayım. Şu sitede seni tanıyan kim var ? Tanıt kendini ve resmini yolla tamammı :)
iyi yaa tamam bide dövseydiniz bari...![]()
[IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYTR
ORHANNNN!....
ALLAH'ına kurban kardaşım benim...
Böyle bir çalışmaya ve böyle bir aileye Dayanamam!..Ağlarım!.. Dilim tutulur, konuşamam ben.
DİĞER SİTE SORUMLULARI'NINDA ORHAN kadar duyarlı olması dileğiyle.
böyle bir derleme yaptıgın için ellerine sağlık gerçektende daha yapacak çok şeyi olan bir aileyiz herkese selamlar
abi eline emeğine sağlık çok güzel olmuş...
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
birazcık güzele yakın olmuş ama tam profösyönelliğini gösteremiş Orhan ÇELİK abimiz daha güzelini yapabileciğinden kuşkum yok
tabi bide kumraladamı, noirim doiserimi, zuhalimi unutmuşlar...
çok iyi düşünmüşsün orhan çelik resim çok güzel olmuş o resimin içinde yer almak isterdim ama malesef yokum..???????
vallahi güzel olmuş ben olmasamda
eee ben yokum
Tekkeyi Bekleyen çorbayi Içer. Edacim :)
bu arada bazı arkadaşların gözünden kaçamamış orhan abim bana torpil geçmiş iki kare fotoğrafımı koymuş orhan abim tekrar teşekkürler:D
bu ailede neden hiç bayan yok
hoşgeldin...
diğer üyelerinde resimini bekliyoruz..gözlüklü arkadaşlar maşallah artist gibisiniz:):):)
güzel bi aile tablosu olmuş...benide unutmuşsun ama olsun bi dahakine nediyelim...
Abi hiç sorun değil beni çıkarıp sizi eklesin
bu gözlüklüler dediğiniz hangi gözlüklüler
Yoksa sigortacı mı bu adam :?:?
Orhan abi ben nerdeyim küstüm :(