Önemli diil noirim,nasılsa okullar tatile giriyo...
Yazdırılabilir Görünüm
Önemli diil noirim,nasılsa okullar tatile giriyo...
huzeyfe bu konuyu sen açmışsın ama kayıp olan sensin. birkaç gündür seni sitede göremiyoruz. hayırdır kardeşim ? umarım herşey yolundadır..
Başıma geleni bir bilseniz....
seni dinliyoruz huzeyfe! umarım kötü birşey yoktur??
huyzayfa sen neredesin ankaradan beri görüşemiyoruz.
alo bak helva yaptırmaya başladım selamlar
Abicikler korkacak bişey yok ...Allah sizden razı olsun...Mesajlarımı mavi yazınca hata veriyodu,benim de canım sıkıldı,yazmayıverdim...Hepsi bu....Hani diyorum,bildiğiniz üzre,bende mavi manyaklığı var ya...
Huzeyfe kaybolma be buralardan....bak sen her kaybolduğunda benim başım çok ağrıyor. Bilmem anlatabildim mi?
Tesadüf olacak yaaaa..sen gittin mi bende gidiyom, sen geldin mi bende geliyom. Milletin kafası karışıyor.
.
Yaw Derviş abim,siteye istesemde giremiyorum ve mesaj yazdığım zaman hata veriyo... Admin abime mesaj attım,fakat beni pek ciddiye almadı... İyide abicim benim kaybolmam ile senin kaybolman arasındaki ilişkiyi anlayamadım...Serbest kürsünün tek moderatörü benim... Benim kaybolmam sana yükmü oluyor ki...
yokk yokkkk, yük olmuyorda, Huzeyfe sensin diye üstüme geliyorlar...GEL ARTIK ŞU KİMLİĞİNİ AÇIKLADA HERKES GERÇEK HUZEYFEYİ TANISIN.
gercek huzeyfe benim:)).
gercek huzeyfe benim
Ne alaka ya siz nerden Huzeyfe oluyosunuz ? Gerçek Huzeyfe kesinlikle benim. .
Yoksa arkadaşlar itiraf mı ediyor?Bir ara Huzeyfe bolluğu yaşanıyordu ya....!
Noluyoooooooooooo burdaaaaaa,yaaaaaaaaaaa.... Ne huzeyfesi,ne itirafı... Ya kumralım neler oluyo burada...
Yani kızmıyorum ama,hani diyorum,sizler erdemli,olgun insanlara benziyosunuz,siz Huzeyfe olamazsınız,dimi yani....?
Kara Murat filminin bir sahnesini hatırlarsan herkes Kara Murat benim diyordu.Burada da arkadaşlar Huzeyfe benim demişler.
Bir ara hatırlarsan:Kızgın,uykucu,süt kardeş,Hakkını helal etmeyen.Huzeyfe X,Y,Z serisi çıkmıştı bu arkadaşlar onlar olmasın?
Eveeeeeeet ya hiç aklıma gelmemişti...Allah hayrınızı versin emi...Az çektirmediniz bana...Neyse ben hakkımı helal ettim size...Heh heh heh...
ben seri falan bilmem. gercek huzeyfeyim ben:))
huzeyfe kardeşim benimi sormuş acabaaaaaaaaaaaaaaaa neler görüyorum.sen dersinde ben gelmemmi.canım kardeşim ben huzeyfelik filan istemem bunu bil.ayrıca senide üzdüğün için kendimi affetmiyorum.
kıymetli huzeyfe kardeşim ne yapalım canımız sıkılıyor bir yarenlik yapalım dedik zaten hepimiz yunus emre hazretlerinin dediği gibi değilmiyiz
BEni bende deme ben ben de değilim,
Bir ben vardır gayri benden içeru.
huzeyfe kızma hemen... konuları hep senmi dağıtacaksın. biraz da biz dağıtalım dedik:))
Akhenaton ve fsoyarik ve barak 27 abilerim,şaka yaptığınızı biliyorum,zaten şaka olmasaydı size bi uçardım...
Hadi hadi bu da şaka şaka... Terminatör abim yazının sonuna attığın smile ,dalga geçmenin ifadesidir.. Oysa ben samimi bir şekilde bu konuyu açmıştım ...Neyse ya boş veeeeeeer,geldiğin için teşekkürler...Beni kırmadığın için bir daha teşekkürler...
Sevgili Huzeyfe kardeşim,gözünden kaçan birisi var,hakkını helal etmeyen Huzeyfe. Az önce onunla konuştum,inşallah seni tekrar ziyaret edecekmiş. Kendisini bir tanısan,şeker gibi bir çocuk. Dünyanın en tatlı insanlarından biridir. Eğer müsait olduğunda bize uğrarsan,seni tanıştırırım. Bana hak vereceksin.
Sevgili huzeyfe şaka yaptık hemen kızma.Allaha isyan olmassın ben dünyaya geldiğime pişmanım Dünyanın insanların bu gidişatından nefes alamaz oldum.sevmeye insan bulamadığımız şu günde nasıl insan kıralımki
İNSAN OLAN İNSAN SEVER İNSANI
BİZDEN ÖNCE GELİP GİDENLER HANİ
pEYĞABERİMİZ BUYURUYOR İKİ MÜSLÜMAN bir biriyle tokalaşır kucaklaşır( yani birbirini severse diyor) günahları gazel yaprağı gibi dökülür buyurmuş. Ha karşılaşalım ha gönülden sevelim ne fark eder.
Mecnuna diyorlar gel sana leyladan daha güzel,daha zengin ,daha soy sop sahibi birini alalım gel bu leyladan vaz geç kendini harap etme derler.Mecnun ağalar der
-en aşk şarabı içiyorum aşk(orhan kardeşiminde dediği gibi) ha billur bir bardakta,ha gümüş bir bardakta,ha tahtadan bardakta hada içi oyulmuş bir kabak ile içmişi ne fark eder önemli olan aşk şarabıdır der.
selamlar
Fsoyarik abim asla kızmıyom,bunu bilesin,ama Orhan abime kızarım,çünkü Hakkını helal etmeyen huzeyfeden bahsetmiş,bide dünyanın en tatlı insanı demiş....Aman aman onun tatlılığı ona olsun,gereği yok.... Sahte Huzeyflere tahammülüm yok....
sevgili huzeyfe bir zamanlar bir marangoz varmış.Bir gün çırağına oğlum şu masanın üzerinde duran yağ kannesini(Şişesini) getiriver deyince.Çırak
-Usta! masnın üzerinde bir tane şişe var diyor bunun üzerine çırak.
-Usta! sen iyi göremiyorsun masada iki şişe var hangisini istiyorsun onu getireyim diye ısrar edince usta bakıyorki çırak laf anlamaz cinsten.Oğlum diyor;
-Şişenin biri kır diğerini al gel deyince.Çırak bir çırpıda masanın üstündeki şişeyi alıp kırıyor diğerini almak için eğilince bakıyor şişe yok usta şişenin diğeri yok oldu deyince.Usta oğul;
-BU CİHAN TEK İKİ GÖREN SENSİN DİYOR
SEvgili huzeyfe hefimiz biriz renklerimiz boylarımız milletlerimiz ayrı olmuş ne fark eder hepimiz huzeyfeyiz.
DİLİNE SAĞLIK ABİ
Ençok hoşuma giden sözünüz''boyaların farklı olması'' kısmıdır. Rabbim beni de mavi yaratmış...
<div align="center" GEÇTİ İSTEMEM GELMENİ YOKLUGUNDA BULDUM SENİ BIRAK VEHMİNDE GÖLGENİ GELME ARTIK NEYE YARAR
</div
CAHİT SITKI ABİMİZ GÜZEL SÖYLEMİŞ GELME ARTIK NEYE YARAR.GELMEZLERSE GELMESİNLER SEN KAFANA TAKMA HUZEYFE KARDEŞİM...
alıntı:
"quote" dervisdörtbudak demişki:
yokk yokkkk, yük olmuyorda, Huzeyfe sensin diye üstüme geliyorlar...GEL ARTIK ŞU KİMLİĞİNİ AÇIKLADA HERKES GERÇEK HUZEYFEYİ TANISIN. huzeyfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;
ortaya çık ,derviş babanın başı belaya girecek haaaaaaaaaaa............?
VATAN SAĞ OLSUN
Düz liseli değiliz ki sevgilimiz olsun
Fen lisesinde değiliz ki bizim havamız olsun
Öğretmen lisesinde değiliz ki ek puanımız olsun
Biz imam hatipliyiz vatan sağ olsun.
Ben ölmedim ahada buradayım.... Arkamdan rahmet okuyupta o güzel ağzınızı yormayasanız :D
Benbaşkan abimi gören varmı....? Ya noldu buna ...Yine kayıpları oynuyo....
Evet sayın dinleyiciler,pardon okuyucular :
Bu ayki kayıp üyelerimiz sırasıyla şunlardır....Görenlerin ve duyanların insanlık namına Huzeyfe'ye bildirmeleri,zorunludur....
1-Cansu Akpek
2-Hamas
3-Royem
4-Noirim Doiserim
5-Seni düşünmek
6-Kumralım (kumralada) gerçi ondan ümidimi kestim ama.....
Ramazan Tarhan abim bu aralar en kayıp ünvanını alacak desem,abartmış olmam...
Hani diyorum acaba yine yayın avına felanmı çıktı... .
Noirim Doiserimi ve Musaeken abimi gören varmı?
kayıplarda değildim be kardeşim...iş yerinde internet bağlantısı olmasına rağmen fırsat bulamıyorum...ama arada sitede olan biteni takip ediyorum...
Yav çoktandır benimde gözüme Ahmet Aksoy çarpmıyor, ha birde Derviş yok ortalarda, hayırdır başlarına birşeymi geldi acaba ?
Huzeyfeye ne oldu yoksa yine askere mi gitti?
kimse sormuyorda garibimi
bu kadar mı tuzsuz ekmeksiz acaba?
Saolsun metalim yerini aratmıyor. Allahım esirgesin onu.
hocam sağolunda beni kim aratmayacak