dayı peki bide şu var imamcemaate arvattan korkmayan ayaga kalksın demiş... padişah daha yerinde oturuyormus:=)neden acaba:=)).
Yazdırılabilir Görünüm
dayı peki bide şu var imamcemaate arvattan korkmayan ayaga kalksın demiş... padişah daha yerinde oturuyormus:=)neden acaba:=)).
PATİŞAH KARIDAN KORKTUĞU İÇİN KORKUDAN ALTINA ETMİŞDE ONDAN KALKAMAMIŞ SELAMLAR
padişah olmamak için evlenmeycem ben nişandan dönüyorum:=)
Fatih abi yoksa o bahsettiğin hikayedeki adam senmisin, yani yengeyeyemek tuzlu olmuş diyebilme cesaretinde bulunabilen:-))) Yok yok fatih abimiz taşfırın erkeğidir, öyle prim vermez... yani inşalah vermiyordur :-))
Sakallı kardeş sende padişaha ken edip oruçmu bozacan, olmaz öyle şey, evlen ki senide görekkkk :-)) ne olduğunu değiil ne olacağını....
tamam da metal kardeş haklısın.baksana evli dayılarımız bizi nasıl korkutuyor:)yok abi yok ben anladım olay şu horoz ölür gözü çöplükte kalırmış:=)bekarlara sabır evlilere bir daha gibisinden
Walla doğru, hem hanımdan korkarlar hemde bekarlara sabır evlilere bidaha derler, neye güveniyorlarsa :-))
Allah bilir hepside evde esas duruşta bekleyen abilerimizdir. Ama fatih abi hariç o hakiki taşfırın erkeğidir... Huzeyfeyi söylemeye gerek yok o şimdiden kabulleniyor...
EVET BALIK HOROZ ŞİMDİ SIRADA EVLİLİK VAR
yok agam yigidi öldür hakkını ver demişler.bak dayımız ispatladı macomuş valla.diger evlilerde diyebilecekmi acaba dayının dedigini
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
EVET BALIK HOROZ ŞİMDİ SIRADA EVLİLİK VAR
Eweeeeet... İşte konuya damgasını vuran mesaj.... Tebrikleeeeeeer....
ARKADAŞLAR BEN KENDİMİSÖYLEMEDİM ETMEDİM BEN BEKARLARIÖN PLANA ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM
nerde O ERKEK BENİ GAZA GETİRMEYİN.aKÇAKENTTEN KAZAK ÇIKMAZ .
<div Ne oluyor len burda.Buranın Adminler moderatörler hayvan katili ...
Huzeyfe yoksa sende mi başladın bu işe...
belliydi zaten anlamalıydım senin de Karga kovalayıp kanatlarını yoldugunu....
</div
alıntı:
"quote" ERARENG demişki:
<div Ne oluyor len burda.Buranın Adminler moderatörler hayvan katili ...
Huzeyfe yoksa sende mi başladın bu işe...
belliydi zaten anlamalıydım senin de Karga kovalayıp kanatlarını yoldugunu....
</div
Huzeyfe dur koçum sakin ol.... Kendine gel.... Yo yo sakın.... Hayır hayır hayır..... Şimdi ben seni nidem ha ,nidem...
Erareng, huzeyfe hayvanlara öyle şey yapmaz ben kefilim...
Ama huzeyfe sana kefil olduk ama şimdi aklımda ????? kaldı, erareng kardeş demiş
" Karga kovalayıp kanatlarını yoldugunu...." eee sende durmadan sağa sola uçuyorsun... yoksa o kargalardan yolduğun kanatları takıp öylemi uçuyorsun ??? Ama ben yine de ihtimal vermiyorum yok yok huzeyfe yapmaz öyle şeyyy
ABİ BENDE MENZİL VE NEMRUT GEZİSİNDEYDİM AMA HOROZ YEDİĞİMİZİ HATIRLAYAMIYOM HAHHHAAHHAA .