güzelime harcardım :)
Yazdırılabilir Görünüm
güzelime harcardım :)
güzel valla :)
Sayın Arkadaşlar,
Yukarıda yaptığım katliamı görüyorsunuz hepiniz. Bu bölümün adı Gönül Bahçesi, burada gönül kıracak mesajların da insanların da yeri olmaz. Lütfen, bir büyüğünüz, kardeşiniz ya da küçüğünüz olarak rica ediyorum. Kişisel polemiklere GİRMEYİN! Bir üye ya da mesajla olan sıkıntınızı benle ya da Gökhan'la ya da Sayın Admin'le çözmeye çalışın. Bu türden atışmaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Konu kapanmıştır. Yorum yapmayınız.
Sevgi ve hürmetlerimle,
SUBUTAY
Yapılacak şeyler o kadar çok ki
İlk olarak dersen herkes gibi güzel bir Araba sonrasında ise ..................
neyse ben kendı adıma sadece teşekkür edıcem saygılarımlaa.. subutay
:D güzel cvp
guzel cvblar guzel sorulara verılır
evet,tıpkı melek-yuzlum un yapıgı gibi
benim zaten cok param varr...:D
vaaaay helal olsun güle güle kullan ne diyelim arkadasım
bu kadar para bizi bozmasın mıııı:))
fuzili islere harcardım..
bu kadar cok param olsaydı ilk başta beni yetişrirp büyüten anne babamı en iyi şekilde yaşamaları saglardım ve sonra ben en mutlu şekilde yaşamaya calışırdım once bi iş haytı kurarak kendime asla fuzili yere harcamazdım cevrenize bi bakın o kadar cok yardıma muhtac insan var ki...!!!
bir kısmını ailem için bir kısmını hayır işleri için bir kısmını gelecek için bir kısmınıda kıyafete takıya harcardım... gerçi ben zaten yeterince kıyafete takıya harvcıyom ama olsun fazlası zarar deildir benim için
hımmm... baya süsluyuz desene:):):)
ya off herkes neden hakkımda böle şler düşünüo halam kızıo ama ben genede çarşıya onla çıkıom çünkü istediimi alabiliom ozaman annem burada olmadıına göre zaten başka seçenekde yok gerçi bidahaki sefere babannem halamı benle göndermeyecekmiş:)
ya neden kızıyosun kii ne güsel iste kendine bakım yapiyosun kendine bakıyosun bunun neresi kotu ki.. anlamaıdm:) sen onlardan gizli gitmeye bak bence şimdi gelirler yanında şu al bunu al derler seninde moralini bozarlar flaan sen gizli gizli git bence:)
yok gizli gitmemi gerektiren bişey ki ben alacaımı alanyadan sipariş ettim bile arkadaşlardan:))yok hem kızmadım
hımmm iyi güsell... aman sende kızmada bana... zaten herkes üstüme üstüme geliyo bide sen gelirsenn...:(
ohhhhhhhhhooooooooooo
bu para ne imiş sadece olsaydı diye düsününce dünyanın problemi oldu yapılmayacak seyler yazılıyo millet birbiriyle kapısıyo
YANİ PARANIN VARLIĞI KADAR YOKLUGUDA ZOR ARKADASLAR
BAKIN MUSTAFA KANALA DEDEDEN 12,5 MİLYAR DOLAR PARA KALDI MİRAS OLARAK NAPACAGINI BİLMİYOR
ne o gizli işler mi ceviriyorsunuz
Benim o kadar param olursa kelly brook,rihanna,katy perry veya beyonceyle(herhanqi biriyle) maimada hayatin tadini cikarirdim.
Paranin olmasida bir dert.Olmamasida bir dert.Allah cok veripte azdirmasin,Az veripte surundurmesin.