Ahlak eğitimi yönünden süperdi hocalar arkadaş gibiydi atelye ordamı harikaydı atelye hiç unutmam pasta götürüp hep beraber hem çalışıp hem yemiştik nerde o günler ah ahhhhhhhh.
Yazdırılabilir Görünüm
Ahlak eğitimi yönünden süperdi hocalar arkadaş gibiydi atelye ordamı harikaydı atelye hiç unutmam pasta götürüp hep beraber hem çalışıp hem yemiştik nerde o günler ah ahhhhhhhh.
bu sene war mı yok mu bilmiyorum ama bizim sınıftaki kızlar bu sene kazandılar iki tanesi(2002-2003)mezunları yanii....
Ben gecen sene mezun oldum flaşheberleri benden alabilirsiniz :)
Bence gayet güzel bir okul fakat haocaların kalitesinin düşük oldugu inkar edilemez...
o okula kaliteli hocaların gelmesi pek cok şeyi daha farklı kılacak
Bu arada eml ye yeni bir bölüm acıldı Anadolu ML olarak
Yani artık ismi Nizip teknik lise Anadolu Meslek lise ve EML oldu
.
Öğretmenlil mesleği kutsal bir meslekdir. bunda anlaşıyoruz.
Ozaman birde şu açıdan bakın, yeteneksiz öğretmen yoktur, imkanları kısıtlı öğretmen vardır..
admin abiye aynen katılıyorm.hem zaten bi öğrenci ne kadar isterse öğretmende o kadar anlatır.önemli olan istektir...bu arada ali kardeşim amcana bunları söyleyeceğimden emin ol:))
saldıray sende benden bir yıl sonra mezun olmuşsun valla :D ne yapabiliriz Sende beni tanımıyorsan bişey diyemiyorum Kemal ekmekçi yi :D Tesviye bölümünün :D manyak elamani .
Metal olm bizim dönemden başka kimse yok bu forumda...
...Nere gitti bizimkiler...
31 erkek 1 kızla Nizip te iftihar alan sınıftı bizimkisi...
Heralde iftara gitmişler :-))
onları bırakta asıl sen nerdesin gene nerde tuttular seni :-))
İşler olm işler...
yogundu epeydir...
O yüzden gelemedim pek...
Yoklugumda site yöneticisi olmuşun olm... Huseyfe nası lrazı oldu yönetici olmana...
çoluk çocuk ne karışırmış o işlere,
ne çoluk çocuğu ya ne diyorsunuz benim o okuldan sıradan 5 yıl oldu mezun olacak gibi
alıntı:
uA_KeMaL ;
ne çoluk çocuğu ya ne diyorsunuz benim o okuldan sıradan 5 yıl oldu mezun olacak gibi Cinconlu değilmi işte lafı nerden anlıyor :-))
ezikleşme :D biz yalama değiliz unutma :)
Benim de E.M.L sinde anılarım oldu arkadaşlar. Gerçekten de ögretmenleri her yönden çok kalitelidir. Ögrencileri de kaliteliydi tabii ki :-).
ya işte bu doğru öğretmenleri bazıları hariç şehmuz hoca bu :DD diğerleri harika idi ..
öğrencileri de süperdi kendimden biliyorum:))))
Gökhan bey gene havalar Alizelerden(zılha hocaya selam olsun :) ) esmiş :)).
Ya arkadaşlar forma resimlerimizi eklesek daha iyi olacak bence bu vesileyle tanışmış oluruz ; diye düşünüyorum nedersiniz ??.
Üyelerimiz köşesi var, resimlerde. Tabiki ekleyebilirsiniz. Bakalım ne yakışıklılar varmış :))
Admin abi fakat o bölüm biraz zor acılıp kapanıyor hem biz burda EML olarak bir grup resim oluşturulalım dedim maksat forma girildiginde resimlerle isimleri işleştirmek daha kolay olur....
.
Aliciğim sen Niziptesin git eml ne kadar resim varsa al ekle:) .
sınavtan çekilmiş resimler kızlarda kızlarda evlendi ah ah sınav evlenmeyenden tek ben kaldım arkadaşlarımın çocukLARI bile olmuş :).
Darısı başına abi ama ben bizim resimleri dedim herkes şöyle kendi profil fotografını eklesin diyorum bak senin mesale hazırda resmin var onu buraya aktarabilirsin maksat büyükler önden :).
(belkide bakmışsın begenen falan olur, Allahın işi hiç belli olmaz bide bakmışsın seneye cocugun olmuş o zaman bana dua edersin ).
hangisi benim ikimizde şiriniz :).
Abi bu duruşa ne denmez. Anacak senin gibi bi karizmaya yakışır siyah takımın altına mavi gömlek . Bukadar olur yani. .
Bittigim an budur....
Hani devamı EML nin yakışıklı gençleri........
Len işte bilmiyon modayı :)) böyle konuşuyon. .
Farklı olmak gerek....
Yok abi olurmu valla yakışmış, hem bırak modayı biz ona degil o bize uysun
herkese slm bemde 2004-2005 e.m.l mezunuyum şimdi ıspartada endustrıyel elktronık okuyorum
memet kardeş kendini biraz biza tanıdırmısın...
Kasım Böler 1988 Elk. Bl..
Elektrik bölümünün 2 nci mezunuyum, o tarihte tesviye, elektrik ve kimya bölümleri vardı sadece, okul müdürü Ziyaettin PEKER, Md.Yrd. Sayın İsmail GÜRÜN.
S.Ahmet ŞENER Hocayı unutamayız tabi, bize örnek olmuştur hep bu gün bile söylediği bir çok söz hala kulağımda, çok emeği var üzerimizde..
Haa unutmadan şimdi orda gördüğünüz ağaçların hemen hemen hepsini de biz ektik..!.
Futbol ve voleybol turnuvalarında da N.E.M.L’sinin yüzünü hep ağartmışızdır, özellikle de o zaman ki adı ile Nizip Lisesine karşı....
Ah aH bizim zamanımızda da öyle idi hep kupalar bizimdi :).
ismail hoca hala orda okulun simgesi oldu çok babacan bir hoca,.
tabii izzet hocayı unutmamak lazım serttir soy ismi gibi ama yine de iyidir :).
.
merhaba arkadaslar yeni üye oldum form sitesini yeni buldum ben cebrail eml, nin 2002 mezunuyum teknik lisedeydim 1 sene erken bıraktım okulu merehaba ali merhaba kadir abi sizi burada bulmak ne güzel. arkadaslar tekrar tanıstıgımıza menmun oldum cebrail .
.
............saygılarrrr......
abi sizden bişe istesem ali kardesim ya sizin labaratuarda cekilen resimler vardı ya onu diyorum bana o resimler lazım nasıl alabilirim o resimleri web sitenize baktım resimleri bulamadım. az bulabilecek olan varsa bana bi yardım etsin. ali biliyon hani birini sevmistim onun resimleride var orada cevap. ceboca
slm arkadaslar benarda suan E.M.L sında okuyorum elektrik bölüm okul müdürü remzi örgen m.yardımcı çiftçi osman tuna elektrik sefiali kılıç okan güleç tarık deger savaş özdil kültür ögrtm mustafa akay zeliha (nene) osman tuna ve bunu gibi zeki yani.
.
slm arkadaşlar bende sizin gibi düşünmek isterdim ama ben o okulda bir hoca tanıdım o da aydın bozkurt dur diğerlerini sil gitsin herkese tşk .......... nın kim baba adam olduğunu söylüyorsa yalan söylüyor o adamın kendisinden başkasına faydası olmaz çok düzensiz bir adamdır..
KKASIM kardeşim demişki ; .
Futbol ve voleybol turnuvalarında da N.E.M.L’sinin yüzünü hep ağartmışızdır, özellikle de o zaman ki adı ile Nizip Lisesine karşı...
Sevgili kardeşim,senden önceki dönemlerde mezun olan arkadaşların varsa sor,o yıllarda Yıldırımspor da birlikte oynadığımız bir iki arkadaş sizin okuldaydı,bende Nizip Lisesinde.Okullar arası turnuvalarda maça çıkmadan önce sizinkiler aman fazla atmayın derlerdi hep.İstersen sana o yıllarda Nizip Lisesi kadrosunu yazarım.Bak o zamanlar kimler oynuyormuş.İstersen bir iki örnek vereyim..
1-Hikmet DENİZ (YILDIRIMSPOR).
2-Mustafa ALTINBAŞ (YILDIRIMSPOR).
3-Mehmet Ali KÖKOĞLU (YILDIRIMSPOR) .
4-Zeki BOZFIRAT (YILDIRIMSPOR) .
5-Müslüm UYSAL.
6-Ahmet ZOROĞLU (KÜLTÜRSPOR).
7-Ahmet GÖZEY (KÜLTÜRSPOR).
8-Mehmet CANKESEN (YILDIRIMSPOR) .
aklıma gelen ler bunlaristersen daha da detaylı bilgi veririm.SEVGİLERLE
eee başka yokmu Teknik ve EML öğrencisi:)).
ARKADAŞLAR ! ARANIZDA NİZİP EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN KİTAP KAMPANYASINI DUYMAYAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
İRTİBAT TELEFONU: 05057015327.
yok hocam niye bağırıyorsunuz burası sınıf mı :):) :) .
az kahrımızı çekmediniz tabii bizde sizin :).
Mahir Hocam serbest itirazı olanmı var yoksa;.
Mahir Baba o okulda tek baba adamdı....
Hocam birgün müsayit olursanız görüşelim, eski günleri hatırlarız..
Hani demiştinizya birgün bu bu sıralardan hiç beklemedigin anda mezun olacak gideceksiniz ve pişman olcaksınız, keşke o günlere geri döne bilsek diye, özleyeceksiniz..; işte mezunolduk dogru özlüyoruz ama hiçde pişman degilim....
ben 95 mezunuyum elektırk bölümüü.EML mezunu ve öğrencısı olmak bi ayrıcalıktır..way be ali şef olmus haaa.:)))
boroboro abimize hoş geldiniz der ve saygılarımızı sunar....
Abi hiç mezun oldukdan bu yana EML ye gittinmi? Aklınızda kalan hatıralarınız vardır, bunları bizimle paylaşa bilirmisin?.