-
ben kimseye bahane bulma derdinde degilim,sadece olani ortaya koyuyorum!...
evliya celebi nasil bir adamdir veya seyahatname nedir icinde ne yazar bilinir mi?...
ama hamaset edebiyatiyla savunulur icinde ne oldugu bilinmeden tipki diger mefhumlar gibi!...
oysa KITAPta ilk emir 'oku' devaminda 'dusun ve aklet' gelir! muslumaniz, inancliyiz diyenler, burda bolbol ahkam keser ondan sonra bir de "ADAMIN LAYIKI BU! HADDINI BILDIRDIK" derler...
'URUN HA, KOMAN HA, SOYLETMEN HA'....
biz yalanlarimizla mutluyuz ama unutmayin o yalanlar ergec sizi terk edeceklerdir!...
-
Ne entesan. İşte islamiyetin ilerleyip ilelemediğini burdan anlayabilirsiniz. Adamlar konu başlığını bir kenara koymuş, Horoz döğüşü gibi birbirlerine dalaşıyorlar. Yazık.
1.Müslüman kadının başörtüsü takıp takmayacağı ülkenin zirvesinde tartışılacak bir duruma gelmişse
2. Memlektin yarınlarına sahip çıkacak kadroları yetiştiren YÖK başörtüsünü yasaklamışsa,
3. Okullarda Allah adına ve kuran adına tek hart öğretilmiyorsa,
4. Kuranı öğrenme yaşı bile devlet tarafından tesbit ediliyor ve 15 yaşından küçükler Allah'ın kitabını öğrenemez deniyor ise,
5. İng. öğretilir, matematik dersi verilir diye reklam verilirken, Kuran dersi verilir demenin yasak olduğu Tek ülke olduğumuza göre,
6. İslama, ve onun değerlerine irtica, müslümanlara mürteci deniyorsa,
7. Hristiyan alemine moda mot uyum sağlamaya çalışıyor ve ülke bazında bunu genişletme çabasında isek,
8. Misyonerler elinde incillerle propağanda yaparken, hocaların camiye hapsedildikleri bir ülkenin,
9. Osmanlı dindardı diye osmanlıyı bile beğenmeyenler çıkıp nara atarlarken,
10, Namussuzlar [u]namuslulardan</u daha cesaretli ise,
O ÜLKEDE İSLAMIN İLERİYE GİTTİĞİNDEN BAHSEDİLEMEZ.
Maddeleri daha uzatırdım ama sıkılmayınız diye bunlarla yetiniyorum. İstek olursa daha yazarım.
-
KÜÇÜK İNSANLAR İNSANLARLA UĞRAŞIR
ORTA İNSANLAR OLAYLARLA ÜĞRAŞIR
BÜYÜK İNSANLAR FELSEFE İLE UĞRAŞIR
PATENAJ ÇEKMEYELİM 1 GEÇMİŞTE SİYAHLAR BEYAZLAR VARDI
SONRA SAGCILAR SOLCULAR OLDU
SONRA KURT TURK OLDU
GEÇENLERDE LAİK ANTİ LAİK OLDU
ŞİMDİ DİNCİ DİNCİ OLMAYANLAR DİYE TOPLUM İKİYE AYRILMAYA ÇALIŞIYOR ...............
BEN BU KONUYA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMDEN YAZDIM GAZA GELMEYELİM GERÇEKLERİ GÖRELİM
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR BEN DE KATILIYORUM
BENİMLE ALLAHIN ARASINA KİMSE GİREMEZ
İBADET KABAHAT KİŞİLERDEN SORULUR YERİ ZAMANI GELİNCE BUNUN CEVABINI CENABI ALALAHA VERECEĞİM...........................
BANA ATIFTA BULUNUP YAZI YAZANLAR ÖNCE KENDİLERİNİ YARGILASIN LAR
BU BURADA AÇILIMIŞ DİKKAT ÇEKMEK İÇİN KONU DAHA FAZLASIDA VAR SIKILMAYIN DİYE EKLEMEDİM
BURADAN AMAÇ BİR TURKİYE GERÇEĞİNİ GÖRMEK
NUFUSUNUN % 98 İ MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ VE BUNA ZIT HAREKETLER VAR ..............
O HALDE BAŞLANGIÇTA YAZDIĞIM TEZATLARIN ANLAMINI BULMAK...........
DİĞER MÜSLÜMAN ÜLKELERİN BİZE BAKIŞINI DA GÖRMEK GEREK
SEVİYESİZ OLARAK BURADA BENİM VE BAŞKA KİŞİLERİN HAKLARINDA YAZI YAZIP YARGIDA BULUNANLARA DIR BURASI DİĞERLERİ ALINMASIN
AD SOYAD VE SECERESİNİ KİMİN NESİ KİM OLDUĞUNU YAZARSA ONUNLA HER KONUDA ŞAHSIMI VE ŞAHSININ HAKKINDA HER ŞEY KONUŞUP YAZMAYA HAZIRIM...
FELESEFE YE GİDELİM KISIR KİŞİ ÇEKİŞTİRMEYİ BIRAKALIM ........
O BUNU YAPMIŞ ŞU BUNU YAPMIŞ GEÇMİŞTE ŞÖYLEYDİ BÖYLEYDİ..........
BİR ARAKADAŞ DEMİŞ TÖVBE YETERLİ DORUSUDA BU ...
YOKSA BEN ÇOK İNSAN BİLİYORUM HERGÜNAHI İŞLEYİP 60 -70 YEŞINA GELİP TÖVBE ETTİM DİYENLERİ BUNU YARGILAMAK YERMEK SÖYLEMEK BİZE DÜŞMEZ ..............
CANLI ÖRNEKLERİ VAR BURAYA GİRMEYELİM
TÜRKİYEDE........................ TELEFON ABONESİ
""" "......................... MEVDUAT HESABI
ELEKTRİK ABONESİ...................
SU ABONSEİ.................
TELEFON ABONESİ.................
KREDİ KARTI ..............
VS İSTATİSTİKLER VAR MI VAR HERŞEY GÖZ ÖNÜNDE GERİSİNİN NE ÖNEMİ VAR....3X --4XX.5XXX....
İSTEYEN DEVLET İSTATİSTİK KURUMUNUN İSTATİSTİĞİNDDEN FAYDALANIR HESAP SORMASIN AÇSIN ARAŞTIRSIN
BURASI MAHKEME DEĞİL
MECLİS DEĞİL
MASA BAŞINDA OTURMUŞ AHKAMDA KESMİYORUZ
FİKİR SORUP BİR YERE DİKKAT ÇEKİYORUZ O KADAR
ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI YOKTUR BOŞUNA ARAMAYIN KİMSELEREDE BU DERECEDEN FAZLA SATAŞMAMDA
SEVGİLER
SUAT SABUNCU
Edited by - suatsabuncu on 9/13/2006 01:52:41 AM
Edited by - suatsabuncu on 9/13/2006 01:54:54 AM
-
Tüm ÜYELERİN DİKKATİNE!
Cevaplarımız ve eleştrilerimiz yapıcı olsun isteriz. Kişilerin şahsına ve özel yaşantılarına göre diil, yazdıklarına cevap verelim derim.
Birde Söz yarıştırma değil de, gerçekten ciddi bir konu varsa ve kişiyi uyarmak gerekiyorsa ACIYARAK davranmak gerekir diye düşünüyorum. [u]Bilmem suat be bana katılır mı katılmaz mı</u bu konuda ama, eğer karşı hatalı ise dahi cümleler titizlikle yazılır ve rencide edici kelime kullanılmazsa, karşınızdaki daha da ikna olur kanaatindeyim. Hepinizi seviyoruz.