Sevgili kayınçolarım zaten bana defolu pardon zergilli birini kakaladınız bari beni hoş tutun yoksa bütün açıklarınızı ortaya koyaram ha!Selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
Sevgili kayınçolarım zaten bana defolu pardon zergilli birini kakaladınız bari beni hoş tutun yoksa bütün açıklarınızı ortaya koyaram ha!Selamlar
selam enişte biz öyle kolay kola kuru laflara pabuç bırakmayız nahi zamanda bizler cinlere bile yolma yoldurduk ama uyanık çınler çaktılar köfteyı bir soraki sene daha yeşilken yoldular elerı kabarmasın diye yani demem oki zergillılerle fazla takılma alahmahfaza sizede ot yodurmasınlar hoşgörünüze sıgınıyorum selamlar ve sayğılar enişşşşşşşşşte
selamlar elerı öpülesı bir teyzemız Nizip çayında kele yıkıyormuş dalgınıga gelen teyze keleyı suda akarken görmüş hemen arkasından birdemet yeşillık toplamış keleyı çağırmaya başlamış avvv avvv diye
Sevgili kayınco Zergillinin biri babasından korkup minareye çıkmış bu arada başka bir deli pardon zergilli gelip bak oğlum ineceksen in yoksa elimdeki bıkçı yani testere ile minareyi keserim deyip bıkçıyı minareye sürmeye başlayıca adam tamam tamam kesme iniyorum demiş.Selamlar Kayınço
Varan bir
Merhaba sevgili kayınçolarım.Ben hayatta karıdan korkmam geçen hafta kayınçom geldi valla etek giydirdim,deniz kenarında resmi bile var siteye atarım amma ayıp olur.Selamlar güzel insanlar
Zergilidir, mergillidir ama kafaları fena çalışır.
Mustafa bey o konuda çok haklısınız.Selamlar
sayın fiskos abi kısmetse nizibe geldiyimde seni zergile götürimde zergilın minaresıne çıkta gör manzarayı inmek istemiyeceksın valahi valahi bağımlık yapar herzaman gitmek itiyeceksın buarda zergillerı daha iyi tanımış olursun ama benımle gitmelısın tafsiye ederım
ben geldım heyyyyyyyyyyy masılsınız mılet nerdesınız yine zergilıler takıldınız ha ya kardaşlar yok minarye çıkmış yok etek giydırmış sayın fiskos abi anlasılan sen zergilerden çok darbe yımısın alah yardıcın olsun dahda çekeceksın böyle giderse dur baklım daha ne gördünki
yaw Kurban olim size allah rızası için sadece yüzümüzde güzel bir tebessüm için günLük Bir fıkra anlatın... tüm samimiyetimle söylüyorumki ne dalga geciyorum nede alay ediyorum... inanın şu anda zergile o kadar sempatim varki size karsıda cok güzel hisler hissediyorum... cok saf insanlarsınız temiz ve iyi kalpLi... allah sizin gibileri eksiltmesin... saygı ve saygıyla ellerinizden öpüyorum...
AL SANA ZERİLLİ İŞE, BENİM ADIM fsoyarik SEVGİLİ ZERĞİLLİ KEKLİK KÖYLÜ KARDEŞİM FİSKOS ABİ DEĞİL .AL SANA BİR FIKRA DAHA.
HEM SONRA BÖYLE ABİ MABİ AYAKLARINI B IRAK ENİŞTE LAFINI AĞZINDAN DÜŞÜRMEYECEKSİN BAK ONA GÖRE.SELAMLAR.
selam kardeşı herşey güzel alatmışında şu saf isanlar kelimesi biraz beni üzdü biz zergiler daha öncede anlatmıştım cinlere bile yolma yoldurmuş insanlarız <<< bunasıl olmuştur deseniz böyüklerım alatırlardı müslüm hoca diye bir hocamız varmış hersene yolma zamanı cinlerını toplarmış bir günde işi bitirmiş birsene iki sene deyil cinler artık dayanamış birsene de daha yolma olmadan yeşil yeşil toplayalım elerımız kabarmasın diye osende olmadan toplamışlar
enişte sen onu bunu brakta noldu şu bizim foto işi eğer o foto yayınlanmazsa seni burda kılıbık ilan edecem
SELAMLAR KARDAŞLAR ADAMIN BİRİ BİRGÜN EŞEYINE BİNMIŞ ODUNA GİTMİŞ BİRAZ ODUN KESERKEN BRDEN DEHREYI ELİNE VURMUŞ O ACIYLA DEHREYI HAVAYA FIRLATMIŞ HAVAYA UÇAN DEHRE DOĞRUDAN ADAMIN KAFASINA ADAM KANLAR İÇESİNDE ORDAN KAÇMIŞ BİR ÇALIN DİBİNDE SAKLANMIŞ ÖYLEN YEMEYINI GETIREN HANIMI GÖRMÜŞ GİZLİ GİZLI İSLIK ÇALMIŞ aYŞEY aYŞEY VİŞT VİŞT SAĞDAN GEL BİZİM DEHRE DELI OLMUŞ
SAYIN NİZİPLI VE KÖYLERI RAGAYIP KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN BU GECE YAPTIĞINIZ DUĞALAR ALAH KATINDA KBUL OLSUN
selam enişte ne olya sesın çıkmıyorbir kusur etıkse afola niyetım seni özmek deyıl sayğılarımla
selam sayın zergilller bende sizlere katılmak istiyorum bence zergillılere fazla yüklenıyorlar hele bir eniştemız var maşala ne dost olduğu nede düşman olduğu bellı
selam yegenım selam nerdesın ya gözukmuyon özletın kendını
selam nizip ve çevresı ve bütün hemşerılerımın bayramını kutlar mutlu ve barış ve bariş içerısındenice bayramlar
selam sizlere zergil selam mehmet dalkılıç
selam sayın zergilıler sizlerı seviyorum
serlam sayın emşerılerım nasılsınız
Zerqilli muslum adinda(misi berut)Tavuqu kuluckaya yatirmis 21 qun dolmadan tavuk olmus,Oda ne yapayim derken aklina su qelmis kendisi qitmis tavuqun yerine kuluckaya yatmis.Hanim merak etmis kocasini aramaya kalkmiski ne bulsun ahirin icinde kuluckaya yatmis herif ne yapiyorsun demis kocasi sus hanim hepsi horoz olur demis:):)
Adamin biride qece iserken yilan var diye baqirmis ve kendi isediqi yere kursun sikmis.