yazdığım yazı bu
Dünya nikli arkadaşım, Sayın Cuma Çınar kardeşim bu organizasyonu yapabilmek için ne kadar çabaladığı aşikardır. Siz kalkmış Nizip spor hakkında söylediği birkaç lafa takılmışsınız. Bence Cuma Çınar gibileri değil Nizip spor tüm Nizip halkı için çok şeyler yapacak bir insandır. Benim arkadaşım veya devamlı görüştüğüm biri olmamasına rağmen yaptığı hizmeti takdirle karşılıyorum. Siz gece için ne yaptınız onuda öğrensek iyi olur eleştirirken biraz yapılan işleride görelim lütfen. Emeği gecenlere tekrar binlerce tşk ederim.
birkere konu nereden nereye gelmiş demek istiyorum. ayrıca acun27 niki ile cuma cınar adı ile buraya yazı yazılmıştı. Fakat o yazıyı kaldırmışsınız ve sanki boş yere tartışmışız gibi olmuş. ben şuna veya buna plaket verildi gibi bir eleştirim olmadı. Tek amacım şuduki tertip komitesine yapılan eleştiri ve yapılanları görmezden gelip Nizip spor reklamı yaptığını söyleyen arkadaşa olaya başka yöndende bakması gerektiğini söylemekti. ama siz bunları nasıl algıladıysanız sanki taraf olmuşuz gibi beni eleştirmişsiniz. Ben Cuma çınarı eğerki yukarıdaki yazıyı tam olarak okusaydınız sadece şahış olarak tanıdığımı belirmiştim. ve geceye gölge düşmesin diyede kimsenin eleştirici değil olumlu eleştiriler yapması gerektiğini belirmiştim. Katkıya gelince hiçbir katkım olmadı. Ama şunuda belirtmekte fayda var. Hanginiz sordunuz ticaret lisesi için sizde bişeyler yapın diye veya fikirlerimizi hanginiz sordunuz. Biz sadece dışardan yapılanları takdirle karşıladık. Birde bilmeden eleştiri yapmayın demişsiniz. Benim yaptığım tekrar söylüyorum eleştiri değil sadece yapılanları takdir etmektir.