Boraniyi
Meşhur
Çiya restoranta yaptıracağız
Yazdırılabilir Görünüm
Boraniyi
Meşhur
Çiya restoranta yaptıracağız
çiya restaurant yapacakmı peki.sordunuzmu.onlar böyle şeylerle pek ilgilenmezler.yani,aman nizipli hemşehrilerim gelmişte,şunlara güzel bir boranı yaptırayımda falan gibi düşüneceklerini hiç sanmıyorum.
Değerli kardeşim
sen hiç merak etme
Nizip.com olunca herkes
kabul ediyor.
Bu isim heryerde itibar sahibi
Bir de bu boranin +18 bir hikayesi vardır. Ama doğal olarak burada anlatamam. İsteyene mesaj olarak atayım. Hatırlatmak için:
-Arvat yemeğe ne yaptın?
-Boranı
-...
:)
abi ben 1 yıl orda kebapçı ustalığı yaptım artı bide onlar benim teyzem çocukları.kırlangıcı yemen eline sorun demişler.dikkat ederseniz nizip le ilgili hiç bir yerde isimleri geçmez.türkiyenin 1 numaralı restaurantı ama niziplilerin yüzde 99'u çiya nın sahiplerinin nizipli olduğunu bilmez hatta çiya diye bir restaurant olduğunu bilmez.öyle bir durum olursa inş sizi kırmazlar.
[QUOTE=müslüm akpek;224940]O zaman o yemeğin adına boranı denmez loğlaz çorbası denir.:)[/QUOT Boranıya et ve nohut konur artı loğlaz. Loğlaz çorbasının yapılışı loğlaz bulgur bolça sogan ayrıca çorbanın yüzünede yagda yakılmış sogan konur oda çok nefis olur. SAYGILAR
Aneyyyyyyyyyyy. Öldüm öldüm bu kardeşlige sıgdımı şimdi
Selamlar
ADMIN ABI naptin sen yaaa:(
bize böyle iskence yapiyorsun valah:(
2 hafta önce bende yaptim cok güzel oldu gercekten.ama simdi yine istedi canim nolcak:(