Allah razı olsun abicim....
Yazdırılabilir Görünüm
Allah razı olsun abicim....
herne kadar bizim yayından küçükdede şapka çıkartık abi selamlar
Fatih abi az önce malum şahısla telefonla konuştuk. O resim birecik sitesinden alıntıdır. Haberiniz ola :)
anlaşıldı demek okul yıllarındada kopyacıydı bu malum şahıs bak onu nasıl bombalayacağım sevgili orhanım teşekkürler. selamlar
Fatih abim sanki fıratta koca koca balıklar varda bizmi tutamıyoruz,
yok işte kıran girmişo kocaman balıklara, yoksa ayıpsın yani bizden kaçmazzz :-))
SEVGİLİ DOSTUM SEN BALIĞI İNTERNETTE TUTARSIN ANCAK .HAKSIZMIYIM ORHAN KARDEŞ
Doğru söze ne gerek, ee artık büyüğümüzsün gelince balık tutma dersleri verirsin bizlere, yoksa böyleeeeee bakarız işte napalım :-))
ama internettede olsa güzel balıktı dimi :-))
şaka bir tarafa güzel bir resimdi bize nostalji yaşatınız sebep oldunuz çok gerilere gittik çok teşekkür ederim.
Kaba bir fıkra ama aklıma geldi adamın biri karısıyla otururken.kadın,herif biraz gerilere gidip geçmişi konuşalım deyince adamda;
-Hanım biliyorsun seni aldığımda kız değildin deyince. Kadsın
-Canımo kadar uzak demedim diyor tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Nizip72 Abim Tşk Ederim.
Bu konuyu daha yeni gördüm. Tecrübeli bir balık avcısıyım. Kendim bir seferde en fazla 5,5-6 kilo civarı tuttum. Tuttum derken tabiki misina ve olta ile. Elektrik, ot, dinamit olaylarına karşıyım. Balık avı zevk işidir. Balığı tutacaksın sonra oturup bir güzel yelliyeceksin. Neyse ilgilenen arkadaşlar yazsınlar. Tecrübe almak, aktarmak isterim...
MSN de tecrübeli olduğuna kanaat getirdim. Senle balığa çıklır.
Abi söz, Nizip'e gelince gidelim. Barajın ön tarafında güzel yerler var. Ama bir desıkıntı var. Baraj çok yosunlu. Attğın olta geri gelmiyor. Bu olayı nasıl çözmke lazım bilmiyorum ama baraj gölünde balık tutmak yakın zamanda bitecek gibi...
Yandaki Benim Oğlan Diğeride Peynirci. Daha Balıkçı Arkadaşlarımı Görmedimniz Bunlar Reklamlar Daha
Sevgili Kurt Hoş Geldin
Güzel Metalim Nizpte Numarayı Siz Göstereceksiniz Sizin Mekanda Benim Göstermem Ayıp Olur Selamlar
Fatih abibakıyorumda başkalarının tuttuğu balıkları bizlere gösteriyorsun, Nizipteyken bi numaranı görmedik yaniiiii :-))
Fatih Abi, resimdeki abinin balıkçı olduğunu söylim mi? Balık alırken resim çektirdiğini de söylim mi? :))
İyi abi, Bursa'ya gelirsem Mudanya'dan açılırız...
BALIKÇI KURT DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM EMRİN OLUR MUDANYADA HAZIR EKİP VAR
ne büyük balık mış
BU SAYFA SASI SASI KOKMAYA BAŞLADI BALIKCI BALIKSI TİHHHHHHHHHHHH.
Eyvallah Sevgili Dostum Teşekkür Ederim Olsunda Nizip Balığı Isterse Minnacık Olsun.
Abi Yalnız Oltaylamı Paraylamı Yakalndı
Yok abi valla ağla yakaladık. Bende yalan olmaz abi.
Fatih abi ben kefilim orhan abinin o balığı parayla yakaladığına amannnn pardonnn oltayla yakaladığına doğrudur yanii :-))
of millet balıkları boy boy gösteriy...
biz nedek ya aha ben balığı sevmim nolacak şimdi bende Nizip balcanı isterim........
şööle taşbaşta yedi kızların en köşesinde bir sakin yer var ya he işte orda..... iki havara taşından yapılmış mangalda halis muhlis meşe palamutu közünde kalın şişte arasında kuzu eti Nizip balcanlı fettahın fırınından dırnaklı ekmek........
bana bunun resmini çekin arkadaş belıktan malıktan anlamam......
hem siz orhan abiyle fatih abiye bakmayın bir kere fırata gittik orhan abi bir sazanyavrusu tuttu fatih abi elini bile süremedi.... aman ha kimseye sölemeyin....
Tamamda Cengizcim,fırata sizle gittiğimizde televole ile balık tutmaya çalıştık. Eğer ağ olsaydı,size balık nasıl tutulur gözterirdim. Neyse bir gün Fatih abiyi ziyarete gittiğimizde O'na da alıştırırız.
bak abi şimdi cemaat içinde orada firasetin profesyonel balık oltası getirdiğini söylemeyecem...
Hem abicim niye acımıyorsun ha baksana balığı öyle tutmuşsun...
evinden barkından etmişsin...
üstelik o balığın bir saat sonraki halini düşünmek bile istemiyorum....
Yazık de mi ha o mahsimcağızın evi var barkı var çoluğu cocuğu var.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG]
Belli mi olur belki de sen onu tam işten eve gelirken yakaladın...
yüzgeçindeki balcan poşetini görmedin mi?
şimdi hanımıda şişleri hazırlamış eti terbiyelemiş herifini bekliydir....
Ama en çok neye acırım biliyor musun*?
adamın cenaze namazı bile kılınamadı...
belkide şimdi onun ismi tarih kitaplarında geçiyor"insanoğluylayapılan savaşta verdiğimiz bilmem kaçıncı şehidimiz diye...
altında da şöyle bir not var "cesedi bulunamadığından namazı kılınamamıştır" diye...
adam hiç yoktan dalağını böbreğini cigerini yedikten sonra kılçığını fırata geri atar...
Aaaaaaahhh orhan abiiiiiiii aaaaaahhhh
Allah netmeye Cengiz seni ! Senaryoyu amma düzdürmüşsün. :)
Abi şimdi o balığın uşağı aradı babası öldüğünde pardon şehit olduğunda o daha ikinci sınıfa gidiyormuş....
şimdi uşak 4. sınıfta....
o da siteye zeugma için girmişte bu yazıyı görmüş...
Balık hiç sevmem ben ne yemesini ne tutmasını uzak durayım bu konudan
peki bu balıklara kim şapka çıkaracak selamlar
Abi bu balıklara nemrut şapka çıkarmıştır. Bizlerin çıkarmasına gereng yok.
Hem sizin gibi balıkçıları fıratta görmek isteriz. MAdem balıkçıydınız fırata gidip zeugmanın etrafında dolandınız. Yemezler fatih abi bence o balıkları siz tutmadınız. Neticede paranın açmayacağı kapı yok dimi?
Yawww coşkun abi nede güzel tarif etmişsin, işte bunun gibi doğruları ben söyleyince suçlu oluyorum, sonra cephe alıyorlar bana, sonuna kadar haklısın coşkun abi :-)))))
SEVGİLİ ORHANIMM SENEYE BURSADA AŞİRETİ TOPLAYALIM BURSADA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE
SEVGİLİ ÇOŞKUN TUTTUĞUMUZ BALIK METALİN BOYUNDAN BÜYÜKTÜ TABİ METAL KARDEŞİMİZ O ZAMAN SÜMÜĞÜNÜ ÇEKİP GEZİYORDU. ANCAK İNAN DEREDE YAKALADIK AMMA SEN NE DERSEN EYVALLAH SELAMLAR
HEM SONRA METALE DEMİRE UYMA SEN TEMİZ ADAMSIN PASLANMA SONRA SELAMLAR
Fatih abi doğru söze gerek yok fotografa bakılırsa o balık nerden baksan 15-20 senelik tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
ve de yine doğrudur ki o tarihte ben sümüğümü çekerek gezerdim...
ama görüyoruz ki sen de, artık o balık hangi derede tutuldu hangi mahallede fotografı çekildiyse hemen yanlarına yaklaşıp kendinide teşhir etmişsin :-))
ama ben gene insanlara, senin buradayken barajdaarkadaşların balık tutmak için kullandıkları televoleleri, patates - soğan torbası zannettiğini söylemeyeceğim...
Çünkü söylersem, arkadaşlar senin balık tutamadığını anlayabilirler :-))
SEVGİLİ DOST; SANIRIM TELEVOLENİN 10 YILDAN FAZLADIR BURSADA KULLANILDIĞINDAN HABERİN YOK HEM AYRICA BURADA ÇOK DAHA ÇEŞİTLRİ VAR SONRA DUYDUĞUMA GÖRE SAĞDA SOLDA ACABA FIRATMI BÜYÜK YOKSA DENİZMİ DİYE SORUYORMUŞSUN AYIP AYIP SENİ ORHAN CAN İLE FIRADA GÖTÜRDÜK GEL BURSAYA SANA DENİZİDE GÖSREYİM AMİSİ SELAMLAR.
Fatih abi idare et,çocuğun gördüğü en büyük göl,bizim bu barajın gölüdür. İdare et idare !.
Orhan Abi ne zaman gidiyoruz ava? LET'S GO FISHING!...
bayramın 4. günü :-))
SEVGİLİ KURT TUTTUĞUNUZ BALIKALRI GÖERELİM DİYORUM.BİZ SİZİN GİBİ GENÇLERİ OLTAYLA GÖERMEK İSTİYORUZ,
GÜZEL İNSAN BİR DOYA DOYA OTURAMADIK ÇOK SELAMLAR
SEVGİLİ DOST, KIYMETLİ ORHANIM GENÇLER O DOYUMSUZ YARDIMLARINI,HİZMETLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORLAR SELAMLAR