Hakan Şahin'e bir ömür boyu mutluluklar inşaallah..Dileriz islam için hayırlı bir çift olursunuz ve islam için hayırlı evlatlar yetiştirmek amacınız olsun..
Nizipli-mehmet..Darısı başıma dedin bile..dermişimi yok artık:D
Yazdırılabilir Görünüm
Hakan Şahin'e bir ömür boyu mutluluklar inşaallah..Dileriz islam için hayırlı bir çift olursunuz ve islam için hayırlı evlatlar yetiştirmek amacınız olsun..
Nizipli-mehmet..Darısı başıma dedin bile..dermişimi yok artık:D
nıye demek ıstemedıgımı belırttım
İLGİLERİNDEN DOLAYI TÜM ARKADAŞLARA TŞKLER.
Hayırlı Olsun......
vay be bu kadar sevilmediğimi bilmiyodumm.arkadaşlar beni evlendirip yakacakmısınız yaa.hakancım mutluluklar önce senin düğünü bi yapalım sonra ben yapcam.çok sürmez:):):)
ama ben sıramı gönüllü olarak ömer kısa ya veririm....yada nasıl olsa akrabayız tek düğünle çifte evlilikte uyar bize dimi ömer kısa
evet aynı söylenti bana da geldi.biraz önce aksoyla birlikteydim o da inkar etmedi.galiba gerçekten aksoy da evleniyooo...:):):)
abı sıra senın sen baskasına verme senden sonar başkasına ver sıranı
mutluluklar abı allah sonunu erdırsın ha bu arada abı yasın kactı yaw:)
Allah tamamına erdirsin. Bir yastıkta kocayın, devir ekonomi devri... ;)
unutmam unutmam sen merak etme :D
ahhhhhh ahhhhhhh, ömürden bir gün daha gitti, siteden bir bekar daha birine vardı ama bizde bişey yok...
bu arada gene yediklerini yazmışlar ama allahtan resim atmamışlar...
hakan abi mutluluklar allah inşallah bir ömür boyu mutluluk nasip eder...
Arkadaşlar..hepiniz istanbul'a gelin..burda kızlar için de bir sürü erkek..erkeklerler için de bir sürü kız var:Dçekinmeyin ..gelin..sizi elbettte boş göndermeyiz..o kadar yol gelmişsiniz:D
bana kızı istemeye ne zaman gidiyoruz yawww
Hakan kardeşim tebrikler hayırlı uğurlu olsun, ama cezan çok ağır olacak haberin olsun. anladın sen onu :D
HAKAN ABİ MUTLULUKLAR DİLERİM....
evet ya devriş abi nerede hala yastamı yoksa
Ya siz dert etmeyin..ben bulurummmmmmmmm:Dsiz sadece yakışıklılar nerde onu söyleyin:D
derviş abi gerçekten seni anlıyorum çok üzgünsün...siyahtan başka bişi giydiğin yok.ne zaman bitecek bu yas... ömer kısa ya kız istemeye gideriz artık avcılara.anneside tamam dedi.yolculk ne zaman seni bekliyoruz............:):)
kimi istiyorsunuız
miksamın ki burada hemde bu sitede eğer olursa gazetelere manşet olacak Nizip com evlendiriyor diye...
iyi bakalım hadi hayırlısı olsunn....ama o işten bişi çıkmıcak gibi sank.yani tek taraflı iltifatlara gidiyor.şimdilik karşı bir mesaj görmedim...inş.olurrr.ama bide istanbul da olsun ne zararı var dimi:):)