Öğrencilerinin öğretmenleri hakkında "görmek için can atıyorum" demesi, kıskandım şimdi Zeki'yi ve Müslüm Hoca'yı.
Yazdırılabilir Görünüm
Öğrencilerinin öğretmenleri hakkında "görmek için can atıyorum" demesi, kıskandım şimdi Zeki'yi ve Müslüm Hoca'yı.
paylaşım için teşekkürler
ben SADIK GÜLER 2001/2002 mezunlarindanim.su an isvicredeyim.12 yil okudum ama malesef degerini bilmedim gurbete ciktim.butun arkadaslarima burdan selamlar.beni taniyan tum arkadaslar beni bu msn adresinden bula bilirler.beni_bul6363@hotmail.com. Seyit Ahmet Hocam size gurbet ellerinden selamliyorum.bu inkanin icin cok tesekur ediyorum.umarim beni tanimissindir hocam. sevgiler ve saygilarimla...
beni_bul6363@hotmail.com huseyin yalcin capan lisesindeki arkadaslarimi cok özledim.umarim beni bulurlar.SADIK GÜLER
HÜSEYİN YALÇIN ÇAPAN MEZUNLARINA MÜJDE OKULUMUZUN RESMİ SİTESİ AÇILDI:
http://www.hyalcincapanlis.k12.tr/
Bütün öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyorum...
Gençler kusura bakmayın uzun zamandır katılamıyordum. Evet Harman dergisi çıkıyor. Katılımlarınızı bekleriz. Hepinize selam ve duayla karşılık veriyorum.
Fatih Avcı kardeşimi ve kont hazretlerini ve dasha nicelerine yürekten sevgiler.
hocam merhaba böyle faaliyetlere önderlik etmeniz gerçekten güzel :)
Teşekkürler Aziz Ama bu sitenin (OKul sitesinin) tüm çalışmları İrfan Karabağ hocamıza ait. Biz de okulda kültürel faaliyetlere devam diyoruz.
1997-1998 YILI MEZUNUYUM VE MSJ YAZAN HİÇ KİMSEYİ TANIMIYORUM :D
merhabalar. belki ben bu sitede seyit ahmet hoca kadar tanınmıyorum beni kimse tanımayacak belki ama ben hyçl nin yeni 2 tarih öğretmeninden birisiyim. böyle bir forum sayesinde okul mezunlarının kolay bir şekilde iletişim kurabiliyor olmaları gerçekten güzel. ama bu tür faaliyetlere daha fazla ilgi olmasını beklerdim. tüm h.yç.l öğrencilerini ve mezunlarını buraya davet ediyorum. ( tabi okulumuzun sitesine de girmeyi unutmayın)
tüm pansiyon arkadaşlarımdan ricamdır.ç..buraya yazın,bizi unuttuğunuzu sanmıyom...kıbrıs mahallesi,yalçın çapan pansiypnu..hele hele 2003-2004 senesinin 10/TM-B sınıfı....unutulur mu....ben melike köyünden tayfun...
slm seyyid ahmed hocam nslsnz. böyle bir çalışmadan dolayı teşekkür ederim
Yok ya burası hiç tutmadı... :(
Ne bakan var nede su veren?
Selam Olsun Tüm Hocalara Ve Tüm Mezunlar'a Mustafa Can ve Serdar Kaya Hocamiza da Selamlar Olsun AHMET GÜLEr..! SAygilarimla Forum avcisi:-)
Slm seyıt ahmet hocam ben Mustafa kılıcparlar su anda sıze ıstanbuldan yazıyorum...boyle eskı gunlerı hatırlayacagımız bır sıte actıgınız ıcın sızı tbrık ederım...butun arkadaslar seLam olsun
mrb arkadaslar...
Burda bi tane devrem çıkmadı. Ben o okulun toprak yolunda yürüdüm. Yapılan ek binanın yani şuan pansiyon olan binanın tepedine çok çıktım indim. Çok kıymetli arkadaşlıklarım , hürmet ettiğim hocalarım oldu. Bir kantinimiz bile olmadı. Lise 1deyken vardı. Sonrada bi daa açılmamak üzere kapandı.
1997 - 1998
Bu okulun 1den başlayıp mezun olan 2.dönemiyim.
Kredisiz sistemin ilk mezunuyum. Biz 1e başladığımızda bitti.
Ve diplomasında 75.yıl logosu olan tek dönemiz. Selametle
bende hocam bizim okulun ozel sitesini istıyorum
selam arkadaşlar ben okulun ilk mezunlarındanım 96 mezunuyum ama bu gelişmelri biz yapmak isterdik ne yazıkki sizlere böyle bir ortam hazırlayamadık okulumuza sahip çıktığınız için teşekkürler umarım daha sık görüşürüz tanışırız ve güzel ortamlar kurarız saygılar ve başarılar dilerim
Olur Böyle Vakalar Hüseyin Yalcin Capan lisesi yakalar:-)Tüm Hocalara we Mezunlar'a Selam:-D
MerHaba DegerLi HocaLarim Size asKerDen yaZiyorum BoyLe Bir Sayfamiz oLdugu icin Cok TskLer..OnceLikLe Mustafa can hocam seYitAhmeT HoCam GurKan HocamaDa aLLahtan rahmet aiLesine Sabir diLiyorum Yeni Duydum üzüLdüm ..MusLum Hocam ZeKi HoCam Aydin Hocam sizi Cok ozLedım Kedınıze İyi bakin gorusmek Üzere Vatan boLunmez* Hersey 93 Gün icin Gorusmek Üzere.*:)
seLamun aLeyKum Seyit ahmet Hocam nasiLsiniz beni Tanıdınızmı gerCı tanımamak eLde deiL naMi deGer Haci:) nasiLsin hocam:)[
Slm sevgili hocalarım hocam siz hep derdiniz akıllı olun derslerinize çalışın ama biz bunların hiç birini yapmadık pişmanmısın diye sorarsanız valla bilmiyorum şimdi yine çalışmıyorumm:):) lise bitince herşeyi gördüm ama yinede aklım bazı şeyleri kaldırmıyor ve sorularla ugraşmaktan kendimi çokk yorgun hissediyorum neyse dertlendim .........herkese selamlarrr
Selamüna ALeyküm Tüm HYCL Ögretmenleri Ögrencileri ve mezunlarina.. *
selam aleykum nasılsınız iyisinizdir inşallah.. bende h y ç l 2001 mezunuyum.... makıne muh okuyorum okulum halen devam etmekte... saygılar sevgılerr... adım mehmet karabacak....
herkese saygı sevgılerımı sunar sonsuz tesekkurlerımı sunarım
98 hyçl mezunu.gerçek anlamda ilk mezun bizlerdik.değişimi takıp edemedım.tüm hyçl lere selamlar.bu uygulama ıçın tesekur hocam tanımasam da.hyçl yi en güzel yerlerde görmek dılegıyle.
slm güzelo okulumun güzel insanları her ne kadar çogunuzu tanımıyorsamda sonuçta hyçl lisiniz yani ayrıcalıklısınız;)
ben serdar sanli urfadan 2003-2004 mezunu.belki beni tanimazsiniz s.ahmet hocam cunku hemen hemen sinifta hic konusmazdim cok suskundum derslere katilmazdim ama sinavlarda kendimi gostterirdim.neyse nereye gittimse sizleri.okulumu arkadslarimi unutamadim 3sinifi orda bitirdim ondan oncesi urfadaydi.ama ne urfa ne baska bir yer nizip gibi sicak gelmedi.slmlr ellerinizden operim
selam hocam ben arkeolog 2004 mezunuyum s.ahmet hocama teşekkür ederim ş,imdi arkadaşlar görseler beni hatırlamaya bilir.ama hepsini özledim sizin ellerinizden öperim
Selam hocam ben arzu kartal 2000-2001 mezun larından
Hocam nasılsınız
Selam bende 2000 mezunuyum
bende hyc lisesi 96 mezunuyum ilk ögrencilerinden arkadasları burda bulmak çok ii olur istanbulda yaşıyorum
murat yurtseven
okulun kendi sitesi için bir hazırlık varmı aceba
olursa daha iyi olur butun mezunlar burda bulusa bilir