ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN BİR KIZA KAÇ KİLOSUN DEMEK OLURMU NİZİP KIZI OLSUN DA KAÇ KİLO OLURSA OLSUN HEPSİNİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR.(CIK CIK CIK NE KADAR AYIP ONLAR ADINA BEN ÖZÜR DİLİYORUM)MAHMUT KÜÇÜK BURSA
Yazdırılabilir Görünüm
ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN BİR KIZA KAÇ KİLOSUN DEMEK OLURMU NİZİP KIZI OLSUN DA KAÇ KİLO OLURSA OLSUN HEPSİNİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR.(CIK CIK CIK NE KADAR AYIP ONLAR ADINA BEN ÖZÜR DİLİYORUM)MAHMUT KÜÇÜK BURSA
BİZ KÖFTE YİYORUZ İSTEYEN YOKMU HEMEN GETİREYİM MİSSSSLER GİBİDE KOKUYOR
mıksam koftenın koktugunuda ılk defa senden duyuyorum
gokhan abı dersen ben bır denım ewden atılırsam senın bekar ewıne gelırım bak haberın olsun sende demıssın sonuna kadar acık dıe kosa kosa gelırım walla ewden kacmak için ii bahane:)
okyanus zaten kofte genellıkle gece yarısı yenır hemde çıg kofte ne guzel olur yaw bak sımdı canım ıstedı ne yapacagız :D
KIYMETLİ KARDEŞİM OKYANS , PİSİK KÖFTESİNİ NE ZAMAN ATIYORUZ.SELAMLAR
one abı yaw?
memet pisik köftesının ne oldugunu bılmıomusun lan ayıp sana geldıgınde dur ben yappım sanada yiyelim ben adındın huylanırım ama:) gusel olur pisik koftesıde gelınce elımle yaparım sana la ayıpsın:)
adından benbe huylanıyorum:(.ekmek köftesi denilse ya:)
YA BAŞAK HERGÜN YENİ YEMEKLERLE KARSIMIZA CIKIYOSUN BİZE BUNU YAPMAYA NE HAKKIN VAR BİRGÜN KERMES YAP GELELİM:) ÖYLE FOTOYLA OLMUYOR.
valla pisik köftesini yağlı köfteye değişmem bence Nizipin en özgü basit ve lezzetli yemeklerinden biridir,
ben çoooook severim :D
yahu azımızı sulandırdınız akşam anama söylümdemde bir köfte yogursunda yiyek
ama sizin ali bizi sizi davet etti, bi gün fırsat olurda gelirsek yaparız zaten 5 dakikalık bişey :)
one yaw pıssık etınden mı yapılıyor yok sa :D :D :D
yaptım bır kere basak maksat benım kıde gır gır olsun :D
YEMEK DUASI:ALLAHUMME İNNİ URİDU VEL KAZ ETİ, VEL KUZU ETİ,VEL TAVŞAN ETİ.EL HELVA ,EL BAKLAVA
KEBABEL-LEZİNE DOLMA HUM. ALLAH IM VER LENA ZİRA AÇLIK ÇOK FENA. :)
gökhan abi köfteyi siz mi yoğuruyorsunuz
Evet ben yoğurdum
Patetesli köfte de diğerinden tek farkı patates konmasıdır :D
Çİğ köfte tadı veriyor patates;)
patetesliköfteyi annemde yapıyor.çok güzel oluyor.ellerinize sağlık gökhan abi köfte güzel gözüküyor.
Gökhan bu nasıl iş yav...canımız çekti şimdi napıcaz...artık gelince mutlaka yaparsın yoksa elimizden kurtulamazsın valla...patatesli köfteye bayılırım:)))