İlgine teşekkür ederim. İki çeşit yemek sözü aldık
Yazdırılabilir Görünüm
İlgine teşekkür ederim. İki çeşit yemek sözü aldık
Şöyle hem fırezde (anız) yayılmış hem de arpaya doymuş hakiki barak haliği bir toklu kesersek Allahın izni ve rızası ile çok güzel olur. Eğer kabul buyurursanız bu da benden olsun : )
Ayrıca başka çeşit yemek yapılacaksa daha doğrusu sulu yemek olacaksa içerisine konulacak yağ kesinlikle zeytinyağı olmalı Allahın izni ile zeytinyağı da benden...
mademki ısrar edisen kasım bey,
sizi kıramik.çok sağolasın...
Ahmet abi sende kapıda bekliyormuşsun yahu :) insan bir Eyvallah Kasım bey ama gerek yok buda benden olsun der
:)
İlk konuya görev dağılımlarını yazıyorum. Eklemek isteyenler, yapmak istediklerini buraya yazarlarsa ilk mesaja yazalım, görev dağılımını yapmış olalım.
AHMET ABİ YE DE PIRPIRIM SALATASI GÖREVİ VERELİM.
Sevgili arkadaşlar yukarıda yazılanların tümünü okudum,inanın şu anda nasıl bir duygu içerisinde olduğumu bende pek bilmiyorum.Belki bizi sadece resimlerimizden tanıyan arkadaşlar bile bir telaşın içerisine girmiş,işte dostluk,arkadaşlık,kardeşlik budur.Ama inanın bunların hiç birisine gerek yok,18 Ağustos akşamı biyerde toplanıp bir çay içsek bile yeter,amacımız tanışıp kaynaşmak,18 Ağusta Allah'tan bir mani gelmezsse inşallah oradayız,selametle kalın.
Orhan abi ile ibocan (:D) abi babama derlerse ben de gelebilirim inş...
NE GÜZEL VALLA BÖYLE Bİ ARAYA GELİP BULUŞUP KAYNAŞMAK...BÖYLE DOSTLUKLAR KOLAY KOLAY KURULMAZ...ALLAH BOZMASIN...BEN DE ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA YAZ OKULUNDAYIM...:((((((((((((
neyi becerir,
ömer bey cığım.....
SAĞLIK OLSUN ABİSİ NAPALIMM...YAZ OKULU VAR İŞTEE...AMA TARİH DAHA BELLİ DEĞİL YANİ NE ZAMAN BİTECEĞİ...UMARIM YETİŞİRİMM...GÖNLÜM SİZİNLE...
yetısırsın sen beklıyoruz
İNŞALLAHHHHHHH
kaç kişi olması beklenıyor toplantıda?
KASAPOĞLU Abim; bizler sizin gibi dostları kolay bulmadık. Siz dostlarımıza birşeyler yapmıyacağızda kime yapcağız. Hem bizler daha farklı neler yapabiliriz telaşı içindeyken senin dediğine bak:) Bi çay içip gitcekmiş!.. Bunlarıda yaparız, oturur yeni demlenmiş kaçak çayımızıda içeriz abim..
Arkadaşlar sizden ricam birbirinizden özür dilemeyi
birbirimizi rencide etmemeyi
birbirimize hoşgörüyle bakmayı
birbirmizin sıkıntılarını gidermeye çalışmayı
en önemlisi tahammül etmeyi
en önemli düstur haline getirelim.
Ahmet Aksoy kardeşim tüm masum ve çalışkan haline bizim için çalışıyor
Ona birşey dedğiniz zaman bende üzülüyorum
Osmanm abi onlar iyi arkadaşlar, tabi biz onların arkadaş olduklarını ve bu yüzden birbirlerine takıldıklarını biliyoruz ve gülüyoruz. Sizler haklı olarak farklı düşünüyorsunuz :)
İnşallah orda oluruz
Kısmetse orada oluruz inşallah
eee toplantı oldumu...????
kardes 18 agustos oldugunda olacak toplantı daha var yanı
hadi ya..ben karıstırdım ayları..:) hazıran dayız değilmi daha...:)
eeh madem ısrar ediyorsunuz bende gelmeye çalışayım barii...
Ya bayanlarda katılacakmı bu toplantıya???Herkes ne yiyeceğinin derdinde:D
Bu arada sizler zaten Nizip i tanıyorsunuz..yemeklerinide geleneklerinide..önemli olan bizim gibi ne Nizip li ne de antep li olanlara kendinizi tanıtmak..deme arkadaşlarrrrrrrrr..
Bayan kardeşlerimiz içinde bir yer ayırdık.
Admin beye teşekkür ederiz..Arkadaşlar ben ne Nizipliyim ne de antep li..ama sizleri sevdiğim için burdayım..gerçekten kalbi temiz olan insanlarsınız..Anadolu nun o saf temiz insanları..Bayan arkadaşlara sesleniyorum..şayet Nizip li olsaydım veya da antep li bu geceye mutlaka katılırdım..istanbul dan kalkıpta oraya gelmek zor olsa bile mutlaka yapardım..Madem ki siz bayanlarada yer ayrılmış..katılın olur mu..Çağrıldığınız yere erinmeyin çağrılmadığınız yere de yerinmeyin..
vay be aynı Nizipli gibi konuşuyorsun erinmeyin yerinmeyin...:)
allah razı olsun melek-yuzlu
NİKİNİ MELEK-YUZLUM YAZARSAN KANAN ÇOK OLUR :D