-
Cayır cimen içinde derken kültürel degere sahip olan mezarların dogal halinden behsetmek istedim.
Şu an o mezarlar asıl yerlerinde degiller, gidip görürseniz apacık anlaşılacaktır.
Bu mezarları daha önce görmeyenler mezarların efsanesini duydugunda yalan diyecektir, çünkü mezarlar adeta yapay bir şekilde yapılmış durumda yine söylüyorum dogallıgını kaybetmiş durumda...
inşallah anlaşılabilmişimdir...
Formda konuşma biçiminde yazılanlar biraz zor anlaşılıyor cünkü yapılan yorumlar cevap şeklinde, gercekten istedigi cevabı olamayanlar msn mi ekleyip sohbet sırasında anlaşılmayan bütün durumları sorup cevabını alacaktır....
-
Bu arada kiliseninde restore için yerinin degiştirildigini bilmiyordum!
( Gercekten kimseninde kalbini kırmak istemedim bilmerek kırdıysamda özür dilerim.)
-
"quote" arbey demişki:
EVET EVET AMA HEP BU HÜZEYFE YOK MUBUUUUUU
....Haaaa Arbey...!!! bana mı dedin....? Savcımın sesine kulak ver...
-
ya kültürel değerlerimiz o kadar çok ama biz neden sahip çıkamıyoz neden izin weriyozdoğal güzellikerini kaybetmesinee?
-
-
Tartısmayı daha enteresan ve esas noktasına cekeyim bari. Sizce de Tasbas ve taslasmıs insan efsanesi, bakısıyla insanı tasa ceviren Medusa ile ilgili degil mi? Yani, hani su Perseusun basını kestigi sacları yılanlardan olusan Medusa var ya. Bence bu onunla cok ilgili bir efsane ve gerisi uydurma gibi. Ne dersiniz?
-
aslın da taşbaş guşel ol muş ama o mezerlar da yapıl masıgeret kırdı dıye duşunu yorum bunun bıryulu nol malı deılmı
-
ya ılk defa duydum gercekten dogru mu acaba?