Tamam kardeþ yazacaktýrda zaten en sakin ol neden hiddetleniyorsun
Yazdýrýlabilir Görünüm
Tamam kardeþ yazacaktýrda zaten en sakin ol neden hiddetleniyorsun
hayir adam ne yazsak illa muhalefet olmak zorunda.
Yani öyle deðildir de zýt düþünceleriniz vardýr sen onu dile getirdiðin zaman o da karþýlýk verme duygusu hissediyordur yoksa burasý bir vakýf veya dernek mayetindedir kimsenin kimse ile þahsi sorunlarý olamaz bence
haklýsýn ona sormak lazým ne yapmaya calýsýyor...
Vardýr bir bildiði yinee biz sinirlenmeyelim bu sitede bana neler denilmedi
haklýsýn kardes
evet yýlmaz kardeþim benim kimse ile þahsi bir sorunum yok ama eðer ortaya bir konu atýlýyorsa;
1-bunun arkasýna düþeceksin
2-onu savunacaksýn
3-o konuda yapýlan bütün tezleri savunacaksýn
4-neyi hangi sebepten istediðini bileceksin
5-istediðin þeyler hakkýnda yorum geldiyse mantýklý açýklamalarýný yapacaksýn....
þimdi ben bir tez öne sürdüm ama kesinlikle o demedim olmayabilir de dedim...devrim72=evrenezici dememdeki nedeni de yazmýþtým sadece bir tahmin idi neyse diðer konu için diðer yerde yazayým...
Tabiki konu bütünlüðü önemli benimde dediðim gibi herkes tezini savunucaktýr senin hatan bu bir tez deðil varsayýmdýr çünkü tezlerin haklý sebepleri vardýr sen bunu tez olarak adlandýrdýðýn için senden sebep isteniyor herkes sonuna kadar açtýðý konuyu savunacaktýr
o þuan edip akbayramla meþgul :)
bu nedir ister iki nik ile katýlýr ister üç nik ile ama nikini sölemesi lazým ama tartýsmaya gerek yok kimse kafasýna takmasýn
yok miksam kardesim benim 2 nickim olsa söylerim adam tez sunuyor sonra varsayým diyo
neyse bu konularý boþver önünüze bakýn güzel konular açmaya güzel yorumlar yapmayý böyle asýlsýz konulara cevap vermeyiniz ozaman olumlu gördügünüz mesajlara teþekkür edin olumsuz gördügüüz mesajlarý tepkinizi koyun ve geri çekilin polemige girmeye gerek yok admin saolsun ondan öðrendim
Sen benim demek istediðimi anlamadýn kardeþ yine yýn hatayý yapýyorsun bunu tez olarak adlandýrma
peki yýlmaz kardeþ öyle olsun tez demeyelim o zaman...
hipotez diyelim...
arkadaslar hepimiz türküz hepimiz Nizipliyiz :)
Kardeþ seninki sadece varsayým
ben yeni geldim ama kalbim hep sizinle idi ben yokken birbirinizi yiyeceksiniz neredeyse biraz kavgadan tartýsmadan uzak durun çýkýn biraz dýsarýya gezin dolaþýn güzel arkadaslýklar kurun birbirinizi sevin sayýn herkese hoþgörü ve saygý gösterin yaw iþte birbirinizi sevin ha Nizipliyiktamayorum seviktamayorum
................:)
neyse size iyi geceler benden bugünlük bukadar.............:)
sanada iyi geceler bende cikiyom cok yoruldum bugunki tartýsmadan :)
ben tepkimi koyuyorum burasý bir chat sitesi degildir gidiyorsan özel mesaj atýp iyi geceler diyebilirsin burasý bir yorum sitesidir benim tepkim budur teþekkürler
allah razý olsun:)
burda muhalefet cok kardes
Evren arkadaþýmýz trafiði bahane ederek belediyeyi eleþtiriyor, diðerleri de savunmaya geçmiþ belediyeyi aklamaya çalýþýyor. sonra da konu dýþýna taþýlýyor. beyler, komik bir durum oluþmuþ.
Nizip'in trafiðiyle ilgili burada onlarca konu açýldý, söylenenler hep ayný, çözüme gidecek bir icraat yok. bu forumu belediye baþkaný, emniyet müdürü gibi kiþiler okuyor mu çok merak ediyorum(bence okumalarý lazým.) konuþmak, tartýþmak güzel ama sorunu çözüme kavuþturacaklara söylediklerimiz ulaþýyor mu?
neyse, trafik ýþýðý konusunu bir trafik polisi arkadaþýma sordum, ana kavþakta trafik ýþýklarýnýn düzenden çok düzensizlik ve tehlike yarattýðýný söyledi. kavþaða açýlan yol sayýsý çok fazla. Birecik'ten gelen araçlarla, birecik cADDESÝNDEN göbeðe doðru çýkan araçlar ayný anda yeþil ýþýk yandýðý için kafa kafaya geliyorlar. Üzerine kafa yorulmuþ ancak bu potluðu giderememiþler. her halükarda iki yol için yeþil ýþýðýn çakýþmasý sözkonusuymuþ.
Ayrýca Nizip'te trafik düzelmiþse, Türkiye düzelmiþ demektir. Daha çok bekleyeceðiz arkadaþlar...