-
ARKADAŞLAR! DAHA ÖNCEKİ YAPILAN PARKLARDA, İSİM VERİLEN CADDELERDE, SEÇİMLERDEN SONRA YÖNETİME GELEN YENİ PARTİLER PARK VE CADDELERİN İSİMLERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ, (son seçimlerle bu konuyu ilişkiledirmeyin, çünkü ilçe dışında olduğumuz için değişiklik olup olmadığını bilmiyorum)BUNLAR MALUMUNUZ, TEKRAR DEĞİŞTİRİLMEYECEĞİNE GARANTİ EDEBİLİYORMUYUZ.
ANCAK NİZİP''E MAL OLMUŞ VE DÜNYA KÜLTÜR MİRASI SAYILAN ZEUGMA GİBİ BİRFAKTÖR VARKEN NEDEN BAŞKA İSİMLERBULMAYA ÇALIŞIYORUZ, ZEUGMA KÜLTÜR PARK BENCE UYGUN.TABİKİ BU BENİM FİKRİM,SEVGİ VE SAYGILAR.
Edited by - f.deliaslan on 12/05/2006 09:38:57
-
evet kimsenin değiştirmeye
cesaret ve kıyamayacağı bir isim olmalı
siyasete
dine
gıyabete
kıskançlığa
husumete
yol açmayacak bir isim bulun
-
AMA YİNEDE ISRAR EDİYORUM
BİR KUÇUK PARKYETMEZ
BÖYLE BUYUK HAYIR SAHIBI İNSANLARA
O KUÇUK PARKTAN KALDIRIP
BU KADAR BUYUK VE GUZELE PARKA ONUN ADINI VERELİM
DÜRÜMCÜ EMMİVEYAMEHMET CANKESENSEVGİLERİMLE
SUAT SABUNCU
-
bence nizibe büyük hizmet lerde bulunan sayın hacı fezi akdogan ın ismi verilmeli
-
ARTIK PARKLARA, OKULLARA VEYA SOKAKLARA , YAPIMINI ÜSTLENEN ŞAHSIN İSMİNİN VERİLMESİNİ ŞAHSIM OLARAK İSTEMİYORUM. HAYIRSEVER OLARAK GÖRÜNEN BİRÇOK KİŞİ MAALESEF REKLAM AMAÇLI YAPMAKTA VE YİNE MAALESEFKİ YASAL OLARAK VERGİ KAÇIRMAKTADIR. VE İYİ BİLİYORUM Kİ NİZİP'İMİZDE BİRÇOK OKULUN YAPIMINI ÜSTLENEN SÖZDE HAYIRSEVERLER, YANINDA ÇALIŞTIRDIĞI KİŞİLEREASGARİ ÜCRET DAHİ VERMEZKEN, SİGORTA VE CAN GÜVENLİĞİNİ ARTI SENDİKAL HAKLARINI TANIMAZKEN KALKIP HALKIN GÖZÜNÜ BOYAMAYA KALKMASINLAR.VE YİNE BÖYLE BİR HAYIRSEVER İSMİ BENDE SAKLI HEMŞEHRİMİZ YANINDA ÇALIŞTIRDIĞI İŞÇİSİNESAĞLIK GİDERİİÇİNVERDİĞİ300YTL'LİK PARAYI EŞİT TAKSİTLERE BÖLEREK İŞÇİSİNDEN GERİ ALMA GÖRGÜSÜZLÜĞÜNÜ GÖSTERMİŞTİR. AMA OKUL YAPTIRARAK HAYIRSEVER OLUYORLAR, HALKI UYUTMAYA ÇALIŞIYORLAR. BUNDAN DOLAYI PARKLARA, OKULLARA VS. YERLERE ŞAHIS İSMİ VERİLMESİNE KARŞIYIM. HAYIR YAPACAKLARSA GİZLİ YAPSINLAR. BÖYLESİ DAHA MAKBUL DEĞİL Mİ? BUNU YAPSINLAR DA O ZAMAN ONLARA GERÇEK HAYIRSEVERLER DİYELİM. GELELİM NİZİP'E YAPILACAK PARKA VERİLECEK İSİME... BEN ADANALIYIM VE 4 YILDIR NİZİP'TE ÖĞRETMENLİK YAPMAKTAYIM. NİZİP'İN EKMEĞİNİ YEDİM SUYUNU İÇTİM. AMA ELİMDEN GELDİĞİNCE DE KARŞILIĞINI VERMEYE ÇALIŞTIM. BURADAN CESARETLE BU PARKIN İSMİNİN '' NİZİP KÜLTÜR PARKI'' OLMASINI İSTİYORUM... HERKESE SAYGILARIMI SUNARKEN BEN HERKESİ NİZİP'İMİZ İÇİN DUYARLI OLMAYA VE DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM....
SAYGILARIMLA....
HALİL YILMAZ
-
bence bu parkin ismi (GAZILER PARKI OLSUN )parki olsun GAZIANTEP ilinin Nizip ilcesine yakisir
-
ARAMISZHA YOKDENECEK KADAR AZALMIS OLAN DEDELERIMIZI YANI GAZILERIMIZI BIR DAHA GÜLDÜRELIM GAZiLER PARKI OLSUN DERIM
-
Şehitlerimizin isminin yazıldığı bir anıtta güzel olacaktır.
-
Osman' lı parkı..........................????? Tüm Osman'lı sevenlere benden de selam olsun. Parklarda değilkalplerde taşıyoruz.
-
cok güzel söylemişsin ama yinede ben sayın belediye baskanimızın isminin verilmesinde ısrarcıyım arkadaslarımın önerdikleri cok güzel hepsi şahane isimler hakkımıza hangisi hayırlısa O olsun diyorum.
-
Bence kimse yapılacak olan bu parka şahısların isimlerini düşünmesin. Sebebi ise yıllar önce dönemin belediyesi tarafından yaptırılan ve ismi Bahriye Üçok olan parkımızın ismi daha sonra göreve gelen belediye yöneticileri tarafından Yunus Emre olarak değiştirildi. Böyle bişeyin tekrar edilmemesi için yapılacak olan parkımıza Nizip' e yakışacak ve onun kültürünü taşıyacak bir isim verilmeli.
-
-
slm bence parkın ismi zeugma park olmalı çünkü zeugma nizibe ait bide klasik isimlerden farklı olur
-
GENÇLİK PARKI OLSUN BENCEÇOK GÜZEL BİR İSİM NİZİPİN BÖYLE ŞEYLERE İHTİYACI VAR
.
-
erdemli insanaların buluşacağı parkın ismi,erdem park olması lazım.
-
<p dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px" ERDEMLİ İNSANLARIN HUZUR BULDUĞU PARKA, ERDEM PARK DENİR..
-
bence kardeşlik parkı olsun
.
-
Bu geceki sokak çocukları konulu proğramın konusu bir parkta geçiyordu. Ahmet Beyarka panoya parkın ismini asmamı söyledi.Parka isim olarak OSMANLI PARKI yazıldı. Her ne hikmetse oyundaki bir parkın ismiama isim ve telaffuz olarak benim hoşuma gitti........ Ben de, OSMANLI PARKI diyorum.......................OSMANLI PARKI.......İsim dediğin birazda heybetli olmalı değil mi?
-
-
<address "Title"
<address http://images.google.com.tr/images?q=tbn:061nODXRzoVMwM:www.tarnaiae.ch/images/zeugma0.jpg[/IMG] ZEUGMA PARKI http://images.google.com.tr/images?q=tbn:061nODXRzoVMwM:www.tarnaiae.ch/images/zeugma0.jpg[/IMG] </address
</address
-
Dostlar,
Madem ki bu park Nizip'imizde ilk ve tek olacak o zaman İnsanlığı,kardeşliği ve dostluğun pekiştirilmesi amacıyla önerilerim aşağıda belirtilmiştir.
1-DOSTLUK PARKI
2-BİRLİK PARKI
3-HOŞGÖRÜ PARKI
4-SEVGİ PARKI
5-KARDEŞLİK PARKI (Sn.Leylecan'ın önerisi)
Selamlar Saygılar
-
"color: rgb(0, 0, 128); font-family: Comic Sans MS;" Gönül ister ki Osmanlı ismi geçen bir park olsun. Parka Zeugma isminin verilmesi bence; Zeugmanın tanıtımı bakımından bir önem arz etmez.
-
ERGENEKON
BENCE BU İSİM NİZİP LE KALMAZ TARİHİMİZİ TÜRK'LÜGÜ VE ANADOLUMUZU SİMGELEYEN BİR İSİM...
BİRAZ DÜŞÜNÜLÜRSE BENCE GÜZEL BİR İSİM TABİ YORUMA ACIGIZ :)
-
ALİBEY KARDEŞİM BU ÜLKEDE SADECE TÜRK VEYA SADECE KÜRT YOK OSMANLI VAR. BENİM TEKLİFİM FİRDEVS PARKI AMA TEKLİFLERDEKİ OSMANLI PARKI OLSA DA İSABET OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.
-
AĞIRLIKTA OLAN DÖRT VEYA BEŞ İSİM BELİRLEYELİM DAHA SONRA BU İSİMLERİ, ANA SAYFAYA ANKET OLARAK TAŞIYALIM. EMİNİM DAHA NET BİLGİLER VE İSİMLER ÇIKACAKTIR.
ANCAK BAŞKA İLLERDE GÖRMÜŞ OLDUĞUMUZ VEYA DUYMUŞ OLDUĞUMUZ İSİMLERİ YAZMAYALIM. BURASI NİZİP İLÇEMİZİN PARKI OLACAĞINDAN BAŞKA YERLEŞİM BİRİMLERİNE MAL OLMUŞ İSİMLERİ KULLANMAYALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. İSİM TEK VE NİZİP''E AİT OLMALI.
SEVGİ VE SAYGILAR
Edited by - f.deliaslan on 17/05/2006 17:24:54
-
zeguma parkı bence de olumlu ama hemen yanında ki Nizip stad ı ile uyumlu veya ikisine deaynı isimverilmeli.
-
öncelikle zeugma içerikli isimler uygun bana göre de ANTİK KENT NİZİP ismi aklımdan geçti.Birde zeugma gerektiği kadar lanse edilebilseydi memleketimize bir çok açıdan getirisi olurdu.
-
"Acınası park" olsun adı..... Nizip'te onlarca park var, hepsi acınası halde.... Nizip'ten 5 sene önce gurbete gitmek üzere ayrıldım. Geçen bayramda geldiğimde Büyük Park olarak bilinen parka gittim. Bıraktığım kırık salıncak hala kırık... Hemde üzerine vurulan tosbağa (Kilit) çocukların oynamaması için hala üzerinde. Eğerki bu park yapılıyor. Diğer parkların durumunu anlatması için"Acınası" olsun adı. Karşısında geniş bir park zaten olana neden park yapılır anlam vermniş değilim... Bence park yapılacağına spor alanı yapılsın.. Ben o alanda akşama kadar basketbol oynardım. Şimdi gençler nerede top oynayacak. Nerede soruyorum... Ayıptır söylemesi ama parkı yapmışssınız, katliamın adınıda bize koydurmaya çalışıyorsunuz...
dediğim gibi "Acınası park"
-
Tutturmuşsunu bir "Zeugma" diye. Elin adamı kamyonuyla Zeugma eserlerini içine girerek piknik yaparken nerdeydiniz.... Zeugmayı aldı götürdüler... Nerdeydiniz.... Adı bize kaldı anlaşılan :DDDDDD
-
sevgili HABERG,
sana anlam veremiyorum.hele bu proje bir bitirilsinde ondan sonra yorum yaz.sen bence kasıtlı bunları yazmışın.sence belediyenin görevi nedir?önce bunları öğrenelim?şu anda belediye elini kimsenin cesaret edemediği bir taşın altına koydu?işte bu cesaret işidir.ben sana katılmiyorum.çünkü belediye doğrusunu ve güzelini yapiyor?
senin dediğin büyük parkta ise ,belediye Nizip e yakışmayan bu park ta mutiş bir düzenleme yapiyor?yiğidi öldür ama?hakını inkar etme..........
aslında yapılan güzel çalışmaları ayrım yapmadan desteklemek lazım.köstek değil?
hem sen Nizip te olmadığından bahs ediyorsun,hemde çalışmaları eleştiriyorsun?önce yapılanları gör?ondan sonra eleştir..............fena mı olur..........selamlar
-
Sevgili HABERG,
ZEUGUMA konusunda sana katılıyorum.
-
Göürüşlerlerine saygı duyuyorum bu sitede her türlü düşünceye yer vardır eğer bir şeyleri eleştirecekseniz kişiyi baz alarak yapmayalım..
tekar görüşlerin için sağol..
devamını bekliyoruz hep ayın fikirler olsaydı kuzu ile kurt yanyana gezerdi...:)
-
NİZİP'İN KALBİ nasıl ? olabilirmi??.
-
öncelikle böyle bir konuya hepinizin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim böyle bir hassas konuda halkın görüşünü aldığı içn değerli BELEDİYEmensuplarına şükranımı sunarım orhan abicim yapılan park gençlere hitapen olduğundan dolayı GENÇLİK PARKININ da isim olarak değerlendirilirse memnnu olurum saygılarımla
-
Sayın savcım; şunu belirtmekte fayda var,konulacak isim benim isteğim doğrultusunda olmayacaktır. Sayın başkanımıza ve encümene sunulacaktır,bilgilerinize arz ederim.
-
BEN HALA ISRARIM DA DEVAM EDİYORUM
SAYGILARIMLA.
-
bence en güzeli olarak BELKIS parkı olsun bu isim hıç kullanılmıyo hep zeugma deniliyo...
-
Duyarlılığın içn çok teşekkür ederim ORHAN abi inşallah güzel NİZİP imizi daha ileri taşıyabilmemiz için bu da bir basamak olur dediğim gibi gençlik parkı .egemenlik parkı .vebelkıs parkıda çok güzel bir isim saygılarımla.
-
<p align="left" bece çok güzel bir uygulama yapmışsınız... bu uygulamayı organize eden abimize çok teşekkür ederim..
keşeke hep Nizipte yapılan yeniliklerin önerilerini burdan alasalar keşke herşey şu an olduğu gibi halka sorularak yapılsa...
bence yapılacak olan bu nacizade parkın ismi:
"Title" NİZİP-ZEUGMA GENÇLİK VE KÜLTÜR PARKI
olsun.. yapılan bu parkımız tük Nizip halkına hayırlı olması temennisiyle...
bence belediyemiz kiliseye de el atması gerek.....
-
NİZİP GENÇLİK PARKI, NİZİP KÜLTÜR PARKI, NİZİP BELKIS PARKI bunlar bence Nizip'e hitap eden
isimlerdir. saygılarımla,