ÖZELLİKLE DE SOKAK ÇOCUĞU ŞİİRİNİ OKUYAN ÇOCUĞU VE AHMET AKSOYUN KENDİ YAŞAM HİKAYESİNİ ANLATAN MUHTEŞEM ŞİİRİNİ TEKRAR DİNLEMEK İSTERDİK
Yazdırılabilir Görünüm
ÖZELLİKLE DE SOKAK ÇOCUĞU ŞİİRİNİ OKUYAN ÇOCUĞU VE AHMET AKSOYUN KENDİ YAŞAM HİKAYESİNİ ANLATAN MUHTEŞEM ŞİİRİNİ TEKRAR DİNLEMEK İSTERDİK
Ahmet bey gece mükemmeldi. Çabalarınıza ve emeklerinize karşılık teşekkürleri hak eden bu olaya baş koyan ekibinizdir. Duyarlılığınız ve gayretiniz takdire şayandır. Katılımcılara teşekkürü olaya ciddi manada destek verdikleri zaman yaparsınız. Oraya gelmek, izlemek, ve sizleri alkışlayıp desteklemek bizim görevimiz zaten. Bunun için teşekkür hakketmiyoruz. Sadece bizi veyahutta tüm Niziplilerin dikkatini toplumun kanayan yarasına çektiğiniz için bizler size teşekkür borçluyuz. Saygılar,
<h1 sevgili ALAKUŞ,
bana özel göndermiş olduğun mesaj,hayatımda hiç rastlanmadığım bir samimi duyğu olup,beni ağlatı,ve 39 yıl,geriye götürdü;demek ki,bizi gerçekten de anlayan varmış?dolayi sı ile,bu kadar başarılı olacağımızı hiç tahmin etmiyordum.
sevgili kardeşim ALAKUŞ,
düşüncelerin ve desteğin için çok teşekkür ederken,sakız satan kızımız için belirtiğin,sözler beni son derece çalışmaya ve daha çok çocuğa yetişmeye kamçıladı,
siz musteri olun,dünden bu yana ,öksüz,çalışkan ve fakir olan,birde oyunda oynuyan tüm çocuklara baştan sona ,belediye başkanımız ın sayesinde,giydirildiler.sağolsunlar.ALLAH a şükürler olsun çocuklarla da bütünleştik............
sana ve senin gibi güzel paylaşım duygusuna sahip tüm can kardeşlerime ,yürek dolusu teşekkürler.
sevgiler</h1
Kıymetli MUSAEKEN hocam haklısın!! Galiba ben aranızdaki espritüel yaklaşım frekansını hesap edemedim...Hürmetler..
derviş baba sen mükembel sin.........
"quote" alakus demişki:
Katılımcılara teşekkürü olaya ciddi manada destek verdikleri zaman yaparsınız.
Teşekkürler ALAKUŞ dostum...... Ahmet Bey,!! Alakuş dostumuz ne güzel demiş.Duydunuz mu?
ALAKUŞ dostum, geceye gelip çocuklarla içiçe olmanız herkesi fazlasıyla memnun etmiştir.Destek olduğunuzu bizzatihi gösterdiniz. Allaha emanet olun.
derviş bey saygılar,hayata geniş açıdan bakıyorum.çayını içmeye gelcem birgün.sağolun.
sevgili TARHAN,
bizim küçük oyuncular ile tanıştı,mutlu oldu,ayrıca minik öğrencimiz Elif KENDİLERİNE bir PLAKET takdim etti.
sağolsunlar,bügün saat.15.30.da 8 .fakir öğrenci sayin belediye başkanımız tarafından giyindirilecektir.çok teşekkür ederiz.
öncelikle dernek başkanımız.S.Ahmet UZUN,Kurucumuz Orhan ÇELİK ,Kurucularımız,Mehmet KILIÇ ve Derviş DÖRTBUDAK a,teşekkür ederiz.
Sevgili Aksoy bu konuda ne kadar emek verseniz, çalışsanız inanınki emekleriniz heba olmayacaktır. Neden derseniz programdan birgün sonra yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşınca daha iyi anlayacaksınız.
Yolda yürürken sakız satan kızımıza rastladım. Yanıma geldi sakız alırmısın abi dedi. Alırım deyip cebimden 1 ytl çıkarıp kendisine verdikten sonra kutudan bir sakız alarak giderken kolumdan tutup paramın karşılığı olan daha fazla sakızı bana uzattı. Bende ona gerek yok tamam deyince, ozaman paranızın üstünü veririm yada sakızları alın dedi. Ve zorla sakızları bana verdi. O an çok duygulandım.
Fakirdi, eğitimini yarım bırakmıştı, hayatın acımasız yükü o minicik omuzlarına binmişti ve sokaklardaydı.
Ama bu zor şartlarda bile çalışkandı, onurluydu ve haketmediği birşeyi almayacak kadar gururluydu.
Birden aklıma geldi ne çok insan vardı çevremizde bu küçük kızda bulunan onurdan, gururdan ve çalışkanlıktan nasibini almamış. Ve bu halleriyle birde üstbaşa kurulmuş insan müsvetteleri. Haketmeden kazandıkları haram paralarıyla kendilerini adam sanan a*****lar.
Onları düşününce bir an; bu çocuklara daha çok sahip çıkmamız gerektiğini, verilen emeklerin boşa olmadığınıda anlamış oluyoruz. Geleceğimizin Türkiyesinde hakedenlerin hakettikleri yere gelebilmesi için
bu minik ama onurlu yürekleri sokaklardan kurtarmak en büyük vazifemizdir.Onlarda ayakta kalabilmek için harcadıkları gayretlerini sokaklarda çalışarak değilde, okul sıralarında vatana millete hayırlı birer birey olmaya harcasınlar.
Sanırım anlamışsınızdır sayın dernek üyeleri. Ne kadar büyük bir hizmet verdiğinizi. Bu küçük ama onurlu kardeşlerimizi topluma kazandırarak insanlık adına , kaybolan değerleri geri getirme adına, büyük bir savaşı kazanmak üzere yol açtığınızı.
sevgili kardeşim,ALAKUŞ,
bu derneğin asıl sahibi sizlersiniz,bugün bir yarın ,yüz kişi olacağız ,biz bunu sizinle başlayarak,yarın tüm Niziple kenetlenerek çalışsak,olmaz mı?
sizin gibi altın yürekli kardeşlerimizi ve yüreği paylaşım ile atan bütün güzel insanlarlabirlikte ,hizmet etmeye davet ediyoruz.
kardaş,samimi ve gerçekçi,teşhisin vede içten düyğuların için ayrıca çok teşekkür ediyorum.sevgiler
Edited by - ahmetaksoy on 22/05/2006 09:57:49
sevgili alakuş aynı olayı o küçük kardeşimizle ben de yaşadım. dernekte karşılaşmıştık. birtek sakız alıp sakızın değerinden biraz fazla para verince ya paranızın üstünü alın yada sakız alın diye ısrar etti. bende başka bir zaman tekrar karşılaşırsak senden yine sakız alırım ödeşiriz diyerek ancak ikna edebildim. Bu çocuklara sahip çıkmak hepimizin görevi ve boynumuzun borcu. bu çocuklar bu zor şartlar altında onurlu bir hayat yaşıyorlar, onlara fırsat ve imkan verildiği müddetce topluma faydalı inasanlar olacağından zerre şüphem yoktur. dernek kurucularına ve üyelerine tekrar teşekkür ediyorum. Allah bu yolda yâr ve yardımcınız olsun..
Ben her zaman hazırım . Elimden gelen herşeyi yapmaya söz veriyorum.
sevgili kardaşlar gelin birlikte çalışalım.bu çocuklar hepimizin.sevgiler
Yazılanlardan da anladığım kadarıyla derneğin çalışmaları hiç zaman kaybetmeden başlamışve son sürat devam etmekte.Dernek başkanı sayın Seyit Ahmet Uzun'un vedernek kurucularının sadece derneği kurupta kurduk diye böbürlenmeyip ve sadece göz boyayıpta milleti kandırmayıp çocuklarımıza sahip çıktığı için çok teşekkür ederim.birçok çocuğucumuza yardımda bulunuldu onları sevindirmek çok büyük bir mutluluk verici olmalı.Hepsini kutlarım.haytlarını sokaklarda ezilerek kazanan bu çocuklara faydanız büyük olur.
sizlerin bu desteği ile bizler bir çok mağdur insanın yardımına yetişebiliriz.çok teşekkür ediyoruz.
sayın ahmet aksoy gayretinizi görüyor ve bundan cesaretlenerek bende iki fakir çocuğumuzu size göndermek istiyorum.yardımcı olursanız çok mutlu oluruz.saygılar.
gerçekten çok yararlı insanların ders alması veaynı zamanda çocuklarımızın korunması gerektiğini bize birkez daha anımsatan harika bir proğramdı.izlerken öyle duygulandıkki hepimizin gözleri yaşardı.bize hayatın gerçeklerini gösterdi.bu derneğin çok yararlı olacağına inanıyorum ve destekliyorum.başkan sayın seyit ahmet uzunu sayın ahmet aksoyu ve diğer kurucuları bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederim.saygılar.
teşekkürler sayin HAMAS...
bizim çocuklar,giyindiler ve sevinip mutlu oldular.sevgiler
Gerçekten bu tür faaliyetler alkışlanılmayacak ve saygı duyulmayacak gibi değil dostlukların ve insaniyetin çıkar üzerine kurulduğu şu dünyamızda bu çocuklar ve insanlar için içtenlikle çalışan çok az insan var bizde başta (AHMET AKSOY 'SEYİT AHMET HOCA)gibi şahsiyetleri örnek alarak bu şahısları ayakta alkışlamamız gerektiğine inanıyorum ve başarılar diliyorum .
sevgili kardeşlerim,aslında bu foruma yansıyan sizlerin ,yürek güzelliğinizdir.sağolun,teşekkürler
bu arada,derneğimiz tarafından organize edilen ,önemli bir konferans konusunda ,çalışmalar tam hızla ilerliyor.desteğinizi bekliyoruz.sevgiler
çocukları koruma ve topluma kazandırma derneği ,için gelecek olan konferans ile ilgili hazırlıklar da tamam.
SELAMLARIN ENGÜZELİ İLE SELAMUN ALEYKÜM.
Öncelıkke yapmış olduğunuz bu güzel etkinlikten dolayı sizi tebrik ediyorum.ilk kez bir proğram sırasında bukadar duygulandım ve hayatımda ilk kez alkışladım.alkıişlamak bana göre değildir alkışı hakeden tek insan var oda EFENDİMİZ(S.A.S) diye düşünüyorum.Ama sokak çocuklarını izlerken çok duygulandım kimbilir yineEFENDİMİZ(SAV) gelmiştir aklımaküçük yaşta annesiz ve babasız kalmış olması...işte buyüzden oçocukları alkışladım..
sevgili bacım,
igine ve güzel desteğinin yanı sıra o güzel düşüncene teşekkür
Sayın Ahmet Aksoy gönderdiğimiz çocukları giyindirmiş ve gerekli yardımda bulunmuşsunuz size çok teşekkür ederim.İnanın sizin gibi insanlara ihtiyaç var eminim herkes benim gibi düşünüyordur.saygılar.
Ahmet bey bu güzel yüreği hangi samimi duygularla beslediğinizi öğrenmek istiyorum. çocuklar için bu kadar cabalayan bir insanın enerji kaynağı nedir acaba diye düşünmeden edemiyorum. sizi ve o güzel kalbinizi en samimi duygularımla selamlıyorum.. Allah sizden razı olsun..
saygılarımla
"quote" akhenaton demişki:
Ahmet bey bu güzel yüreği hangi samimi duygularla beslediğinizi öğrenmek istiyorum. çocuklar için bu kadar cabalayan bir insanın enerji kaynağı nedir acaba diye düşünmeden edemiyorum. sizi ve o güzel kalbinizi en samimi duygularımla selamlıyorum.. Allah sizden razı olsun..
saygılarımla
bu güzel,yürek ve kalp,sadece ve sadece insanlık için atacak,öncellikle siz ve sizin gibi güzel kardeşlerimiz ile birlikte yardımsevenlerin ,destekleri ile ÇIĞ gibi büyüyecektir.yüreklerinize ve güzelliğinize selam saygılar.
İNSANLARIN BİLE YAŞAMIN ÇOK ZOR KATLANDIĞI BU KOCA VE ACIMSIZ DÜNYADA O KÖRPE YAVRULARI DÜŞÜNEN KAÇ DERNEK KAÇ İNSAN VARKİ ? AHMET AKSOY VE ONOUGİBİ DERNEK YETKİLELİERİNİ SÜREKLİ TEBRİK EDEREK AYAKTA ALKIŞLAMAK VE ONLARA HER ZAMN İÇİN ELMİZDEN GELEN DESTEĞİ YAPMAK LAZIM UNUTMAYINKİ ONLAR SİZNDE ÇOCUKLARINIZ OLABİLİRDİ.........
teşekkürler ,dostlar
sen bunları hak ediyorsun ve inşallah da daima böyle kalırsın
SAYIN AKSOY!..... VE EMEĞİ GEÇEN DİĞER ABİLERİMİZ,KARDEŞLERİMİZ;
BEN ŞİRİN İLÇEMİZDEN AYRILALI 15 YIL OLDU, ŞİMDİ YILDA 10-15 GÜNLÜĞÜNE GELİP GİDİYORUZ. BİZİM NİZİP TE BULUNDUĞUMUZDÖNEMLERDE,SOSYAL ETKİNLİK SAYISIPARMAKLA SAYILACAK KADAR AZDI. BİZİM BİR DEZAVANTAJIMIZ İSE AHMET AKSOY GİBİBEYEFENDİLERİNOLMAYIŞI İDİ. YADA VARDI AMA O DÖMEMLERDE İMKANLAR DAHİLİNDE İDİ. O ZAMANLARBELEDİYE SİNEMASI SİNEMA OLARAK FAALİYETDE İDİ.TİYATRO VEOYUN OYNAMAK NERDEEEE!.ŞİMDİ Kİ GENÇLİK BU KONULARDA GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLI.
ŞU ŞIRALAR YAPILAN ETKİNLİKLERİ, VERİLEN EMEKLERİ, SAMİMİYETİNİZİ, NİZİP VE NİZİPLİLER İÇİN BİRŞEYLER YAPMA İSTEĞİNİZİ CAN-I GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR VE TAKİP EDİYORUZ. ALLAH KOLAYLIK VE MUVAFFAKİYETLER NASİP ETSİN.
ESEN KALIN.
Edited by - f.deliaslan on 25/05/2006 11:17:15
sevgili kardaşım,
ilgin ve alakan,dolayısı ile düşüncelerin ayrıca bize şeref verdi.size yürek dolusu sevgi ve selam gönderiyorum.saygılar
Sahne dekorunuz, sergilediğiniz duygu yüklü proğram harikaydı.Çok kısa bir çalışmanın ürünü olarak biz Niziplilere çok güzel ve ibret alınacak bir eser sergilediniz...
Bu tür etkinliklerin baş kahramanı olarak Ahmet Bey ve ekibini kutluyorum.
Bu proğramın tekrarı halinde tümNiziplilerin oyunu seyretmesini tavsiye ederim.....
yani önemli olan bol imkanlarla rol yapmak değil kısıtlı zaman ve kısıtlı imkanlarla gerçekleri insanlara yansıtabilmektir bizim yaptığımız programdaki herşey gerçek yaşamın yansıtılması ve tamamen istekli bir program olduğu için çok güzel oldu
mühterem
sevgili dostum,kardeşim.sizlerinde ki,emeğiniz tüm etkinliklerimizde vardır.bu nedenle güzel insan olan siz ve sizler gibi dostlarımıza ve desteklerine teşekkür ederim.sevgiler
Edited by - ahmetaksoy on 26/05/2006 09:53:53
oynumuzu ,büuk bir olasılıkla 13.haziranda tekrar oynayacağız.
inşallah Ahmet bey, sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayakta alkış tutmayalı çok oldu... En son sizin oyunda ayakta alkış tutmuştum, sanırım tekrar sizin proğramda nasip olacak. Allah kolaylık versin..
saygılarımla
Tiyatronuzu baştan sona kadar izledim. İnanın uzun süredir duygu yüklü bir yoğunluğu yaşamamıştım. Tiyatro ekibinizin kendi öğrencilerimizden kurulu olması ve yeteneklerini ustaca sergilemeleri beni ayrıca gururlandırdı.
Topluma faydalı ve ibret verici bu tür eserleri bizlere izleme fırsatı verdiğiniz için Ahmet Bey sizin nezdinizde tüm arkadaşlara teşekkür ederim....