kalan sağlar bizimdir...
Yazdırılabilir Görünüm
kalan sağlar bizimdir...
ISMARLAMA AŞKLARA TAHAMMÜLÜM YOK YA ADAM GİBİ YA DA ÇEK GİTTTT ....
yahu bu nefret nıye anlamadım ...sonucta bır zamanlar sevdıgınız deger verdıgınız ınsan...hıc mı hatırı yok..vefası yok...saygı duymak gerekmez mi..???
Sen duyarsın boroboro:DHatta bir de teşekkür edersin..seni sevdiğini söylediği ve sonradan da terk ettiği için..
Kesinlikle sana katılıyorum Mehmet kardeşim..seviyorum demek gerçekten çok zor..ama gerçekten sevincede insan sevdğini söylemeye doyamıyorrrrr..Ve gerçekten seven insan da asla terk etmeye kıyamıyorrrrrr..Şu veyada bu sebepten dolayı terk eden insanların gerçekten sevdğine ben asla inanmıyorum..
mehmet bence bunların hepsinden uzak o çok kızı terk etmiş bunların hesabını soracaklardır ondan
...öyle olsun
hadi yolun açık olsun zaten bende senden sıkılmıştım derim
meeet bizede anlatsana
o bır denk gelır kardes ;)
:Dhadi bakalım güle güle,:Dyolunda açık olsun farında:D
aferin sana gökhan çok iyi yazmışsın
aşk; mutluluk, sonsuz bir gerçek, tabiatın mutlluğunla yeşermesidir..
BENİM HİÇ SON SÖZÜM OLMAZDI ZATEN ALLAH'IN İZNİYLE BİRİNİ SEVİYORSAM SONU OLMAYAN BİR AŞKTIR BENİM İÇİN O ...
ve son söz söylenmez gerçek bi aşkta..
benım boyle bır sorunum olmadıgından dolayı son mjsla ılgılı bır sey yazmama gerek yoktu aslında
KİB.BY. A.E.O
sende calı
babayyyy yegenım....
ŞİMDİ UZAKTASIN BENİ DUYMAZSIN
UNUTTUN BELKİ DE HATIRLAMAZSIN
HANİ DERDİN YA SEN BİR TANESİN
BİRTANEN BURDA SEN NERDESİNNN
ben geldim sen yoksun
ben varım sen yoksun
geliyorum senin için
bidaha yokum gelmezsen
GİTME NE OLUR GİTME SENSİZ YAŞAYAMAM BEN BÖYLE
gıdene dur dıyemem gıden gıder zaten
hep ole olur zaten memet gıdenı dur demedıgın ıcın benım gıbı arkasında az kosmadın demi seni cakal:)
Bes para edermi varlıgın Ki yoklugun benı acıtsın yazardım...
memo senınde ne yaptıgını cok ii biliorum lan banada laf attın ama cok olmadı daha senınkıde unutma ve en son mesaj olarak sunuda yazmak isterım BENİDE GÖTÜR NE OLURSUN demek isterdım son msjımda:(...
...Olmaz artik,
Kapi acik,
Arkani dön ve cik,
Istemiyorum artik
lay, lay, lay, layyy... :D
sen benım ıcın hıc olmadınkı sadece olmaya calıstın derım
son mesaj yazacak olsaydım SON NEFESI SON NEFESIM OLURDU YAZARDIM...
BENIMLE BULAMADIGIN MUTLULUGU İNŞALLAH ***,LERDE BULURSUN DERDİM :) ŞAKA BI YANA( ... )YAZARDIM SADECE BAZEN KISA BIR NOT BİLE O KADAR SEY ANLATIRKI INSANA