neyse biz de bursa ya uludağ a falan gelirsek sende bizi dağda azdırırsın ödeşirik :d
Yazdırılabilir Görünüm
Ben bunları Kabataş'dan almak için saat 3 de gidip bekledim, yoksa mümkün değil karşılayamazdım, bunlar mazeret de dinlemez beni Nizip'e reklam ederlerdi.:D Burası İstanbul günde sadece bir iş yapıp erkenden evine kaçacaksın yoksa evdeki hatundan nerdesin sorgusuna tabi olursun.:p
Ha haaaaaa
çok güzel bir gündü
yaş itiarı itibarı ile başlarsak
başta müslüm ammimize çok teşekkürler bizi kabataşta beklemesi çok büyük incelikti
makin abim her zamanki güler yüzü ile misafir eyledi
tarhan kardeşim her zamanki misafirliğinin üstüne kuru fıstık ikram etti
osman kardeşim ve evladı çok çaba ve emek sarfettile r her zamanki gibi hep gülecen
menes her zamanki gibi hep canlı bir ortam oluşturdu az daha gemiyi rehin alacaktım
ilker aileden fedakarlık yapıp katıldı teşekkürler kardeşime
emrahın hizmetleri unutulmaz tarhanla barıştılar
hido ayrı bir güzellik içi insanlık dolu
oktay her zaman hizmet ehli bizi doyurmadan karnını doyurmadı
hacı murat güzeller güzeli bir kardeşim ilk görüştük kişiligine terbiyesine hayran kaldım
emin kardeşimiz bursadan geldi sevindim
admin kardeşim lütfedip taa nizipten gelmiş onu görmek ayrı bir güzellik
emegi geçen tüm kardeşlerim bizi ağırlayıp misafir ettiniz minnettarım her kese çok çok teşekkürler
teşekkürü unuttuğum kimse varsa çok özür
herklese selamlar
Çok güzel bir gündü yaaa.. valla ben sizi şimdiden özledim :(
Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin.
ıyykkk....:p Bana dometez demeyin yaaaaaaaaaaa....:pAlıntı:
yalancının .ötünden domates kabuğu çıksın mı
Valla bana bişey deme babacım.. Herşeyi bacanak Mküçük başlattı..;)Alıntı:
Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin.
Bundan sonraki buluşmada ben Maho'yu Ançeket'de çaya basacağım aklı başına gelsin.
Karakaş sürekli kuzuyu mındar ettiniz diyor, yapsında bir kuzu çevirme gelelim Nizibe haydin.:)
Ben tavaya da razıyım.
Mehmet kayboldu .
menes adlı üye..hadi bakalım..kolay gelsin...voltayı attın suya :)
Beni yanlız bırakmayın kardeşim sizde bastırın, sonra iş nasrettin hocanın fil fıkrasına dönmesin;):p
Sende hafıza kaybıda başlamış Mehmet o nick menes değildi m.enes idi...Sen boşver Ramazanı o sırasını savdı,şimdi sıra Nizip ağalarında sende çingenelik yapma işte, Nizipte kuzu kaç parada kıvırtıyorsun...;)
Ha, meneste ısrarcıyım deyip seni burada hırpalarım diyorsan o benim oğlumun ismi, o ismide ben koydum bununla anılmakta bana zül değil bilmiş ol.:)
Karakaş fazla debelenme üstünde kalabilir kuzu meselesi.
Bence de Karakaş hele sen bi davran hareket görelim, kuzu fiyatları burada çok pahalı sen daha ucuza getirirsin.
Cık cık cık, çok ayıp oldu, bu hiç yakışmadı sana...Kuzuyu boğanlarla ne işin var senin yaw.Biz onları görik tama ağam...Hele sen onları boşver yorum boşver.Mesele kuzu değil mesele bir araya gelmek ben istiyorumki bunu sen yap.Yap ki şanın yürüsün.Hadi uzatma da tarih ver bize ona göre bizde hazırlık yapak rejime falan girek fıkra araştırması yapak.;)
her türlü iddaya varım...bence karakaş kesecek :)
ben bugun sanayideydim, karakaş dükkanın yanındaki ağaca kuzuyu bağlamıştı :))))))