Bende Cuma akşamı geleceğim inşaallah, biletimi aldım idodan :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bende Cuma akşamı geleceğim inşaallah, biletimi aldım idodan :)
Ben admini sabah alırım alandan direk mekana geliriz.
Ben akşamdan güngörende olacağım,oktay gelecekse ben onunla gelirim.
Mahmut önce seni alırım beraber alana gideriz admini alıp beraber mekana gideriz, hemde CHP nin kayığına binmiş olursun heheeeee.
Maşallah!..Bir yıl aradan sonra buluşma için gün sayacaz desenize ;)
oktay gelecek...gelmeli...şişler onda :)
Fatih hocayı aradım haber ettim oda idadan yer ayırtacaktı.
Biraz önce fosiyarik ile görüştüm.Gelirim dedi.İdodan yer ayırmaya çalışıyordu.
Bu arada yeni çalıştığı yerde internete blokaj yapıldığı için kominizme sempati duyduğunu
böyle uygulamaların kominist devletlerde bile yapılmadığını söledi.Onu ilk defa böle şiddetli
ve hararetli bir şekilde yönetimi eleştirdiğini gördüm..durum ciddi demektir.. :)
yaw yer ayırtıp gelsinde,ister kominist olsun ister faşist:)Fatih hocam Cuma akşamından gelirse çiğköfte sözünü unutma ha:)
Ben kominist faşist v.s değilim,nakşi kadri v.s değilim,hanifi şafi v.s, nurcu süleymancı v.s de değilim, sünni şii v.s de değilim...Ben sadece Müslümanım :)
Ben de her şeyden önce insanım.:)
Ben de babamın biricik oğluşuyum..;) İlkere de haber et Mahmut ağam ;)
CHP'NİN KAYIĞINI KULLANAN ARKADAŞ TARAFINDAN HABERDAR EDİLDİM.:D
EEEEE'' KAMBER SİZ DÜĞÜN OLMAZ''DEDİM,BİR GARİBAN BULDUNUZ HEPİNİZ ASILIRSINIZ ŞİMDİ MÜSLÜM'E,HİÇ DEĞİLSE YALNIZ KALMASINDA BERABER OLALIM DEDİM:p:p:p
İŞİN ŞAKASI BİR TARAFA DA ÖZLEDİM MUHABBETLERİMİZİ,GÖRESİM GELDİ SİZLERİ.
BENİ DE YAZIN GELİYORUMMMMMM :D:D:D
Cet bax'a bak ben dedim müslüm abiye vedoyu ara diye , ona göre:)
sanırım sayı artacak gibi..çok yoğun talep var.. :)
Talep fazla inek mi kessek acaba
Uzun bi aradan sonra ben de varım :)
İple çekmeye, dört gözle beklemeye başladım :)
(Ramazan abiye hatırlattığı için teşekkürler)
Bura nere ki , arabalar soldan gidiyor.
Vay beh , bu ne bereketli KUZUYMUŞ , konu açılmış ayın 25 inde , bugün 29 u , tam 8 sayfa olmuş. herkes bu günü bekliyormuş. Eğer bir engel çıkmazsa ben de gelirim inşaallah . Ama ÇATALCA da yapsaydık iyi olurdu.
Sağlıcakla....
bereket olur, bereket
fatih hocam da idodan biletini aldı inşaallah beraber 8.'de cuma akşamı 18.45'de kabataşdayız...:)
Yok yaw kabataşa ineceğiz inşaallah. Araç taşıyanlar Yenikapıya sadece yolcu taşıyanlar ise Kabataşa geliyor...Ne biçim İstanbullusuın sen yaw...Daha dünyadan heberin yok.İyice yaşlandın sen aga:)