-
Kurucu Üyeler:
1.Kurucu Üye: Ramazan TARHAN / Harita ve Proje Mühendisi / 1994 İ.T.Ü. Mezunu
Görev Yeri:İstanbul Büyükşehir Belediyesi 0212.5689970/2862
2.Kurucu Üye: İbrahim Alakuş /Muhasebeci /1991 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Mezunu
Görev yeri : NİZİP BELEDİYESİ 0 342 517 39 00/174
3.Kurucu Üye: Cengiz Karabacak /i.t.ü bil. müh. hazırlık öğr./şişli-istanbul/ gsm:546 268 71 21
4.Kurucu Üye: Abdullah YILDIRIM/Fırat üni. makine öğr./Elazığ-merkez/05055004281
5.Kurucu Üye: Gökhan DOKUYUCU/Fırat ünv. Bilgisayar öğrt./Elazığ-merkez/05056562378
6.Kurucu üye: Murat ÇETiN/Anadolu Üni. Eczacılık Fak./Eskişehir-Merkez(?)/05555523345
7.Kurucu Üye: Halil ÖZKILIÇ/Selçuk Üni. mak.müh.haz.snf.öğr./selçuklu-KONYA /05469136979
8.Kurucu Üye:
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
-
Vallahi tebrikler, sizleri gönülden kutluyorum.
-
Sizi de aramızda görmek bize onur verir ADMİNİMİZ ve FELSEFE büyüğümüz sizsiz tadı olmaz
Bu sadece şimdiki nesil için bir çalışma değil gelecek nesiller içinde güzel bir atılımdır.
saygılar..
-
Bu listenin tamamlanması bu kadar uzun sürmemeliydi umarım en kısa zaman da tamamlanır.
Kurucu Üyeler:
3.Kurucu Üye: Cengiz Karabacak /i.t.ü bil. müh. hazırlık öğr./şişli-istanbul/ gsm:546 268 71 21
4.Kurucu Üye: Abdullah YILDIRIM/Fırat üni. makine öğr./Elazığ-merkez/05055004281
5.Kurucu Üye: Gökhan DOKUYUCU/Fırat ünv. Bilgisayar öğrt./Elazığ-merkez/05056562378
6.Kurucu üye: Murat ÇETiN/Anadolu Üni. Eczacılık Fak./Eskişehir-Merkez(?)/05555523345
7.Kurucu Üye: Halil ÖZKILIÇ/Selçuk Üni. mak.müh.haz.snf.öğr./selçuklu-KONYA /05469136979
8.Kurucu Üye:
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
-
çok güzel olur bu gibi konularda genelde geride kalıyoruz
-
ya bu konu aslında çok güzel bir konuda bunu sadece Nizip ilçesinde uygulanması biraz kotu olur ben bursada okuyorum boyle bişeyin yaygın hale getirilmesi çok iyi olur hele bizim gibi nizibin bargından kopup bursaya gelen beçareler için çok iyi olur
-
Gurbette birçok nizip'li öğrenci olmasına rağmen şimdiye kadar kurucu üye listesi bile tamamlanamadı. Inşallah bundan sonra gurbetteki hemşerilerimiz daha duyarlı davranarak üye olurlar... Saygılar.
-
selam herkese iyi güzel düşünceler bunlar ama dediğiniz gibi arkasını getirmek lazım su an dışarda olan arkadaşlar yani bu fikri sunan arkadaşım eger burayatatile geldiğinizde bu konuyla ilgilenmelisin ve toplantısını filan burada yapıp kuruluş aşamasından sonra olacakları takip etmeniz lazım yani uzun ve sağlam adımlarla kurarsanız böyle bir derneği daha kalıcı - ciddi ve güvenli olacağı kannatindeyim başarılar şimdiden
-
Kurucu Üyeler:
8.Kurucu Üye: Mustafa ATAOĞLU/İstanbul ünv.Veteriner fak./Avcılar-İSTANBUL/05362239514
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
-
Kurucu Üyeler:
8.Kurucu Üye: Mustafa ATAOĞLU/İstanbul ünv.Veteriner fak./Avcılar-İSTANBUL/05362239514
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
13.Kurucu Üye:
14.Kurucu Üye:
15.Kurucu Üye:
16.Kurucu Üye:
17.Kurucu Üye:
18.Kurucu Üye:
19.Kurucu Üye:
......
.....
...
.
.
-
mrb gerçekten güzel bir fikir olmuş.. ben konyadan ihsan (makine müh) tüm arkadaşlara slmlar...
-
kurucu üye olmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazabilir ünv. mezunu büyüklerimizinde üyeliğini bekliyoruz..
Admin, felsefe,muharrem gibi üyelerimizi aramızda görmek bizi güçlendireği kanaatindeyim..
saygılar..
-
s.a
konuya gösterdiğiniz alakdan dolayı hepinize teşekkür ederim...
konu açıldığından itibaren özellikle de örğenci kardeşlerimden büyük destek gördü. ilk bakışta bu konunun da diğerleri gibi laf olsun diye açılmış tartışmaların boy gösterdiği bir yer olduğu izlenimi verdi.
Sağolsun abiler bizi bu izlenimden kurtardı ve belkide sitenin o zamana kadar en somut adımı oldu.
Bir çok arkadaşımız ve abimiz bana özelden desteklerini ilettiler tabi bize bir lider lazımdı. En azından çevresindekilerini organize edebilecek bize zaman ayırabilecek bir abi lazımdı.Ramazan abiye bu konu için yaptıkları için çok teşekkür ederim. peki gelinen nokta ne?
Şu an tatilde buluşup kulis yapmak için ve derneğin temelini atmak için harbiden gönülden gönüllü bir liste oluşturuldu. hatta bir toplantı zamanı belirlendi fakat bazı durumlardan dolayı buluşma yaza ertelendi.
Sadete gelirsek bu dernek kurulacak bugün olmasa yarın, yarın olmasa ertesi gün..
Bu açıklamayı konunun sessizliğininin fırtına öncesi sessizlik olduğunu belirtmek için yaptım.
Bu arada hala bu konunun ciddiyetini anlamayanlara sözüm yok!
yazın yapılacak toplantı için lütfen listeye isimlerimizi gerekli bilgilerle yazalım hatta bir düşüncesi bir fikri olan arkadaşlarla burada fikirlerimizi paylaşalım...
tekrar saygılar...
Ramazan abi ve Gökhan hocama ayrıca teşekkür
-
Nasipse dernek insaatının temelini nezaman atıyoruz :9
-
arkadaşlar bu dernek işinin son hali nedir?bilgi verebilecek bilgiye sahip olan arkadaşa var mı aranızda?son durum ne?dogrusu merak ediyorum....
-
Konu unutuldu galiba, artık şu derneği kurma zamanı gelmedimi arkadaşlar. CENGİZ kardeşim konuyu aktif tutmaya bak artık..RAMAZAN Bey sana da fazla yük olduk ama hele bunuda bir aradan çıkarsak diyordum.. selamlar.
-
akhenaton: mustafa kemal üniversitesi makina mühendisliği son sınıf terk..
sanırımbeni üyeliğe almazlar.. beni YÖK çizmiş zaten size ne diyebilirim ki dostlar..
-
"quote" Bendemişki:
Simdi ben bu ise evet diyecegim ama Nasrettin hocanin
fil hikayesine dönüsmesinden endise ediyorum.Konuyu
açmisken fil hikayesini de yazayim:
Timur Anadoluyu isgal eder.Orduda bulunan Filler tek tek
köylere dagitilir ve beslenmesi için talimat verilir.Nasrettin
hocanin köyüne de Timur''un Mamut fili verilmistir.Köylüler
Fili doyurmaya çalisir ama nafile..Fil bir türlü doymuyor.
Sonunda Köylüler Nasrettin hocaya gelip''''Timura''a gidelim
durumu anlatalim.Biz fakir bir köyüz.Bu fili baska bir köye
versin'''' derler..Hoca da ''''eger sizler de arkamdan gelirseniz
ben Timur''a durumu izah ederim'''' demis.Köylüler tamam demis.
Hepbirlikte Timur''un çadirina dogru giderken köylüler tek tek
kaçmaya baslamislar.Önde Nasretin hoca Timu''un çadirina
girdiginde bir de bakmiski arkasinda hiçkimse kalmamis.
Köylülerin hepsi Timur''un korkusundan tüymüsler.Karsisinda
bilge bir adam gören Timur buyurmus:''''Hocam emrinizi buyrun''''
Nasretin hoca da Timur''a demiski :''''Sizin yapmis oldugunuz
büyük iyiliklere karsilik bizim köye bir fil daha istemeye gelmistim''''
....
.
ben yine diyorum..artık Ağustos ayı içinde herhangi bir günde
mutabık kalalım ve buluşalım..sizlerden gün ve tarih bekliyorum.
ortak bir noktada buluşuruz inşaallah.BEN 29 AĞUSTOS 2006
DİYORUM.YER NİZİP LİSESİ(ESKİ) SAAT 10:00..SALI
Sallı sallanmasın arkadaşlar :)))))
-
"quote" RamazanTarhan demişki:
"quote"
.
.BEN 29 AĞUSTOS 2006
DİYORUM.YER NİZİP LİSESİ(ESKİ) SAAT 10:00..SALI
Sallı sallanmasın arkadaşlar :)))))
bana uyar abim inşallh pazar gününden sonra Nizipteyim pazartesi deyin pazartesi buluşalım....
-
daha önce gökhan kardeşimle uğraşık ama olmadı üyelik şartlarını yayınlayın bize düşen iş varsa her türlü yardıma hazırım bgulunduğumuz yerden ulaşmaya çalışırım.Tlf: iş 0.224.6131233
Ayrıca müsade ederseniz tüzüğü burada Dernekler masasındaki arkadaşlarla(emniyet görevlileri ile) tartışabilir eksiğimiz varsa tamlatılması için yardım isteye bilirim selamlar
-
Evet böyle bir dernek hem üniversiteyi kazanmış hemde aday öğrenciler hemde NİZİP in tanıtımı için çok faydalı ve yaralı olacaktır
-
evet arkadaşlar şu an için konuyu kilitliyorum.Somut adımlar atılmaya başlandı.geçici bir süre için konu kapatılmıştır.... Kurucu üyetoplanması etabında yeniden karşınızdayız....