-
selam Nizipliler
öncelikle bütün tiyatroda görev almış arkadaşlara kucak dolusu tesekur edrerım mükemmeldiniz
yanı ancak bukadar olur o top sakallı abiye delı kadire tikli arkadaşlar çok mükemmeldiler tabi diğerleri de size güveniyoruz
işallah yeni oyunlarınızda izleriz Allaha emanet olun
bazı arkadaşlarda yerlerinde oturup lagaluga yapmasınlar ayıp çünkü kendinize saygınız yoksa barı bu emeğe saygınız olsun....
-
Hasancığım teşekkür ederim desteıin için. Ama ne olur artık işimize bakalım.Eleştiri yapan arkadaşlara da teşekkür etmek isterim.onların keskin tenkitleri olmasaydı belki bu iıi sürdürme ve daha ileriye götürme noktasında bu kadar hevesli olmazdık.Normaldir.bir ilki Gerçekleştirmek her zaman sancılı olmuştur.umarım bizler gibi onlarca gurup çıkar ve şehrimiz için güzel ounlar çıkarırlar.bundan allah biliyor hiç gocunmayız.Hele şiddetin her türlüsünün kol gezdiği bir dünyada insanların dikkatini sanatsal etkinliklere çekmek...bunu kim yaparsa ellerinden öpeceğimi şimdiden söylemek isterim.
ama sanırım sunu istemek hakkımız: lütfen bir ıeyler ortaya koyun, beğeni ve tepkileri alın sonra konuşun. yani doğmamış çocuğa don biçmeyiniz. olay bu
Huzeyfe yorumlarını hala bekliyoruz. izleyip sonra yorum yapacaktın. unuttun mu?selamlar
-
iyi iyi azcık gelişsin yavvvv .
-
Bu az bile bir şey değil bence suyuk patLama cnm Nizip icin ! :)
-
tiyatroda oynayanlar kırk yıllık oyuncu gibi rahat ve seyirc ile çok uyumlu dular.Bunlar mutlaka daha öncedewn deneyimli olmalılar oyuncularda hiç heyecan görmedim.kutlarım yeni oyunlarınıda merakla bekliyorum.
-
su yola çıkış sessizliğimiz Her$ey Nizip icin !
.
-
Evet hocam haklısınız keşke herkes bırsey ortaya koysa ne kadar güzel olur ama bunların işi ancak mide bulandırmak
ama siz gerçek içileri rahat olsun ama inanın kı onların hayatta yapamayacakları bırsey ortaya koydular mükemmeldi. bence şimdi gelip özür dilemeleri lazım bence bu gerekli... burdan onlara seslenıyorum ÖZÜR DİLEMENİZ LAZIM barı BUNU YAPINDA BIZI ŞAŞIRTIN
-
Bu tiyatroda yetkili kim bilmiyorum ama sizden ricam çocuklara yönelik tiyatro oyunu eserleri yaz?p oynasan?z çok güzel olur.Konusu temizlik üzerine , davran?? üzerine,ahlakl? bir fert olarak yeti?meleri üzerine olursa bence çok faydal? olur.
Çünkü bu kültürel faliyetler fert üzerinde çok etkilidir.Bu çocukların yanl?? yollara sapmamalar? konusunda en büyük f?rsatt?r.
-
YAN? BU N?Z?P ?Ç?N MÜKEMMEL OLDU SANKI YENIDEN CANLANDI BURADAN BA?KANIMIZADA ÇOK AMMA ÇOK TESEKUR EDERIM BUTUN T?YATRODA OYNAYAN ARKADASLARA KUCAK DOLUSU SEVGILER YOLUNUZ ACIK OLSUN
-
talip bey bu önerilerini dikkate alaca??z.zaten ?u an bir çocuk oyunu üzerinde çalışıyorum.ama çocuk oyuncu bulmak biraz zahmetli in?aallah ilkö?retim ö?retmenlerimiz yetenekli çocuklar? bize yönlendirirse gerekeni yapar?z.derne?imiz bu hafta yeni bir mekanda faaliyete ba?layacak.o zaman sabit bir adresimiz olacak.yard?m ve önerilere her zaman açık olaca??z.sologan?m?z hep daha ileriye...
-
selam arkadaslar bu f?rt?na neydi esip gecti
bu bagbozumu olsa gerek baz?lar? bu ruzgarda rahats?z oldu ama bu oyle b?r ruzgard?k? sanki insan?n ten?n? oksuyordu içimize bir sev?nç büyütüyordu ve buyuttu bu mukummel oyunda emegi gecen tum arkadaslara tesekürler
baz?lar? bu rüzgar? bir üfleme zan ett? biz bunu durdururuz diye ama olmad? s?z?n ad?n?za üzgünüm beyler kadir abv?m?n ded?g? g?b? hayd? beyler hepiniz by by
-
?lginize tesekkür ayr?ca sizleri ve oyun arkada?ların?z? tebrik ederim.
Çocuk oyununda illa çocuk oyuncu olmas?na gerek yok.Bu ekipteki bir oyuncu arkada? çocuk rolünü yapabilir.Mesela deli kadir kad?n rolünü çok güzel yapm??t?.
Yanl?? anlamay?n benimki sadece öneri.
Sizde bilirsiniz ki a?aç ya? iken e?ilir. Baz? de?erler çocuk ya?larda daha iyi kavrat?l?r
Size ve ekibinize ba?ar?lar dilerim.
-
Yaw bak ?imdi bu oyunu gittikçe merak etmeye ba?lad?m vallaa..
Bu sefer ne pahas?na olursa olsun gelece?im...
-
demek gelmedin huzeyfe,doğrusu seni bekledik.çünkü geleceğini söylemiştin..
mehmet beyi-admin-de bekledik .herhalde işleri çok yoğun.baksana sitye de göz atmıyor artık..
herkese selam..
-
Geçen defaki gibi yine BRAVOOO diyorum.İnsan izledikçe espirileri daha iyi anlıyor ve daha iyi oyuna hakim oluyor.Bilmiyorum sahnedikiler izleyicilerden elektrik aldılarmı ama kendi şahsıma söylemek gerekirse performansları beni baya pozitif şekilde etkiledi.Devamını dilemekte hakkımıız.Muhakkakki her seferinde biraz daha iyiye gidecektir bu gurup.İnşallah amatör ruhlarından bişey kaybetmezler,malum profesyonelleride gördük görmez olaydık onlar değilmi bizi ve halkımızı tiyatrodan soğutan...
-
Musa abim ne pahasına olursa olsun,bu kez geleceğim,ama gittikçe merak etmeye başladım...
-
huzeyfe mileti kandırma.........sonra görüşürüz......
-
Bundan böyle Nizipte ya bağbozumu tiyatro grubunun şaheserleri yada nejatuygurun getireceği tiyatro izlenir.Nizipliler olarak kaliteli tiyatro izlemek hakımız
-
alınıt:
ibram27 demiş ki:
huzeyfe mileti kandırma.........sonra görüşürüz......
İbram27 abim ne demek istedi?ini anlamak için uzun süre düşündüm ama yine de anlamadım...
-
Eeeeeeeeeee İbram27 abim senden haber bekliyooooooozzzzzzzzzzz....
-
İbram 27 kardeşimizin oğlu bir kaza geçirdi huzeyfe, Allah esirgedi, bugünlerde yoğun kendisi, Bir geçmiş olsun bile demiyorsun ibram abimize ......Dur olmazsa bir konu açimda orada dile bari..